hic anlamıorum ya. tamam madem giydin bırak baksınlar. ona da kızarlar.. göz göze geldinmi de 'ne bakıosun ya' bakışı atarlar :D
Cevabın nedir?
+1 yılYorumlarin hepsini dikkatlice okudum. Fakat kizlarin anlamak istemedigi bir sey var. Burasi turkiye. Buradaki erkeklerin duzenli bir cinsel iliskisi yok. Olmadigi icin sizin "ozguven" diye adlandirdiginiz dekolteli giysilerinize "tacizkâr, aç ve sapıkçasına" bakmalarina sebep oluyor. Simdi birkaciniz "ne yapalim giymeyelim mi" diyebilir.
Arkadaslar giyin tabiki de. Giyin ama bulundugunuz ortami yasadiginiz hayati yok sayamazsiniz. Benimde iliskim var ve bende en cok bunda sıkıntı yasiyorum. Anlatmak da cok zorlaniyorum. Sizi anlamaya calisiyorum ama sizler de bir o kadar soz de ozgur ruh ile anlamamak da israr ediyorsunuz. Bu da sayet iliskiniz var ise iliskinize zarar veriyor bunu farketmiyorsunuz.
Burada ki bayanlara sormak istiyorum. Giymediginiz zaman ne kaybedersiniz? Karsınizda ki insanin soyledigi sey her ne kadar size ters gelse de yaptiginiz da ne kaybedersiniz? Ozguveninizi mi, birey olusunuzu mu? Netice de size kotu bir seyden bahsetmez ya da kotu bir sey istemez hicbir erkek. Cunku bir erkek, diger erkekleri cok iyi biliyor. Buna kişi kendinden bilir işi de diyebilirsiniz. Ama işin gercegi bu. Bunu gözardı edemezsiniz. Yapin dinleyin. Cunku sonunda iliskinizi kaybetmezsiniz sevdiginiz erkegi kazanirsiniz. Kadinlar biraz aklinizi kullanin!!60 Yorumla
En İyi Cevaplar
bazıları kişiliğini değil dışılığını gösterir. Kimse bana ben rahat ediyorum ondan mini giyiyorum demesin. Rahat olmak istiyorsan git eşofman giyin kimi kandırıyorsun. Özellikle çirkin kızlar yapıyor bunu başka türlü dikkat çekemiyor. Erkeklerin bakması hoşuna gidiyor ama o bakan erkeklerin gözünde bir kadın değil cinsel bir ihtiyaç olarak görünüyorlar. Öyleleri sevilmiyor sadece cinsel ihtiyaç için değerlendiriliyor. Erkek bu bakar canımız çekiyor ne yapalım yapımızda bu var. Kapatırsan oranı buranı severiz aşık oluruz açarsan sex ihtiyacımız olursunuz o kadar basit. Bizim için sorun yok ne olacağınıza siz karar verin kişilikli temiz kadın olup sevilmek mi yoksa dişiliği gösterip milleti azdiran mi hangisini istiyorsanız yapın sorun yok bizim açımızdan hakettiğiniz gözle bakarız biz !
53 Yorumla- +1 yıl
+1
- +1 yıl
kendine capkın demişsin ama öyle olmadıgını düşünyrm
bundan 1/1,5 ay kadar önce bi nişana gittim tam kapının önünde bi kız belirdi taş çatlasa yaşı 17,üstünde bi kıyafet var diycem ama hani kıyafet! göğüs kısmıyla kalçasının altını kapatıyor sadece nişan boyunca o sözüm ona elbiseyle salonun bir ucundan diğer ucuna kadar gitttiii geldi bana bakın dercesine.tamam gençsiniz güzelsiniz ama bazı şeyleride tadında ayarında yerine göre yapın o elbise o nişana yakışırmı modacılar bile diyor bi tarafını açıyosan bi tarafını kapat!bu kendini teşhir etmekden başka bi şey değildir bazılarının cahilliğine verebiliriz ama bazılaraıda gelin bana bakın diyor,erkeklere gelince allah onlarıda ıslah etsin ,başında kapşonlu montla da çıksanda bakıyorlar
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya ben normal t shirt bile giysem dekolte oluyo :(
027 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltam tersi
Cevap sahibi+1 yılvallaha anlatamadım ama oyle yani :) kıyafetin buyuk bolumu onlara gittiği için iman tahtamı kkapatcak kumas kalmıyo anı kıyafet aynı beden kucuk biri giyse gayet kapalı duruyo
Cevap sahibi+1 yılya anlatamadım :D buyu gogus zor olay ya bel agrrısı yapıyo cok dertliyim :(
Cevap sahibi+1 yılsor burdan
Cevap sahibi+1 yıluçuk u kucuk olarak anlamısım
Cevap sahibi+1 yılbende kucukken buyuk olsun diye dua etmiştim oldu ama sıkıntıları var az biraz
Cevap sahibi+1 yılmagdurum zaten mesela erken sarkıcak :( yazın fazlalık geliyo okul gomlegımde dumeler zrluyodu :(
Cevap sahibi+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılöhöm
Cevap sahibi+1 yılköü anlamda öhöm değildi
Cevap sahibi+1 yılniye kızıım muhabbet ettik işte :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
18Cevap
Dekolte denilen şeyi kim icad (!) ettiyse o kişinin aklından şüphe ediyorum. Bir kadına neden dekolte giydin derseniz alabileceğiniz potansiyel cevaplar:
1- Sanane istediğimi giyerim özgür değil miyiz?
2- Rahat oluyor, sıcak havada ferahlatıyor falan...
3- Erkekleri üzerine çeken bir kıyafet
4- Kadınlara ne kadar cesur (!) olduğumu göstermek için.
5- Çevremdeki kadınlara hadlerini bildireyim.
Hepsine ayrı ayrı açıklama getirerek dekolte denilen şeyin ne kadar lüzumsuz bir şey olduğunu göstereceğim?
1= Giyim kuşam kişinin sadece kendisini ilgilendiren bir şey değildir, topluma da gözükür. Yani gizli bir unsur değildir. Kişi evinde yarı çıplak bile dolaşabilir kimse hiçbir şey diyemez. Ama topluma gözüken bir şeyde kimse sanane diyemez. Özgürlüğün, birinin özgürlüğünü kısıtladığında özgürlüğün biter.
2= Öncelikle şu rahat oluyor lafını bırakın, bir kadının göğsünün açık olması hiçbir kadını (eğer kadının pis bir niyeti yoksa) rahat hissettirmez. Dekolte rahatlık açısından oldukça tehlikelidir. Kadın en ufak bir eğilme, zıplama gibi eylemde göğsünün neredeyse tamamını gösterebilir. Eğer cisnel organının neredyese tamamının insanlar tarafından görülmesine bir kişi rahatlık diyorsa zekasını kullanmayan birisidir. Bir kere şu hava sıcaksa falan lafı beni gerçekten güldürüyor. Sanki hava sadece kadınlara sıcak ya! Erkekler niye dekolte giymiyor? Madem sıcak için giyiliyor? Yani beni daha çok rahatsız eden ise; bir taraf göğsünü sıcaklık yüzünden açacaksa bu tarafın ironik bir şekilde kadın tarafı olması. Kişi 20 cmkarelik bir tarafını açınca ferahlama falan olmuyor. Saçmalıyorlar. Kadınların sıcaklık için açtıkları sağlarını sollarını herkes görüyor!
(3.) Sanırım bu en saçması. Kadınlar hem ahlaksızca giyiniyorlar, üstüne (bazıları) erkekler için diyorlar; sonra erkekler bakınca erkekler cinsellik canavarı oluyor öyle mi? Ahlaksızca giyinip erkekler için diyenler varsa bu, erkeklere tecavüzden başka bir şey değildir. Bir şey değişmez.
(4) Bu ne saçma bir anlayış ya! Ne zamandan beri soyunmak cesurluk oldu? Eğer soyununca, kadının başına gelebilecek türlü belayı göze alıp böyle bir saçmalığı gerçekleştirmeleri anlamında “cesur” lafını kullanıyorlarsa böyle bir akılsızlığı yapacak kadar sorgulayamazlar doğru! Cesurluk böyle ahlaksızca bir giyiniş tarzı için kullanılmaz. Cinsel bölgelerini açmayı cesurluk olarak akıllara sokuyorlar sonra sosyal medya yarı çıplak; açıklamasında “işte cesurluk” tarzı şeyler yazan pis fotoğraflarla doluyor.
(5) Eğer bir insan sırf kadınlara göz dağı (!) olsun diye böyle bir saçmalığı yapıyorsa, o kişiye yazıklar olsun demek istiyorum. Toplum ahlakını ayaklar altına alan, sadece kadınların birbirine “ben senden daha açık giyindim” demek için kurdukları bir tezgahsa bu gerçekten yazıklar olsun! Erkekleri arada kışkırtıp insanları her gün bir tık daha fazla açık giydirmeye yönelten; insanlar namuslarını güya koruyarak nasıl daha açık giyinir diye her gün daha da azdırıcı kıyafetler bulmaya yönelten pislik bir anlayıştır bu. Kadınların açık giyinme yarışını şöyle bir örnekle değerlendirebiliriz: Kadınlar bir sahada birbirini dövüyor (açık giyinerek birbirlerini “hayır ben ondan daha açık giyineceğim” demeye yöneltiyorlar.) Erkekler bu dövüşü izlerken (her gün daha da açılan kadınlarla gayriihtiyari ilgilenerek) daha da azıyor. Kadınlar birbirinden cinsel olarak çok etkilenmiyor. Hep nasıl daha açık giyiniriz peşinde. Erkekler umrunda değil! Bu dövüşte arada kaynayan erkekler gittikçe ahlaksızlaşan bu dövüşte (açık giyinme yarışı) çalkalanıp duruyor. Ahlaklı erkekler nadirleşince de tecavüz vakaları (erkeklerin de payı olarak) artıyor. Sonra kadınlar KADINA ŞİDDET (haklı olarak) diyorlar. Halbuki kendilerine uygulanan şiddete dolaylı olarak kendileri sebep oluyorlar. - Her yazımda söylediğim gibi ben insanların “yobaz” olarak nitelendirdiği, tek bildiği tecavüzü haklı çıkarmaya çalışan diye etiketlenen insanalardan değilim!30 YorumlaHer insan beğenilmek,arzulanmak ister.Her insan en azından aynaya baktığında gördüğü görüntüden hoşnut olmak ister.
Kadınlar mini etek giyer,dekolte giyer ama bunları yolda sap sap duran abazalar,düz duvara tırmanan şehir kıroları ya da kadrolu laf atıcılar için giymezler.
Erkekler için olan duruma gelirsek,
bakmak var bakmak var.
öküz gibi,rahatsız edici bir tavırla salyaları akarak bakmak var bir de,
güzel bir tabloya,güzel bir manzaraya,estetik ve güzel olan herhangi bir şeye bakar gibi bakmak var.
Umarım anlatabilmişimdir,
Son olarak şahsi görüşüm,
Kadın,estetiğin ve güzelliğin merkezidir.Bir kadın güzelse mini etek veya dekolte de ona yakışıyorsa,tabi ki de giyecek...11 Yorumla
+1 yılSizin gibi yokluk ceken abazalara hayrolsun diye. baska turlu kendinizi nasil tatamin ediceksiniz? Tobe ya... hadi elalemde ar namus kalmamis aciyo da aciyo. E ben simdi sen bakinca namuslu mu oluyon. hz. Ali buyurmuski namus erkegin goz kapagindadir diye. hepte soylerim zaten namusu bacak arasind adegil erkegin goz kapaginda ariycaksin diye. sen bakmazsan olay biter. kendi kardesinzi karinzi sevgiliniz falan giyse ortaligi yikiyonuz. ama baskais giyincede okuz gibi bakiyonzu. bu nasil bir celiski? Bide acik acik yazmis... adamliktan bu kadar uzak olan kisilere insan denmesini kendime hakaret sayiyorum.
10 YorumlaBunun 2 temel açıklaması olabilir :
1- ) Kadınlar için : Kadınlara karşı daha güzel görünmek, onlardan üstünlüğünü göstermek için yaparlar. Bunun da neden kibirlerindendir.
2-) Erkeler için : Erkekler tarafından beğenilmek hoşlarına gider ve egoları tavan yapar. Erkekleri tahrik edip kendilerine baktırmak için yaparlar.
Not : Ben kendim için yapıyorum diye bir yalan söz konusu değildir. O zaman sabah kahvaltısını yaptıktn sonra git kuaföre süslen ve evde en tahrik edici kıyafetini giy ve akşama kadar çıkarma. Aranızda evde böyle dolaşan olmadığına göre demek ki bir başkasına kendini beğendirmek için yapıyorsun. Çünkü kendi için yapan evde de yapar. Evde don-gömlek neden geziyorsun diye sorarlar adama...30 Yorumlane kdar ınandırıcı gelıcek bılmıyorum ama eger bunu ben yapıyorsam valla erkekler bana baksın yok en cekıcı ben olayım dıye degıl.. ınsan ılk nce gıyındıkten sonra aynaya bakıcak ozguven gelıcekkı mutlu olsun.. bende abartıya kacmadıgı surece yakıstıgını dusunur o yzuden gıyerım.. gıttıgım ortama gorede gıyındıgım ıcın erkekler okuz gıbıde bakmaz...
32 Yorumlaerkekleri zinaya tesvik eden kadinlardir cogu zaman.. zaten sunu da hic anlamam orasini burasini acarlar erkek bakar sonra erkek suclu olur.. haya en cok kadina yakisir.. usturuplu giyinmeli kadin dedigin.. onun ozelliklerini bi kisi sadece kesfetmeli.. diger erkekler degil..
simsiki zamanda hrkes ucmus.. yaninda sevgilisini yari ciplak gezdiren adama da ben adam demem.. bide bu var tabi.61 Yorumla
+1 yılvalla diyorum
bak sonunda dedirttiniz valla hosuma gitmiyor erkeklerin bon bon bakmalarindan
disarda yuruyemiyoruz surekli surekli bakiyorlar
neden yalan soyledigimizi dusunuyosunuz? sevmiyoruz anam sevmiyoruz30 Yorumlaerkekleri zinaya tesvik eden kadinlardir cogu zaman.. zaten sunu da hic anlamam orasini burasini acarlar erkek bakar sonra erkek suclu olur.. haya en cok kadina yakisir.. usturuplu giyinmeli kadin dedigin.. onun ozelliklerini bi kisi sadece kesfetmeli.. diger erkekler degil..
simsiki zamanda hrkes ucmus.. yaninda sevgilisini yari ciplak gezdiren adama da ben adam demem.. bide bu var tabi.00 Yorumlavücudu iyi olan bayan kadın giyer FARK VAR durumunu yansıtır. (yani kendini sergiler bana göre) diğer hemcinslerine. e malum beğenilmekte hoşa giden birşey...
erkekte klasik nefs olayına mağlup olur. kadın amacına ulaşır
masalda burda biter11 Yorumlaguzel gorunce herkes bakar ki. guzel bir kedi yavrusu gorunce de bakiyoruz yani anlayacagin illa ki senin sandigin anlamda bakmiyoruz insanlara hep. kadinlara gelince de, oyle giyinmeyi seviyordur, seni ya da beni alakadar etmez bu.
34 Yorumla- +1 yıl
olabilir. ancak senin bunu igrenclik atmak, dengesiz adamlarin hedefi bilerek olmak vb diye yorumlama hakkin nasil oluyor ben de bunu merak ettim. carsafli bir kadin gorup, bunun icinde kim bilir ne vardir diyebilenlerin de dunyada hala nefes aldigini bilirsek, baskalarinin ne der dusuncesi yuzunden kisitli yasanmaz bana gore.
+1 yılgöğüs bir kadında özgüvendir. büyük göğüslü bir kadın kendini hem mutlu hem özgüvenli hisseder. o yüzden dekolte giyinir. kadınla erkeğin farkı ne o zaman ? siz dekolte giyebiliyor musunuz ? :)))
12 Yorumla- +1 yıl
bizde gömleğimizin dümelerini göbeğimize kadar açıp göğüz kıllarımızı altın kolyelerimizle itina ile dans ettirebiliyoruz
- +1 yıl
ahahahah hiç bu açıdan düşünmemiştim
demekki allah bizi böyle programlamış yada evrim... her halükarda, herkes bakıyorsa, buna yorabılırsın... bırde soyle dusun, kıs gunu sokaga sortla cıkmıs bır adama gozun takılmazmı? yada etek gıymıs bır adama... bunu gıbı
00 YorumlaModa & Stil konusunda 302 cevap paylaştı. türk kızları sadece baktırmak için giyer. çünkü her türk kızı dünya kendi kukusu etrafında dönsün ister. bütün erkekler kendisine yazsın ister.
neyseki onları menümden çıkaralı çok oldu. ömrüm uzadı valla.00 Yorumlaaşırıya kaçmadıkça normal rahat ettiği sevdiği herşeyi giyebilir herkes. ama kişinin kendisinden çok memesi götü falan dikkat çekiyorsa bilemiycem başka türlü dikkat çekemeyen öyle dener tabii
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılBen beğendiğim için giyiyorum şahsen. Mini pek tercih etmiyorum ama bir bluz beğendim yakası çok açık diye almamazlık etmiyorum yakışıyorsa giyiyorum özel olarak erkekler bana baksın diye giymiyorum. Yanlış düşünüyorsun bence sen.
10 Yorumla
+1 yılDekoltenin dozuna bağlı o. Bende severim ama tamamı açık gezmem o yüzden öküz öküz bakmaz kimse dekolteme.
10 Yorumla
+1 yılBu anlattığın durum tamamen biyolojiktir.İnsan vucundaki hormonların yükselmesiyle oluşan bir hadisedir.
00 Yorumlahocanın biri açık sacık giyiniyorlar sonra tecavüze uğradım diye aglarlar gibi söylemi baya tepki çekmişti bu aklıma geldi.
00 Yorumlaölçülü olduktan sonra kadını zarif gösterdiğine inanlardanım...
00 Yorumlakımse kımseye acık gıyındı dıye okuz gıbı bakmasın erkek erkek olsun...dana gıbı bakanlar var...kızlar sonra neden onyargılılar alın ispatı...
21 YorumlaUzun etek giysen de, pantolon giysen de bakıyolar.Bakmak var bir de ayakta yemek var tabii orası ayrı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende hep dekolte giyerim ama dekolteyi sevdiğim içinçç dikkat çekmek falan değil amacım
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaşırı dekolte olmadığı için kimsenin özellikle dekolteme baktığını görmedim ama bakarsa da içimden kızarım
+1 yılKadın olduğumuz için. Memelerimizi mi aldıralım yani. Ya da kıl mı ektirelim bacaklarımıza.
11 Yorumla- +1 yıl
haha iyiymiş bu da :) ama soru ile alakasız :D
karşından, sağından ,solundan geçen minili baynlara bakmamak mümkün mü sen ce.
20 Yorumlatakıldığım yerde bir bayan vardı bu gece güzel bir göğüs dekoltesi ile güzelliklerini sergilemiş hakketen etkiledi
00 YorumlaBiz emege saygidan giyiyoruz.
Erkekler emegi degil memeyi dusunuyorlar.
Yazik.01 Yorumlabayanlar teşhir eder ve arzulanmak hoşuna gider
erkekte ah ulan olsa da bir ter atsam üzerinde der
her ikisi de salakça bir şey yapar yani00 YorumlaHerkes neyi seviyorsa hoşuna gidiyorsa giymekte özgürdür.
Kime ne laf atan öküzüdr.00 Yorumlakendi adıma konısıyım kendim icin giyiniorum, bana yakısan kıyafetlerle kendimi daha ii hissediorum
00 Yorumla
+1 yılDoğruştabildiklerini görmek onları gururlandırıyor.Şeref madalyası bu :P
00 Yorumlaherkes diledigini giymekte serbesttir, acik giyindi diye kimsenin taciz etmeye hakki yoktur.
018 Yorumla- +1 yıl
Bakmaya hakkı var ama :) o taciz sayılmaz :D
- +1 yıl
1 saniye bakıp gözünü kaçırırsan problem yok ama rahatsız etmemen lazım. :)
- +1 yıl
senden tarafa bakmıyorken istediğiin kadar bakabilirsin :) ama senin tarafa dönerse kafanı çevir gitsin:) , hem şimdi ona baktıgımızı düşünüp havalanmasın :)))))
- +1 yıl
Ben ne giymemiş diye bakıyorum :)))))
- +1 yıl
Nevale bakıcam sana <3 XD
- +1 yıl
Soru be yorumların şikayet edilmilştir.Sen kimsin ki insanların namusuna laf uzatıyorsun?Tam bir karadenizlisin işte
- +1 yıl
Ben diyarbakırlıyım,rizeliyim,antalyalıyım,ankaralıyım,urfalıyım,istanbulluyum,izmirliyim...Ben Mustafa Kemal Atatürk'ün teker teker kurtardığı her toprağın evladıyım.Ama sen bir faşistten başka bir şey değilsin.
- +1 yıl
What değilim ben :(((((( alışamadın evrimime yıkınç -_-
+1 yılTeşhirci bunlar :DDD:D
00 Yorumlasana kızlar bakınca hoşuna gitmiyomu? aynı şey
00 Yorumla
+1 yılseven giyer bu da kimseyi ilgilendirmez.
00 Yorumladekolte candır kadında.
00 YorumlaDikkat çekmek için iste naparsin :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazıları sırf moda diye giyer...
00 Yorumla
+1 yılTahrik etmek için.
11 Yorumla- +1 yıl
açık sözlü olmak iyidir ;)
yanıyorlar:)
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi