Rus kızları transparan tayt giyiyor...
Türk kızları transparan tayt giymiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Türkiye'de pantolon bile giyince tecavüze uğruyoruz transparan tayt giyersek ölümüzü bile bulamazlar.
Türk kızlarının birilerinin osbir malzemesi olmaktan farklı dertleri olabilir
Tayt yeterince çıldırtıyor lütfen transparan giymeyin 😍
Cevap
3Cevap
Tabi tabi sen istedin diye hemen bizim memleketin kızları g*tunu başını açıp sergilesin! Az domuz yeyin aslanım! Bu memlekette ahlak, ar namus kalmadı zaten. Medeniyet dediğin açmaksa bedeni desenize hayvanlar sizden daha medeni...
rus kızlarının onayı var mı bunda
Yok umarım da hiç giymek durumunda kalmam tayt nedir abi giyene saygılıyız da ben bile oturup kıç baş kesiyorum rahatsız edici bence sporda falan demiyorum bu arada
İyi sapık gibi bak sen de. Ben giyene bir şey demem ama şahsen ben giymem giysem de uzun bir şeyler giyerim sen de sapık mısın nesin çözemedim ama acilen bir iş edin
Ne biliceksin herkes esra ceyda kardeşlerden mi belki öyle belki değil ozaman şort giyen futbolcular da ilgi çekmek için öyle giyiniyolar
düzgün şeyler giydim herkes baktı amcalar zaten malum sapıklık içinde çocuk bulsa kucaklarına oturtuyolar. insanlar giymek istediğini giyiyor belki hoşuna gidiyor belki göstermek istiyor e nolmuş. edebi falan da kıçla başla mı ölçeceğiz yaptıklarıyla mı anlamadım
Bir yerimizi sergilememiz gerekmiyor
İnsanlar salaklaşıyor gittikçe.
Giydiğimizde namus bırakmıyor musunuz
Türk kizlarda giyiyor ama nadir.
Normal tayt giyince bike yiyecek gibi bakıyorlar
yarasa ye
Turk erkekleri sapık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar