Fosforlu eşofman giyenlere neden kıro diyorlar? Bazı erkeklere yakışıyor. Fosforlu eşofman giyinmek kıroluk mudur? Sevgilimde giyiyor bazen ama hiç kıro değil. Fosforlu eşofman
Ne alakası var mmk kırolukla kroluk karakterele kişiliğe bağlıdır giyim kuşam kıroluk değildir mmk fosforlu esorfmanları adidasları nikeleri giyen fotbolcuları sporcuları görünce dibiniz düşüyor kroluk dediğin şey nedir bilirmisin benimde diyelim fosforlu eşorfmanım var bir başkasınında ben bunu sadece spor yaparken tatil günlerinde evdeyken giyersem kekoluk olmaz çünkü bazı geri kafalı salakların anlamadığı bişey var bunlar giyilsin diye üretiliyor dediğim gibi kekoluk kılık kıyafetle olmuyor iki kişi düşün ikiside fosforlu eşorfman giymiş biri parkta banka oturmuş uzaktan ben kekoyum diye bağırır diğer kişide sporunu yapıyor koşuyor şimdi anlicağın kimin ne düşündüğüne bakmicaksın bu kekolara kro diyenlerin hepsi 4 4 lük değil çok gewşek gördük kro dediklerinin elüne su dökemez ama işte dili var ya konuşur 👍
Giyenle işi olmaz, giyenin yanında bulunmam, yanımda bulunamaz.. Tarzı, stili olanlar buyursun güle güle bulundursun.. Tepe tepe kullansın.. Ben müsama göstermem
Kişiden kişiye değişir zevk meselesi herkese saygı duyuyorum ben. Ama benim fikrim şu, herhangi bir spor dalıyla uğraşıyorsa veya mesleği sporla ilgiliyse giyebilir abes durmaz ama normal günlük hayatta çok abartılı olması biraz kötü duruyor. Ha bazı fosforlu ama fosforu az olan şık eşofmanlar var ve düzgün fizikli biri giyerse yakışabilir. En sevsiği renk siyah olan biri olarak söylüyorum erkeklerde sadelik her zaman daha şıktır
Kime ne kimin ne giydiğinden. Isteyen istedigini giyer. Insanlar başkalarının fikirlerine göre mi hayatını biçimlendirecek? Utanmasaniz Nefes almak icin izin istemelerini bekleyeceksiniz insanlarin. Sonra türkiye niye gelismiyor. Sacma sapan gerekli gereksiz her seyr karisip. Esas konusulmasi gereken seyleri kimse konusmaz. Boyle sacma bir toplumdayız
Ülke olarak modada en geride, kırolukta en öndeyiz. Buda net kanıtı. Ya fosfor dediğiniz şey kağıtta bile önemli yerin altını çizmek için kullanılıyor. Aynı mantık fosfor nasıl kuru boya kalemi gibi kullanılmıyorsa kıyafet olarak da kullanılmaz. Dağa tırmanan bu tip doğa vb spor dallarıyla ilgilenen sporcular olurda kaybolursa renk görünsün kolay bulunsun diye üretiliyor. Ama siz brn metroda vs kaybolurum diyorsanız giyin tabi.
Buna para verecek adamda şeye sürülecek akıl yoktur. Net!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim bildiğim erkeğin bir ağırlığı vardır süs nasıl kadına yakışır ise erkeğe de bu ağırlığı yakışır. Bu şekilde giyinerek kendi ağırlığını kaybediyorlar
@darknessin ben ve yobazlık mı :D sen fazla ön yargılı ve peşin hükümlüsün. önce bunu yıkmayı dene istersen. yorumda güldüğümü bile farketmemişsin ama saldırını anlayabiliyorum belli ki fosforlu giyiyorsun. LGBT var duydun mu? onların renkleri var ve sorunun kapak fotosu da onun benzeriydi. soruyu sonra da sen değilsin ayrıca mesajlara bak derken de anlamadım. sen bence yat uyu ya ayakta uyuyor gibisin. ayrıca bakta derken -da ayrı yazılır bak da sonra konuş ama neyapalım biliyor musun? sen daha yazma hiç konuşmayalım. Ben öyle yapacağım çünkü. eşin hükümlüye laf anlatamam. hade kolay gelsin.
Yha sonra böyle röportaj falan veriyorlar işte kendimi hep kadın gibi hissediyordum falan olum böyle yok fosforlu yok ipekimsi falan giyen erkek tabi eşcinselliğe homoseksüelliğe falan yönelir...
En İyi Cevaplar