Cesur ve fazla feminen bir kıyafet olarak görülüyor. Herkes tercih etmiyor. Nedeni, dişiliği ön plana çıkarıyor düşüncesinden olabilir mi?Leopar aşkına❤
Yürekle bir alakası yok bu tarz bir giyim tarzının. Bazıları mahremiyete önem vermez böyle uç giysiler giyebilir bazıları için mahrem önemlidir ve yakışacak olsa da giymez yani mesele cesaret meselesi değil giyim tarzı ve örf meselesi.
Dogru kani oek bir sey diyemem. Ama turkiyede de bunla gezmek dolasan bir kadin yozlasmis bir bakis acisina magruz kalir oyuzden heryerde giyilmez. Ama giyilseydi Toplum olarak daha oturmadi diye dusunuyorum dusuncelerimiz. . Cenem dustu gece gece gefe guzel soru
Leopar deseni nedense bana yaşlı teyze kıyafeti gibi geliyor. Neden bilinçaltımda böyle birşey var bilmiyorum fakat bu da bana güzel gelmeyen kiyafetlerden biri. Böyle saçma desenli şeyler giyinmektense sade ve düz kıyafetlerle kızların daha şık ve asil görüneğeni düşünüyorum. Böyle bana biraz çingene gibi geliyor maalesef..
Doğasında durduğu gibi hiçbir dişinin üzerinde durmuyor. Modadan pek anlamam ben, fakat doğadan esinlendiğimiz her şey ait olduğu yerde daha bir hoş sanki.
En İyi Cevaplar