Evet sir ağdayı yüz bölgesine uygulayıcam (kaş ortası) bunun için malzemelri aldım. ama sir ağda ısıtıcısı almadım illaki sir ağda ısıtıcısına gerek var mı? Yoksa normal ocakta cezvenin içine su doldurulup çıkarıldığında sir ağda hazır hale gelir mi?
Cevabın nedir?
Sakin yapma ben 2011 yilinda yaptim ve elim 3. Derecede yandi bir hafta rapor verdiler izi hala daha duruyor. Ne olur ne olmaz sakin risk alip deneme. O gunden sonra kendim sadece kuaforde sicak agda ile biyiklarimi aldirmaya basladim arada bir cesaret edip denedigim olmusmudur pek hatirlamiyorum bacagim ve genital bolgem icin soguk agda bantlari bullaniyorm genellikle.
13 Yorumla
En İyi Cevaplar
evet ısıtılır ama cezveyi direk ateşle temas ettirme önce geniş bir kabın içine su koy cezveyi içine su geçirmicek şekilde geniş kaba yerleştip orta ateşte erit.yaparken de cezve sıcak suyun içinde kalsın anında donar yoksa
https://www.youtube.com/embed/7DBsJx-NMXQ015 Yorumla
Temizlemesi zor yapmasıda zor acısına katlanılıyor bence bir traş makinesi al makineyle kısalt ben öyle yapiyorum hem kızlar "döşü" kıllı erkeği severler :D
00 Yorumla
Saçlarını kestirmeye gittiğinde söyle berbere sürsün ağdayı alsın. Artık her erkek kuaföründe ağda var. Bende kaşlarımın ortasını berberde aldırıyorum...
03 Yorumla- +1 yıl
Ya DAyım berber dedim ya çalıştığı yerden kullandığı ağdalardan bir avuç kadar verdi. (taş gibi Yeşil bir şey) bunu cezvede ısıtsın üflesin önce elinde sıcaklığını test etsin sonra sürsün kuruyunca elinle çeksin dedi. Bu ağda Kılları daha fazla beslemez dimi? Birde alma süresi uzunmu 3 haftada bir gibimi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
10Cevap
soyulabilir inci ağda kullanın.
https://www.youtube.com/watch?v=bbl7orAArWE
Neden mi?
acısı çok az ve tahriş etmiyor. - doğru kullanıldığında-
videosunu izlerseniz anlarsınız:
hem kolay hem de etkili çözüm.00 Yorumlamerhaba,
Öncelikle doğru bir ağda seçmelisiniz. göz çevresine sir ağda uygulanmıyor.
Kalıp ya da inci ağda seçebilirsiniz. Ağdadan önce makyajınızı temizlemeniz gerekir
Ağdadan sonra da en az 2 saat makyaj yapmayın.
Ağdayı benmari usulü ısıtabilirsiniz.00 Yorumlatüm kozmetik ürünleri satan yerlerde vardır
link
şöyle bir set alırsan rahat kullanabilirsin
ağdası ve ağda ısıtıcısı , yağı vs. içinde
yada daha rahat kullanım için en iyisi soğuk sir ağdalardan alabilirsin
hazır paket satılır elinde ısıtır yapıştırır çeker atarsın00 Yorumla1- Evet, doğru.
2- Böyle kalıp halinde satılıyorlar, ağda ısıtma makinesine kırıp atıyorsun.
3- Ağza bezlerini hiç kullanmadım. Ama tüyler tam kökünden gelmiyor, kırılıyor olabilir.
Kaş ortası için erkekler genelde cımbız kullanır. İlla ağda diyorsan ağda bandı kullan zaten kaş ortası olacağı için pek bir sorun olacağını sanmıyorum06 Yorumla- +1 yıl
Ya sorum şu aslında sir sıcak ağdasını alıcam kavonozdakilerden onları cezvede ısıtıcam evde ve sorunlu bölgeye ablamın yardımı ile sürücem. sonra ağda bezi ile çekicem bir sıkıntı olur mu?
Zaten ben cımbız ile alıyordum 10 günde bir tekrar çıkıyor du bu yüzden sir ağda kullanmayı denicem. - +1 yıl
ya dayımın verdiği ağda ile ortasını aldım çok iyi alamadım. bağzı yerlerini aldım bağzı yerlerinde ufak tüyler hala var. ya sorum şu acaba kökünden ala bilmişmidirim?
Acaba kaç saat sonra tekrar oraya sir ağda uygulaya bilirim? (bağzı yerlerini alamadım o yüzden soruyorum.)
Acaba yüzümü yıkaya bilirmiyim yoksa bir 24 saat orası su almaması falan mı lazım?
Hepsini cevaplarsan çok sevinirim.
Moda & Stil konusunda 615 cevap paylaştı. cezvede ısıtma beyb cezvenın dıbıne değer ve plastiği erirse ayvayı yersin. ya özel ısıtıcı makinesinden al ya da kaynamış suda beklet uzun bir süre. sir ağda kalıntılarını temizlemek için ayrıca sir ağda yağı almalısın o yoksa herhangi bir sıvı yağ da iş görür. suyla asla temizlenmez.
022 Yorumla- +1 yıl
Ya DAyım berber dedim ya çalıştığı yerden kullandığı ağdalardan bir avuç kadar verdi. (taş gibi Yeşil bir şey) bunu cezvede ısıtsın üflesin önce elinde sıcaklığını test etsin sonra sürsün kuruyunca elinle çeksin dedi. Bu ağda Kılları daha fazla beslemez dimi? Birde alma süresi uzunmu 3 haftada bir gibimi?
- +1 yıl
ya dayımın verdiği ağda ile ortasını aldım çok iyi alamadım. bağzı yerlerini aldım bağzı yerlerinde ufak tüyler hala var. ya sorum şu acaba kökünden ala bilmişmidirim?
Acaba kaç saat sonra tekrar oraya sir ağda uygulaya bilirim? (bağzı yerlerini alamadım o yüzden soruyorum.)
Acaba yüzümü yıkaya bilirmiyim yoksa bir 24 saat orası su almaması falan mı lazım?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsir ağdanın bir ısıtıcı aleti vardır. öyle kaynar suyun içiine konulunca olmuyor. ısısı çok olunca cildin zarar görür az oluncada çekmez tüyleri. sir ağda bezide kağıt gibi bişey bütün büyük marketlerde kişisel bakım bölümünde satılır. 1-2 tl bişey. ama bence kalkışma derim. ya da ablan neyde ısıtıyor onu öğren bir şekilde öyle kalkış :Dbirde hemen öyle pat diye azaltmıyor yani 1-2 yıl geçmesi lazım düzenli yaparsan azaltır
00 Yorumlaözel ısıtıcısında kullanın bence, çok pahalı bir şey değil ve uzun süre kullanabiliyorsunuz...
kozmetiksitede kampanyalı satışları oluyor. Hem de ithal kaliteli bir cihaz, ben kız arkadaşlarıma da hediye olarak bile aldım.
30 - 40 tl civarı setler00 Yorumla
+1 yılKozmetikçiye gir özellikle watsons ya da gratis erkeklerin kaş ortası için özel bant şeklinde elle ıaıtılıp kullanılanları var hiç uğraşma salla sir ağdayı azaltmaz yalan o paran varsa iğneli lazer tavsiyem biraz canın yanar çok değil
04 Yorumla- +1 yıl
Sonuçta kaş önemli bir bölge yüzümüzün en dikkat çeken bölümü nerdeyse sende haklısın güvenebileceğin bir berber varsa ona yaptır
- +1 yıl
bak ağdayla alırsan küçük kılları da alır sen cımbız veya iple al ama illa ağdayla alıcam diyosan o ayrı. sir ağda kullanacaksan sir ağda yağına ihtiyacın var çünkü o ağada su ile çıkmıyor. bir de aynı yere iki kere sürme yara olur soyulur orası.
08 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
spatıla ve agda bezi al gercı kumas parcasıda olabılır bıde yagını alman lazım dıkkatlı sür sır agdayıda bır cezveye koy yarısına kadar su koy cezvenın ocagı ac su kaynayana kadar tut agdayı dıkkat et suya dusurme
06 Yorumla- +1 yıl
+1 yılablanla yapacaksan kavanozda al koluna bacagına daha iyi olur ama kaşın için riskli bir bulaşırsa bütün kaşın gider o yüzden yüz bölgesi hazır sir ağda al elinle ısıt hem o da geç çıkartıyor
045 Yorumla- +1 yıl
Bence güzel alıyor bak çok riskli sürülen ağda ve ilk deneyiminin bütün kaş giderse karizmanda gider
- +1 yıl
Cezveye gerek yok banyonuzda tas gibi bir şey varsa ya da kaseye koy kaynar suya otuttur erisin iyice sür
- +1 yıl
Aaa onlardan alma derim heryere bulaşıyor pislik şey halıya döktüm şu an halıyı kullanamıyoruz :((( Ilık ağda al turuncu dış rengi plastik kutuda onu al aynı işlevde bu daha az risksiz
- +1 yıl
Sir ağdayı ısıtması zor ve heryere yapışıyor eline bile ve karartıyor çok igrenç bir şey kuaförden başkası yapmaması lazım. Ama ılık ağda https
: //www.google.com.tr/search? q=%C4%B1l%C4%B1k+a%C4%9Fda&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=HAZ5U8XnNabC7AbT44DYAw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1024&bih=677 şu oluyor (www. sonra boşlugu sil) sıcak suyun içine oturtuyosun 10dakikada eriyor baya sıvı oluyor minicik alıp sürüyorsun bulaşma riski daha az hemde çok kolay - +1 yıl
ağda beziyle tabikide :D yaz google amcaya ılık ağda diye orda çıkan ilk resimdeki turuncu ablamız ılık agda oluyor :D
- +1 yıl
hayır onu etmem saçma sapan bir şey tüyleri besliyor ve azaltmıyor en iyisi ılık ağdanı al rahat et
- +1 yıl
- +1 yıl
Evet onu cezveye atacaksın süreceksen çok ince 3 saniyede çek yoksa yanar bu kılları beslemiyor evet
- +1 yıl
direk cezveye at cildine sür 3 saniye bekle ve çek eğer fazla bekletirsen cildin yanabilir ya da ağda parça parça olup dökülür
- +1 yıl
rica ederim kolay gelsin :)
- +1 yıl
Hepsini cevaplarsan çok sevinirim. - +1 yıl
Tamam 1.gün boyunca suy değdirmemen ve güneşe çıkmaman gerek.Ben sana demiştim ılık ağda ile al kalıp ağda ve sir ağda herkesin harcı değil diye.Kökünden almışsındır dibine bak siyahlık varsa kopartmışsındır
- +1 yıl
Siyahlık yok. ama bağzılarını alamadım oralara ağdayı süremedim galiba. bilmiyorum yüzümü yıkadım. pek bişey olmadı yani.Ya kökünden almışmıdırım bağzı yerlerde hala tüylervar eskisi gibi oralara süremedim kaliba sir ağdayı o yüzden. Birde çarşamba günü tekrar yapıcam bu sefer anneme sürdürücem bir sorun olmaz dimi?
- +1 yıl
Ablana yaptır bence ya da bu kadar ugraşmana değmez git bir kuaföre 2 3 tlye alırlar.Düzgün çekememişsindir benim abim yüzünü yaktı o da inat etti evde yapacagım diye yüzü yandı hala geçmedi o yanık izi
- +1 yıl
Ya benm dayım zaten erkek kuaförü ama ben utanıyorum. ya bir sorun olmuyor ki ilk ısıtıyorsun cezvede ısındıktan sonra eline sürüorsun ilk sonra baktın yakmıyor sorunlu bölgeye sürüyorsun (ama ben korkak korkak sürdüm o yüzden pek süremedm.) sonra sürdükten sonra ilk başta yavaş sonra hızlı bir şekilde çekiyorsun bukadar...
Abin nasıl becerdi yüzünü yakmayı bir anlatırmısın? - +1 yıl
Neden utanıyorsunki git 10 saniye sürmeyecek herkes yaptırıyor.Abim erkek kuzenler arkadaşlar birleşmişler ağda alıp yapmışlar sonra çekememişler hepsinin yüzü yanmıs :D ahahaha :D hala gülerim ya :D sanırım kalın sürmüşler ya da çok bekletmişler :D
- +1 yıl
ama onlar daha profosyonel sen kaşının baska yerine değdirebilirsin ve yakabilirsin onlar profosyonelleşmişler
- +1 yıl
çok bastırmamışsındır mutlaka ya da sürerken tüylerin çıkıs yönünün tersine değilde çıkıs yönüne sürmüşsündür bugun bile deniyebilirsin
- +1 yıl
sürerken biraz bastır dibine iyice yapışsın yoksa sihirli güçler gelip çekmeyecek o tüyleri :D
- +1 yıl
onlar cok cok iyi kullanımı cook rahat
- +1 yıl
evet en rahatı o zaten
- +1 yıl
nasıl degil bence gayet iyi ben 1 kere yaptım o da ufak tüyler için çıkmıyor artık
- +1 yıl
veet iyi değil zaten baska marka al onlar ürün satısı ıcın yazıyor sonucta soguk agda bandındaki sir agda
- +1 yıl
çünkü onlar kuaför daha ekonomik geliyor sen bilirsin
- +1 yıl
evet
Kozmetik ürün satan yerlerde ve büyük marketlerde var ama sen uniseks bir salon bul yapıştırdığını kendin çekemeyeceksin diye tahmin ediyorum en azından ilkinden sonra
00 Yorumlaevde rahatlıkla yapabilirsin
bir de doğru uygulama için kozmetikvideo daki ağda videolarını izleyebilirsin, faydası olacağına eminim :)00 Yorumlakaş için riske girme ağdayla bütün kaşlarını yanlışlıkla alabilirsin
Weet hazır ağda bantları var daha kolay oluyor ya da tüy dökücü spreyinden al08 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılrolonlardan aldıysan kettleda ısıtabilirsin yanında bulndurrsun hem sürekli cezvede ugraşmak zorunda kalmazsn, diger bezsiz cezvede olanlardan aldıysan da tost makinasında ısıtabilirsn :))
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhttps://encrypted-tbn1.gstatic.com/images? q=tbn:ANd9GcTEl_C-Ym0JMeFlHbCdkolpojkBrqBSz4y8phtaMpNo3YwbLpbi601tAjo rolon derken bunu kastediyorum eger bundan alacaksan kettleda ısıtablirsin suyu kaynadıkça agdayı ısıtır, www.dogalecza.com/.../...Pudrali-Bitki_19497_1.jpg eger bundan alacaksan bunu da tost makinasında ısıtabilirsin ki kaş bıyık yüz vs için bu daha uygun kuaförlerde bunu kullanıyor
- Moda & Stil konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılsir ağdaya dayanamazsınız. gidin biraz paraya kıyın lazer epilasyon yaptırın hem daha az acılı hemde komple kurtulursun.
01 Yorumla
Gizli SoranSarı killar benimkisi lazer görmüyormus
+1 yılKozmetik ürünleri satılan dükkanlar da hatta marketlerde de var ama onu yağıyla birlikte kullanmalısın yoksa temizleyemezsin
00 Yorumla
+1 yıleczaneden alabilirsin de cok acır ya imkanın varsa düzenli lazee git bitsin hepsi yoksa cook cekerisn :(
00 Yorumlabir tanıdığım var kaşlarının şeklini oturtturmuş ve ağdayla alıyor çıkanları. sadece bez ve spatulaya ihtiyacın var.. cezve konusundan emin değilim ama
02 Yorumla- +1 yıl
internette da hem kaliteli hem de kampanyalı sir ağda ürünleri var.
Benim kuaförüm de kullanıyor.00 YorumlaAbi agdayla alma yaa iple al ya da cimbiz agda tehlikeli soyliyim ben sana.
03 Yorumla
+1 yılbızım bır arkadas denemıstı :D ortası bem beyaz olmustu :D
03 Yorumla- +1 yıl
malesef cok bellı oluyordu...
eger rahasızsan lazer epılasyon ıle hallet
sır agda daha sonra daha fazla cıkmasına sebeb oluyor.
+1 yılBir de pamuğu yağla ıslat biraz ağdadan sonra oraya sür. Zeytinyağı iyi olur cilde dost
017 Yorumla- +1 yıl
Görür merak etme
- +1 yıl
Sanmam. Ben daha böyle söyleyenini duymadım. O kıllar çıkacak illa ki kolonya bassan da farketmez
- +1 yıl
Ağdayla daha gür çıkmaz hiç bir zaman
- +1 yıl
Aynen.. kesinlikle azalır bundan emin olabilirsin ama istersen hamamotu yağı sür her ağdadan sonra o gittikce azaltıyo
- +1 yıl
ya zamanla onlarıda denicem ilk defa alıcam hemen öyle blmiyorum şimdi almam gereken malzemelr sir ağda spatula birde ağda bezi dimi? ( ağda yağına gerek var mı? zeytin yağıda aynı işi görürmü? ) ilk cezveye su koyuoz ağdayı koyuoz su kaynayınca kapatıoz ağda jole kıvamına gelince ilk olarak elime uygularım yakıomu die bir sorun olmuyorsa. sorunlu bölgeye uygularım. sonra spatula yardımı ile sürüyoruz ağda bezini koyuyoruz bastırıyoruz tüğlerin çıkış yönününün tersine çekiyoruz olay bu kadar mı?
- +1 yıl
Ağdayı da kıl köklerinin tersine sürmen lazım yoksa kopar sadece kökten alamazsın. Geri kalan doğru. Ya bence gerek yok ağda yağına ek olarak.
- +1 yıl
Sürerken de ters sürülmüyor mu ya bilemiyorum şaşırdım
- +1 yıl
Olabilir.
- +1 yıl
Tamam :)
- +1 yıl
Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sir ağda çok yapışkan olduğu için temizlemesi de zor. Sen normal ılık ağda al beceremezsin onu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhazır cezveli sir ağdalar var içinde yağlı mendil ile spatula var zaten cezveyi ocakta hafif eritip içindeki spatulayla sür kılların tersine çek bitti gitti içinden çıkan yağlı mendillede sil tamamdır
024 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılayrı almana gerek yok tek paket içinde hepsi var
Cevap sahibi+1 yılbantsiragda.blogspot.com.tr/.../...nt-agdalar.html baştan 4.resim
Cevap sahibi+1 yılevet aynı işe yarıyor tek pakette toplamışlar o zaman kutu sir spatula yağ al elinle çekmen daha kolay olur bezle tahriş edersin
Cevap sahibi+1 yılsütun şeklinde ucu silindirli sir ağda almayacaksın normal sir alacaksın sürer sürmez hemen donar zaten bezle filan çekemezsin bir ucundan tutup elinle çek
Cevap sahibi+1 yılsenin o dediğin olur attığım linkteki 7. ve 8. resimden bahsediyorum ben bir kaba koy benmari usulü erit öyle kullan ama hazır kavanoz daha iyi olur senin için
Cevap sahibi+1 yılonlarda sir ağda evet onlarıda cezveye koyup ısıtacaksın
Cevap sahibi+1 yıloda sir ağda arkadaşım elinle çek dedim ya ben sana daha kolay olur beze filan hiç bulaşma beceremezsin birde kanar
- +1 yıl
- +1 yıl
Sevgili soruyu soran arkadasim..ben kuaförüm.seni aydınlatmaya geldim. Su yazdiklarinizi okudumda cok yanlis bilgilere sahipsiniz.o yesil sir agdada bal mumundan yapilir.oda sir agdadadir.ayni görevi görür.ve tüylerun cikmasi hemen hemen ayni zaman dilimindedir.o sana dayinin verdigi agdayi sertken kır bir iki parca..cezveye at.ılık ateşte erit.sonra spatula ile al ucundan..kaşlarının arasina sür..killar asagiya bakiyosa yukardan asagiya, yukari bakiyosa asagidan yukari sür.iki saniye icinde taş gibi olcak..kılların ters yönüne dogru çek yavas yavas.sonra birden hizli bisekilde kaldir..olay bu.okey to^_^
Cevap sahibi+1 yılhayır güçlendirmez zayıflatır o sana metabolizmana bağlı ama 3 haftayı bulur çıkması kaldırmada bişi yok gayet basit bir işlem artık yapda bitsin bu çilen :D
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılkısa olanlar gelmez normaldir almışsındır tabi saat filan olayı yok ne zaman yaparsan artık yıkayabilirsin o konuda da bir sorun olmaz
Cevap sahibi+1 yılrica ederim hayır bir sakıncası yok dikkat edin ama diğer taraflara bulaşmasın
Ağda bezlerini içlerinde spatula oluyor zaten ayriyetten almana gerek yok.
Dikkat et şeklini bozabilirsin, komik duruma düşme.00 Yorumla
+1 yılbence hiç uğraşma bimde sirağda bandı satılıyo onun yüz için bölümlerde vr elınde ısıtıp ypıyosn :))
014 Yorumla- +1 yıl
hiç bir sorun olmaz zaten iki yontemı var ya ağda ısıtıcısında ısıtırsın ya da ocakta su yrdımı ile
- +1 yıl
tekirdağ'ın neresinden?
- +1 yıl
sıcak akışkan olcak senın aldığın sir agda uzun bı kutu ıcınde olanmı üzerınde beyaz kapak var ve aromalı oluyor ondanmı? yoksa yuvarlak kutu ıcındekimi? :)
- +1 yıl
sılaa ada iyi olmaz ki? ya skypeden ekeleyecem bulamadım seni
- +1 yıl
yengeç heryerde karsıma çıkıyorsun ya ::::/ görüselimmi dedım bensana ne kendı kendıne gelın güvey oluyorsun?
- +1 yıl
ya o zaman iki dk bir dinle :S burada meşgul etmek istemiyorum ki seni? skypeden aradım bulamadım.bi bak ya.özelden atamıyorum da
- +1 yıl
uzun olanla dırek sürüyorsun da
- +1 yıl
soğuk agdı Bndı elde ısıtılp ypıln hazır ağdaya srulmus band snrm ondan bahsedyosn
- +1 yıl
sılaaa? sana diyorum cevap ver a
Butun kasini alirsin bence agdayla alacaksan agda bandiyla al
01 Yorumlak.s dekı erkkler ne kadar bakımlı ya:DD süreklı erkkler ağda yapmak ile ılgı sorular soruyor:D
01 Yorumla
Gizli SoranSence kötü bir şeymi ? Ben şahsen çekiniyorum :D
Sen en iyisi lazer yaptir tamamen kurtul kas ortasi cabuk bitiyor 3-4 seansta
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaşın ortasına ağda olur mu ki? Dikkat et de kaşının diğer kalanı gitmesin çok dikkatli olman lazım
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu arada alttaki yorumları okudum da ben önce su ısıtıyorum su kaynadıktan sonra ocağın altını kapatıp sir ağdayı cezvenin içine atıyorum hem pratik oluyor hem de şuana kadar bir sorun olmadı
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle yap
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılcezvede ısıtabilirsin yanlız çok dikkatli sür yazık olur kaşlarına bide ağda yağı alman lazım
01 Yorumla
+1 yılspatula kullanda ip veya cımbız varken neden ağdayı tercih ediyorsun ki
029 Yorumla- +1 yıl
3 haftada çıkmaması doğru ama azaltması yanlış eğer azaltsaydı kızların hepsi tüysüz olurdu
- +1 yıl
sen bilirsin kişiden kişiye göre değişir kılların sertse ve kalınsa cımbız zor olur tabi ağda kullan ama dene spatula kullan ya da erkek kuaförlerinde bunu yapıyolar ilkini orda yaptırabilirsin
- +1 yıl
evet olay bu ama o ağdanın sıcaklığı sonra onu çekmen felan dayanabilicek misin erkeklerin canı kıymetlidir
- +1 yıl
yok yok öyle bişey olmaz ama aşırı sıcak da olmasın tabi normal sıcaklık olcak
- +1 yıl
burdayım olmaya da çalışıyorum sor sen
- +1 yıl
rica ederim yardımcı olabildiysem
- +1 yıl
yoo ben sürmüyorum sürülüyormu ki? bilmiyorum onu
- +1 yıl
evet :)
- +1 yıl
çok değilde biraz olur tabi teninin rengine bağlı
- +1 yıl
yok olmaz ama yaptıktan sonra pudra sürbilirsin
- +1 yıl
tamam anlaştık
- +1 yıl
efendimmm
- +1 yıl
- +1 yıl
Eczanede, kozmetik ürün satılan yerlerde, marketlerde var. Acır ama erkek adamsın o acı sana koymaz.
01 Yorumla
Gizli Soran:)
+1 yılArkadaşım almıştı baya komik olmuştu dostum olduğu gibi bırak bence alındığı çok belli oluyor.
04 Yorumla- +1 yıl
İnşallah kurtulursun o zaman dostum allahtan bende yok valla yakardım kökünden :)
- +1 yıl
hayır sorun olmaz ısıt cezvede ama kaş ortasına cımbız daha uygun^^
033 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılEczanede marketlerde her yerde var.
İstersen makinelilerden al daha kullanışlı.011 Yorumla
Gizli SoranKac gün sonra tekrar cikar
O kişiye göre değişir 3 hafta 1 ay aralığında değişir . Sana tavsiyem aldıktan hemen sonra taze limon suyuyla tuz karışımını sür beklet ağda sonrası açılmış gözeneklere işleyip kıl köklerini kurutcaktık seyrekleştip kurutma özellikliğine sahip.
Gizli SoranKim ugrasicak bukadar of yapamam
O zaman lazere gidiceksin
Gizli SoranSarı kıllar var bende olmuyormus
O zaman ya öyle kalıcak ya da ağda yapıcan veya epilatörle al
Gizli SoranEpiletör ney la
Gizli SoranBildigimiz tras makinasi bu sefer sakal gibi cikmasin killar
hayır çekerek alıyor doğru alındığı zman sorun olmaz
Gizli SoranOk tskler
Benim asagida bir kulubem vvar cinkolu onun uzerine koydum sicakliktan dolayi kivama geldi sonra yaptim agdami
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldayın berberse o alsaya sen uğraşma kaşlarını iyice bozabilirsn
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir de ağdadan sonra yüzünü o gün yıkamaman tavsiyedir..
Cevap sahibi+1 yılpeki sen bilceksin
Cevap sahibi+1 yılevet tekrar ısıtman yeterli
Gizli Üye(30-35)+1 yılcımbızla almandan bir farkı yok sonuç olarak ikiside kökten alıyor kılları
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıloyle bişey yok
Cevap sahibi+1 yılyapma dostum kız gibi olursun cımbız daha iyi
Cevap sahibi+1 yılağdayla alırsan kotu olur alındığı çok belli olur kız gibi olursun diyorum ne ne alaka?
Cevap sahibi+1 yılbelli olur işte doğallık daha iyi
Cevap sahibi+1 yılcımbız yeterli diyorum aaa
Agda ciltin icin cok zararli, kirisiklar ve zeddelenmesine yol aciyor. Lazer yaptir guvenilir bir yerde ben yaptirdim ve cok memnunum.
05 Yorumla
Gizli SoranSarı killari görmüyormus lazer
Gizli SoranGüvenilir derken bide kac seans sürlemi epilasyon netice almak icin
Gizli SoranOk tskler
Gizli Üye(30-35)+1 yılsir deriyide alıyor üstteki bayağı güçlü normal şeker ağda daha az acıtır ikiside inceltir sir kızarıklık yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCımbızla al abi tamamen pürüzsüz olursa afedersinde bacaklarıma benzer
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBak ayarlayamazsın fazla kaçırırsın deneme
Cevap sahibi+1 yılİyi dene sonra yazarsın bana aglayarak
Cevap sahibi+1 yılAnnene sorsana madem o yapıcak
Cevap sahibi+1 yılYüz icin tüy dökücüler var ya da onlardan kullan
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakın deneme ben ole bı gafrete dustum mal gıbı 2 hafta yerımden kımıldayamadım :) spor ugruna cekılen ezıyet kutsaldır dedıler yedık :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSir ağda sıcak bir maddedir genellikle büyük marketlerde bulunur eğer bulamassan kuaföre sorabilirsin eğer ağda istemiyorsan makine veya tüy dökücü krem de işine yarayabilir
00 YorumlaModa & Stil konusunda 413 cevap paylaştı. sizin evde hiç bayan yok mu?
02 Yorumla- Moda & Stil konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılVeetin hazir agda bantlari var marketlerde
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılO tam çekmiyor ya
- +1 yıl
En iyisi o valla
+1 yılısıtman lazım önce evet
01 Yorumla
+1 yılkozmatik türü satan yerlerde var
00 YorumlaÇam kullan sir dayanılmaz.
00 Yorumla
+1 yılAynen cezveye su koyup ısıt olur
017 Yorumla- +1 yıl
Biraz sıcak olması lazım yoksa almaz mecbur yanacaksın biraz :D
- +1 yıl
O kadar da kaynar olmasın canım yani dikkat et iz kalır tabi
- +1 yıl
Aynen dokunabilirsin yani bir şey olmaz. Hafif ılık olsa da yeter. Ama soğuk ağdalar da var bir dahaki sefere ondan alabilirsin ama onlar iyi almaz sıcak daha iyi alır
- +1 yıl
Evet ayyyynen böyle :-)
- +1 yıl
Yavaş çekersen olmaz mümkün olduğunca hızlı. bir şey olmaz
- +1 yıl
Ya sen kendine niye işkence yapıyosun ki :/ kuaföre git
- +1 yıl
Peki sen bilirsin. Evet hızlı ol
- +1 yıl
Soğuk ağda iyi almıyo. Sıcak ısıtılandan al. Ve de yorumdakileri aynen uygula :-)
Ütü ile ısıtmayı dene :)
02 YorumlaNe gerek var cımbızla 2 dakikada alıver
01 Yorumlaİple al kesinlikle en rahati.
00 Yorumlahangi bölged ekullanıcaksın
06 Yorumla
Gizli SoranOlur olmaz yerlerde
Gizli SoranOk kanka saka kizma :) popoda ve kollarda cok kil var
Gizli SoranKac sean sürdü
+1 yılSir ağda bikini bölgesine denmiyor muydu
00 Yorumladüdüklü tencereyi dene
00 YorumlaEczanede var , acır ama .
00 Yorumla