Makrome Çanta Takıyor Musunuz? makrome çanta nasıl oluyor? makrome çanta yapımı bilen var mı? Son zamanlarda çok hoşuma gitti. Evde kendim yapabilir miyim? Birkaç model örnek verir misiniz? makrome ipten çanta yapımı nasıl olur?makrome çanta
Makrome çanta takıyor musunuz, makrome çanta nasıl yapılır?
Makrome çantaları çok seviyorum. Kendim tasarlıyorum ve yapıyorum. Zor bir şey değil, youtubeden birkaç video izleyerek öğrenebilirsin. Makromeden sadece çanta değil birçok şey yapabilirsin kendine. Kolay gelsin
makrome ipten çanta yapımı, makrome çanta yapımı nasıl olur? Öncellikle ihtiyacın olan malzemeler; Akrome ip, 3.5 tığ, hazır taban, hazır sap, astar, keçe, fermuar. Rahat örmek için makrome ipi ortadan ikiye katla çivi ya da benzeri bir şey ile tuttur. İpin bir tarafı gergin şekli getirildikten sonra boşta kalan diğer ip gergin ipin üzerine getir. Sonrasında gergin ipin altından kavisli şekilde geçirildikten sonra ortaya çıkan boşluğun içerisinden geçirilerek düğümler at. İşlem sağ veya sol ip üstünde ya da her ikisinde de uygulanarak farklı bir görüntü sağlayabilirsin. Sana kalmış.
Tüm uygulamalarda düğümler arasında değişik boşluklar bırakmak veya boncuk gibi aksesuarlar da ekleyebilirsin. Makrome çanta yapılışını aşağıda video olarak paylaşıyorum oradan bakabilirsin.