Düşünüyordum zaten boyatmayı. Tam olarak emin değilim boyatsam mı acaba? Kumralım hep saçımın siyah ya da kızıl olmasını istemişimdir sizce hangisi?
Kızıl
Siyah
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kumrallar ikisinden de doğaldır doğallık seviyosan ikisinide yapma sonra sıkılırsan değiştirmek için silme işlemi gerekir ve bunda saçı mahveder madem açık renk saçın biraz sarı ışıltı kattırıp değişiklik yaratabilirsin tabi kaş ve göz rengini unutma ona uygun olmalı
Kaş ve göz rengimde sorun yok da sarıdan sıkıldım.
bir kere boyatınca sonu gelmiyor kumral ne kadar güzel oysa ki :( kumraldan kızıl yapıp tekrar kumrala dönebilmek için saç rengimi açtılar ve eskiden kıvır kıvır olan saç dalgalarım artık yoklar :(
Aynen sonu gelmiyo da böyle de sıkılıyor insan.
kızıl ve siyahı karışık boyat daha vahşi görünür :D
O da güzelmiş :D
tabi :D
Cevap
7Cevap
Boyatma çok yipratiyor yazık edersin. Kına çok iyi geliyor ama. Çok güçlendiriyor. Denemelisin bence.
Olabilir bir arkadaşım öyle yapıyor. Ne çok koyu ne çok açık oluyor :D
Ben zararını görmedim.
Boya kırıyor bir de o var :D
Boya o kadar yipratiyor ki..ablamin saçı mafoldu
Yıpratmasa iyi aslında :d
Siyaha boyarsan geri dönmesi cok zor o yüzden ilk basta kızıl-kahve gibi dogal tonlara boyamanı öneririm.
Aynen ya bende öyle düşünüyordum fakat kararsız biriyim. :D Pişman olma ihtimalim fazla :D
O yuzden kızıl kahveye boya önce. Kıpkızıl, kırmızıda yapma yanı.
Aynen ya :D
bu kzıl çılgınlığı nerden geliyor geliyor ya hadi yaptınız kızıl diye kıpkırmızı yapıyorsunuz
Yok ya o kadar açık yaptırmam. :D
Dimi :D
kızıl yaqışır sana ufaqlıq
Diyorsun. :D
Sarı candır gerısı heycan
:D sıkılıyor insan bir zaman sonra
Doğal kalsin daha güzeldir emin ol.
Kararsızım ya oylar da eşit çıktı şansa bak. :D
Bence en güzeli dogallik :D
beyaza boyat çok seksi olursun :D
yeşile boyat
Yeşil mi? :D