Şu zamanlarda herkeste gördüğümüz ve bir çoğumuzunda giydiği taytlar Disko Taytlar hakkındaki görüsleriniz neler?Siyah Disko TaytLacivert Disko TaytMor Disko TaytBu taytların Gold, Açık Mavi, Gri ve bunun gibi bir sürü rengi daha var peki sizin düşünceleriniz neler?
Şu zamanların en moda taytları: disko taytlar, sizin düşünceleriniz neler?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aslında rahat ve guzeller. Ama güzel kombinlemek önemli. Bir de öyle pantalon giyer gibi değil. Hafif kalçayi biraz kapatacak şekilde üstüne birşey giyilmeli o zaman 10 numara bu şekilde itici duruyor
@NightwalkerM Eğer ki gidip kendi bedeninden de küçük alırsan evet kötü duruyor ama bu tercih meselesi ve insanların diğerlerinin zevklerini küçümsemeye hakkı yok ben sadece sevip sevilmediğini sordum daha nazik olabilirseniz sevinirim
@gurbetçiaile kimsenin zevkini yargılamıyor üstelik beğendiğimde bir kıyafet tayt bazılar dar giyip o bölgesini ortaya çıkarıyor ve bunu kasten yapıyor onu demek istedim aslında
@sonnisim bu seni ilgilendirmiyor bakma olur biter! Ve demek ki etrafında o kadar çok zevksiz insan varki güzel bir kadında nasıl durduğunu bilmiyorsun
En İyi Cevaplar