Yaptırmak istiyorum ama karar veremedim bunlardan hangisi sizce ve nereme yaptırırsam daha iyi durur
Sizce bu mu
Bu mu
Buu
Buu
Buu
Son olarak bu mu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Her yerinde dövmesi olan biri olarak bu konuya müdahale etme ihtiyacı hissettim lise yıllarımdan beri düzenli aralıklarla dövme yaptırırım hatta bir sol kolumda pek boş yerim kalmadı kaplama gibi duruyor karşıdan önerebileceğim iki şey var birincisi ve en önemlisi şu dövmenin senin için bir anlamı olmalı birkaç yıl sonra baktığında sıkıldığın değil baktığında anlamını anımsayıp gülümseyeceğin birşey olmalı yoksa bir sonraki sorun dövmemi nerde sildirebilirim olacaktır , ikinci önerimse lütfen merdiven altı bir yerde yaptırma dövmeni ucuza kaçmak için bu bir sanat işidir hem hijyen konusunda hemde sonuçtan memnun kalman için önemli birşey danışmak istersen buradayım 😊
Hayvanları sevmek yetmez benim ilk dövmem annemdi sonra annemden devam ettim kaybettiğim bebeğimin yani köpeğiminde dövmesi var ama hepsi anlam işi kedileri seviyorsun diye kedi çizdirip 1 yıl sonra manyak bir kediye denk gelip her yerini cırmalatıp of lanet kediler diye ağlarsın 😂😂😂😂 haha şaka bir yana gerçekten anlamı olmalı bak
2. ya da 6 iyi ama daha gzl şeyler bulabilirsin pek gzl değil bunlar.
Simdik ben bu tur sevmiyorum ama bunlardan hangisi dersen 2. Yi sevdim ve 5. Yi yani en ustten bir altindaki en alttan bir ustundekiler iyi :) Bende sana sorabilir miyim su devil yazan yere Lucifer rus alfabesi ile ve o ustundeki sonsuzluk isareti yilani yani nasil olur birde tibbın sembolu tıbbin sembolu sol omzuma digeri sag omzuma nasil olur?

dövme hele ilk dövmen ise senin için önemli olan bir çizim yaptır ve bir ömür taşıyabileceğin bir şey olmalı. ilk dövme bu arada en güzeli bence
Cevap
9Cevap
Böyle birşey olabilir
Bence bu ama bu da oyi duruyor bu nasil hissettirir orasini bilemem ama sonuç itibariyle bu yani
😂😂👍
Bunlar cok çocukça kalmış minimal daha guzel bir seyler bulabilirsin
Hepside hoş zarif döğmeler ama ben dövme yaptırmaya karşıyım bedenin orjinaline dokunmamak gerek diye düşünüyorum
Dövme yaparken hoş olduğunu düşündüğün için yapma 1 ömür taşımaya değecek bir şey yaptır derim
Şimdi biz buu desek sen hangisi olduğunu nasıl anlayacan? Seçeneklere rakam veya harf vereydin yahu
Kızım caiz kılındığını sanmıyorum bunun... yaptırma
ikincii 😍
Ahmet Cambaz yaptığı..
1. Güzelmiş
birincisi daha güzel
Günah değil mi yâ böyle şeyler?
Lütfen birbirimiz ile iyi geçinelim canlarım
Yapmayın böyle yâ
Bir günlük dünya
2deki sade güzel
Edirne güzeldir
Hepsi vasat