Peki, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bence seksiliğin açık giyinmekle paralelliği yok..
bilakis kapalı ve gizemli giyinmek karşı tarafta pürüzsüz bir hayale sevk edici rol oynuyor, atıyorum belin belli olmuyorsa en ince o bedene en ideal bel hayal ediliyor, göğüs dikliği ve rengi o bedene ideal en güzel hayal ediliyor..
tıpkı sanal se*ks ile gerçek ilişki gibi... sanalda daha hayal kuruyorsun en güzelini hayal ediyorsun * gerçekte o kadar güzel olmayabilyor..
asla Seksi olmak bu demek değil tabi kadının bir imajı durusu vardır mimikleri bakısı bile yeterlidir bazen mesela ben sert mizaclı seviyorum bide beni dövüp asaglasa tadindan yenmez
Iyi demis 👍👍👍 Seksilik acik giyinmek anlamina gelmiyor. Ben esiden etek vb. giyiyordum ama adamlar yiyecek gibi bakiyorlardi. Yani yuh! Bu kadar da fazla! Ben de ne onlara sergileyecegim dedim, kapali giyiniyorum, moralim de bozulmuyor.
Hayır, tabii ki öyle bir şart yok. Seksi, tatlı, güzel vs hissetmenin kişinin içinden geldiğine inanırım ben.
Gigi’nin duruşunu çok beğeniyorum, çok güzel de cevap vermiş kendisini eleştirenlere. Takdir ettim. 💓
Cevap
62Cevap
Hayır seksilik kıyafet ile ölçülmemeli gadası
Ama şoyle bir nokta var hayranlari o kendini Seksi hissediyor diye hayran degil :) dişariya Seksi seyler gsterdigi icin hayran. Bu bir sanatci degilki fizigime kiyafetime bakmayin sanatima bakin diyebilsin...
Seksi gözükmek için illa bir yeri açmaya gerek yok. Kendini her anlamda öyle hisseden insan sadece bakışlarıyla bile o havayı hissettirir karşısındakine.
Evet çünkü seks kavramı ile açıklık kavramı birbirini etkileyen kavramlar... Kapalı olup güzel olabilirsin o başka birşey ama kapalı olup seksi olamazsın
Adı Üstünde Sexy çıplak, sıcak, arzu edilen demek
Senin Sorduğun İse Tamamen Güzelliği yönünde Türkiye de Sıfır makyajla Ünlülere taş çıkaracak Sarışın çok 😉
Bence bir kızın görünen detaylarının erkeği cinsel olarak uyarmasıdır "seksi" dediğimiz kelime. Bu yüzden de görmeden uyarılamayız. Kapali bir giyim tarzı seksi olamaz. Güzel tatlı hoş gibi terimleri karşılar :)
Hayır tabi ki..
Seksi kadın kendini zaten belli eder..
Bu açık saçık muhabbeti aavrupa özentisiii herkes!
Süslü püslü kadınla uğraşılmaz yani açık giyinen falan filan erkek istemez!!
Hayır kesinlikle çok açık olmaya gerek yok. Gülüş, bakış, mimikler, hareketler, davranış.. hepsi seksiliği açıkça gösterebilir.
Çıplaklık seksilik ise, desenize dünyadaki en cazibeli varlıklar hayvanlar. 🤔🤷♂️
Bence hayır uzun balık elbiseler falanda kafını çok seksi gösteriyor
Ben seksiliğin kıyafetten çok kadının bakışlarında veya davranışlarında arıyorum. O yüzden hayır.
Gigi Hadid'in üzerine siyah bir çarşaf atsak nasıl olur? Sorunun cevabı bunda gizli.
Acık giyinmek ile Seksi olunmuyor.. bazı acık giyinenler malesef iiiiiiii dedirte biliyor.
Hayır bence de
Gigi hadide her seferinde düşüyorum lan
Karsidakinin neye baktigiyla ilgili bu vucuda bakiyorsa evet acik
Hayır bence bazı giyimler farkı gerçekten kapalı ve vowww dedirtiyor
Doğrusu engel. Kapalı hatlarını belli etmeyen birine seksi diyemezsin
Örneğini görmedim
Yok doğarken Allah tarafından şanslı olmak gerekiyo
Seksilik bir yüz ifadesi olarak da varsayılabilir. Giyim vücut ile alakalıdır.
Bir bakış 'gülus ve kelime bile yeter yeri ve zamaninda
www.morhipo.com/.../detay
Bana göre seksi kadın vücudu ve giyimi budur
Hayır bence kadının en seksi anı utangaç bir bakıştır
Acik giyinmekle seksi olunmaz bence kıyafetle de seksi olunmaz o insanın vücut yapısına ve karakterine bağlı
Illa seksi olmak zorundamisiniz zeki görünün bu herşeye bedel.
Tanga giydimi yeter tmmdır tm anlamıyla benim için sexsidir ama benim istediğim tangayı giycek
seksilik açık giyinmek değil yaa. Açık giyinmek daha dikkat çekici sadece. Yüzüme bakan yok başka yerime bari baksınlar kafası yani :)
En büyük yanlış algı. Çıplaklıklık ya da açık giyinmek seksi kılmıyo kadını.
Dur öyle deme bunu duyan bazı kadınlar çıplak filan gezerler 😂
adı üstünde seks çağrıştıran duruş tavır görüntü açık saçık giyinmekte buna bir sebeb yol
Seksilik gözlerle başlayıp dudakla devam edip dolgun fizikle taçlanır
Bazıları çuval giyse yakışıyor.. Tayt önemli abi kim giyse seksi 😁🤪
Hayır, giydiğini üzerine yakıştırman yeterli, sana uysun yani
Hayır alakası yok. Tesettürlü olup da seksi olan bir dünya kadın var
Kapalı giyince de seksi olunur sadece vücutla olmaz bence tüm yüz vücut her şey karışık olmalı ve açmaya gerek yok yani
Vaovvvvvv
kapalılarda var dar giyinen sexyler vucut güzel olduktan snra ne giyersen giy yakışır
Ne kapalı sexsiler gördük 80 lik dedeye abdest bozdurur
Hayır tabiki.
Açık giyinmeyeni seksi göreni görmedim henüz.
Yaa bu kız cok güzel ama
Seksilik, et sergilemek değildir net...
Hayır açıklık değil ki seksi yapan şey bence
Seksi olak için açık giyinmek şart değil tabiki😊
Bişey dsnışabilir miyimm
@sevimlişeyyiçin evt
hayır bazen bir bakış bile çok seksi yapar :)
Hayır, giyinmeyi bilmek ve uyum gerekiyor.
Aslında tam tersidir..
evet acik olmak sart.
Seksilik denince akla teshircilik gelio demekki ;)
Fazla açık fazla basittir benim gözümde
Seksilik sadece kıyafetle olmaz..
Bişey dsnışabilir miyimm
Gizemli oln daha çekici olur
Bazen bir bakış bile yetiyor
Hayır tabiki çokk farklı yollar da varr
Bişey dsnışabilir miyimm
Hayır cilveli olmak gerek
Bazısı buna inanır aynen..
Hayır. Şimdki kapalılar çok seksi mesela.
Tamamen kapali ama strech bir elbisede seksidir
Hayır bir duruş bile yeterli
masumiyet de seksiliktendir bence
Hayır , gerekli değil
Hava soğuk deseydi ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar