Güzel olan her kadın tarz mıdır, ne giyse yakışır eder bence tarzdır, yakışıklı erkekler için de geçerli bu siz ne düşünüyorsunuz güzel ve yakışıklı kişiler daha mı tarz oluyor sizce?
İnsanlar kıyafetleri ile karşılanır fikirleri ile uğurlanır.. Eşeğe zerduş (Altın) palan vursan eşek yine eşektir.. Tabi giyim büyük bir unsurdur ancak abartıya ve şapşallığa kaçmadan giyilir ise.. Saygı uyandıran,öz güvenli ve kültürlü görünmek önemli.
"Güzel çuval giyse yakışır" diye bir söz var ve ben aşırı katılıyorum. Mesela resimdeki kız ne giyse tarz olur. Çünkü güzel :/ Bunların yanında fizik güzelliği de önemli tabi. Sadece yüz güzelliği kurtarmaz.
Şimdi bende kendime bakım veren ve kıyafetlere önem veren ve renk uyumuna dikkat ederim yani ben şimdi dışarı çıkıyorum ve soğukkanlılık var üzerimde kulaklıkla şarkı dinliyorum millet bana çok bakıyor ben anlamadım otobüse biniyorum genç kızlar hep benim yanıma geliyor ve bana ne kadar yaklaştıkça ateşim yükseliyor. Ben buna anlam veremedim neden oluyor acaba!
En İyi Cevaplar