Ne modası :).. Moda dediğin popüler kültürle yan yana gelip ib nenin oğlunu oynayan basit bir podyum gösterisi.. İnsanlar ne giydiği hic bir zaman on planda kalmamalı.. Kisiligine karakterine inandıgın idol gordugun her guclu insan şal bile giyse şalın bile bir anlamı oluyor :) bu bakış acısı saçma moda denen şeyde zenginin dolabındaki aktifliğe baglı bana göre saçma. Hayır renk cümbüşü olup görünmek isteyen kız ikoncan olmak için gotunu yırtarken bir kadının giydiğı sıradan siyah onu daha çekici bile kılabiliyor :) modayı boşverin :)
Yemişim karizmayı da modayı da... insanların direttiği moda olayı umurumda bile olmaz... nasıl rahat ediyorsam onu giyerim ve bu insanlar ne der gibi şeylere de takılmam... ben degil moda denen sal. lakca bir şeyi üreten bos insanlar bana uysun...
Bence değil. Yani abartmadığı sürece sorun olmaz. Bir ara bel çantası takan herkesle dalga geçtiler, eski kafalı dediler. Şimdi takmayan kalmamıştır herhalde🤷
Moda diye bir kavram yok zaten aslında. Birileri o dönem neyi fazla sever-tutarsa o sözde moda oluyor. Kişiye ne yakışıyorsa giyer o da karizmayı çizmez.
Şeytmişim milleti kendim beğendiğim şeyi giyerim. Ki zaten ben giydiğimde moda olur 🙂 şunu çok yaşadım mesela şu an bak tipe bak bu ne deyip bir ay içinde onu yaptıklarını 🙂🙂
En İyi Cevaplar