Bir düğün için siyah kalem elbise aldım. Altına bunu mu alsam yoksa direkt nude tonlarda bir şey mi alsam? Şu yanındaki şeffaf bantlardan dolayı kararsız kaldım. Sizce nasıl? 

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Topuklu ayakkabı şık ve zarifAma hangi mevsimde gireceğinize göre düşü değişirKalem. elbiseyle çok şık olur ama arkası bantlı olduğu için ince çorapla giymeyi tercih etmeyin
Bu ay giyeceğim.
Çok şık ayakkabı ama arkası bantlı olduğundan ince çorapla giymek hoş olmaz. Şimdilik bu ayakkabıyı tercih etmeyin ve Ya stiletto tercih edin ve ya platform topuklu ince çorapla tercih edilebilir
Ben çorap giymem zaten bu tarz ayakkabıların içine.
Kapalı mekânda çorapsız giyebilirsin.
Ama yinede stiletto daha şık olur kalem elbiseyle
Dore topuklu ayakkabı da şık havalı göstweir kalem elbisenizle
Bence tarz bir ayakkabı, zarif ve güzel duruyor.
Keşke şu beyaz şeklinde olan kısmı da siyah olsaydı, efsane bir kalıbı var bence
Ben de modele bayıldım ama dediğin gibi o renkli ve şeffaf yer kafamı karıştırdı.
Başka modellere de bak bence sadece buna takılı kalma. Siyah kalem elbiseye bordo ve hardal tonları çok güzel gidiyor öneririm
Bordo ve siyah birbirini boğuyor. Hem daha önce öyle bir kombin yapmıştım. Dediğin gibi hardal olabilir ama.
Gayet cici ve hanım hanımcık
Teşekkürler canım 😘
Ricalar. ❤️
🙏🙏
Teşekkürler canım e i g için
Rica ederim.
Cevap
4Cevap
yani zarif duruyor ya da elegan ama bir garip renk uyumsuzluğunu geçtim arkada kalınlaşması uyumu bozmuş gibi
Elbise sadeyse olur lakin bacak boyunu kesebilir. Buna rağmen rahat bir ayakkabı
Aynen, sade.
Genelde herkes zaten nude ton kullanıyor sade. Bir farklılık olsun seninkinde. Kalıbı falan güzel.
Güzel bence tarz duruyor 👍
Bence güzel gider bu ayakkabı.
Değişik fena sayılmaz
Dost başa düşman yağa bakar, takıl kafana göre :))
Git düşünme al
Hiç düşünme al
Hep yanlış yazmaya başladım 😤
Kararsızım.
Hayır
Ehhh işte
Olur
Degil
Güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar