imaj degisikligi yapmak için neler yapmalısın, imaj değişikliği nasıl yapılır?
İlk önerim kendini başkalarının gözünden görmen. Yani dışarıdan insanlar seni nasıl görüyor? Sen başkasının yerinde olsan imajını beğenir misiniz? Bunları düşündükten sonra imaj değişikliğine başlayabilirsin. İmaj değişikliği nasıl yapılır? imaj degisikliği yapmak için neler yapmalısın? Biraz bahsedeceğim.
1- İlk önce davranışlarını değiştir: Davranış ile imaj ne alaka diyebilirsiniz. Ama şöyle bir şey var ki davranışlar imajı etkiliyor. Bunu değiştirmek istiyorsan, iyi niteliklerinizi vurgulaman ve olumsuz olanları en aza indirmen gerekiyor. Yani olumsuz davranışlarını bir kenara koyup, pozitif olman gerekiyor. İlk önce bunu yapmazsan imajını ne kadar değişirsen değiş, parlamayamazsın :)
2- Saç rengi ve saç boyutunu değiştir: Saçların uzunsa modern bir kesim yaptır. Eğer kısa ile yine modern bir görünüme ulaştırarak trend kısa kesimlere göz at. Tamamen boyatmak istemiyorsan uçlarına saç renginin zıttı bir renk ile ombre yaptırabilirsin. Saçlarını zaten boyatıyorsan trend olan bir renk ile tarzını değiştirebilirsin.
3- Maskülen giyim tarzını benimse: Maskülen giyim tarzı ile imajını konuşturabilirsin. Kadınlara yakışan en güzel stil. Kısa ya da toplanmış saçlar, boyuna kadar iliklenmiş gömlekler, boyfriend veya bol kesim kumaş pantolonlar, blazer ceketler ile maskülen bir tarza sahip olabilirsin.
4- Doğru parfümü bulmaya çalış: İmajının bir parçası olarak parfümünü de değiştirmelisin. Parfümünün tarzınla uyum içinde olması gerekir. Örneğin; maskülen bir giyim tarzına dişiliğini ön plana çıkarak parfümler kullanmalısın. Spor bir giyim tarzına ise; daha hafif kokular seçerek tarzınızı tamamlayabilirsin.
4
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yorum harika olmus tesekkur ederim. Mutlaka uygulayacagiklm. Son olarak parfumunu degistir demissin. Hem klasik tarza uygun hem sportif tarza uygun hangi parfumu önerirsin? Ya da ayrı ayrı söyleyecek olursak hangi 2 parfumu önerirsin?
Spor tarzın için; Channel No:5 EDP öneririm. Daha çiçeksi kokular yani. Bunun içerisinde; Yasemin, Gül, Süsen ve Zambak bulunuyor. Channel olmasa da hafif çiçeksi bir koku tercih edebilirsin.
Maskülen, klasik tarz için; Carolina Herrara Good Girl EDP öneririm. Daha vamp ve seksi bir koku.
Şu an saçına uyguladığın balyaj güzel. Kumrala sarı yakışıyor :)
Vallahi bende kendimden sıkıldım mesela sivilce tedavisi oluyorum spora gidiyorum herkese sınır koyuyorum.. Kıyafetleri de en son değiştiricem o sırada bir saç stili bulmaya çalışıcam al sana baştan aşağı değişiklik lazere de yazılıcam kısmetse
Bence sende yap insan ferahlıyor biliyor musun 2 gün önce spora yazıldım bu pazartesi itibariyle spora başlayıp yeme düzenimi oluşturuyorum. Sonrasında ise lazere gidicem kol ve bacak için bu yıl böyle iyice dişimi sıkmayı düşünüyorum temizlenmiş olurum ve gerçekten kendime gelirim bu konuda.. Açıkcası bu değişime girme sebebim çok saçma sebep ama teşekkür ederim ki o bana fark ettirdi. Yaza kadar harika olup geri kalan hayatımın keyfini çıkarmayı düşünüyorum çünkü şu an kendimi sevmek için gerçekten kendimi istediğim şekle sokmak için çaba veriyorum başkası için değil ben kendimden rahatsız olduğum için bunu yapıyorum
Bişey diyim mi iyi ki beni tetikleyen kişi olmuş neden diye sorucaksan hep ben böyle şeylere girişir hemen pes ederdim sıkılırdım. Ama şimdi asla pes etmiyorum kendime hazirana kadar zaman verdim zaten o sürede çok iyi olucam.. Inşallah hepimiz gayretli asla vazgeçmeden amacımıza ulaşırız
Bu arada motive eksikliği yaşıyorsan sürekli sonucunu hayal et ve benim Instagram hesabım var bir tane sadece butik takip ediyorum orada gerçekten bana yakışıcal kıyafetleri kaydettim ki hevesleneyim diye ve makyaj videolarını filan kaydettim onları yapmak için sabırsızlanıyorum şu an
bir kere bir kadın olarak en basitinden bir saçını değiştirsen bile senin için büyük değişiklik olur.. görmeden senin hakkında bir şey diyemem ama yardımcı olurum yani
En İyi Cevaplar