Moda & Stil Bacak boyunu kesmeyen kısa bot önerisi verir misiniz? Coco97 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Eteklerin altına giymek için şu tarz bir bot arıyorum ama bacak boyunu kesiyor, var mı öneriniz? Bacak boyunu kesmeyen kısa bot önerisi verir misiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
commentor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Bacak boyunu kesiyor ne demek 0 15 Yorumla Coco97 +1 yıl Bacağı olduğundan kısa gösteriyor Yorumla commentor +1 yıl Botsa uzun olur zaten kısa etek mi bu Yorumla Coco97 +1 yıl Ne kddjsj Yorumla commentor +1 yıl Ne ne 🙄 uzun etekler de var ya hani Yorumla Coco97 +1 yıl Kısa etek Yorumla commentor +1 yıl Kısa etekse altına neden bot giyiyorsun ki biri yazın giyilir biri kışın Yorumla Coco97 +1 yıl Kışın kısa etek giyilmez mi Yorumla Coco97 +1 yıl Çorapla gayet giyiliyor, kara kışlık demiyorum ben de bu havalarda falan giymeye Yorumla commentor +1 yıl Zaten botta topuklu var bacak boyun uzamış oluyor Yorumla Coco97 +1 yıl Hayır ama bot bileği kestiği için kısa gösteriyo Yorumla commentor +1 yıl 😂Gereksiz takıntı yapıyorsun ben öyle giyinen kız gördüğüm zaman sadece öyle giyinen kız görmüş oluyorum bileği kestiği için bacak boyu kısa olan kız değil Yorumla Coco97 +1 yıl Kızlar öyle görmüyor ama onu napcaz xjjd Yorumla commentor +1 yıl Kızlar için mi giyiniyorsun yani jdns Yorumla Coco97 +1 yıl Hayır da eleştiri yemek istemem fkdjxhx Yorumla commentor +1 yıl Kendine biraz saygın olsun nasıl iyi hissediyorsan öyle giy millet ne dicek diye değil😏 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Moda & Stil konusunda 794 cevap paylaştı. Bu iyi işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bacak boyunu kesiyor ne demek
Bacağı olduğundan kısa gösteriyor
Botsa uzun olur zaten kısa etek mi bu
Ne kddjsj
Ne ne 🙄 uzun etekler de var ya hani
Kısa etek
Kısa etekse altına neden bot giyiyorsun ki biri yazın giyilir biri kışın
Kışın kısa etek giyilmez mi
Çorapla gayet giyiliyor, kara kışlık demiyorum ben de bu havalarda falan giymeye
Zaten botta topuklu var bacak boyun uzamış oluyor
Hayır ama bot bileği kestiği için kısa gösteriyo
😂Gereksiz takıntı yapıyorsun ben öyle giyinen kız gördüğüm zaman sadece öyle giyinen kız görmüş oluyorum bileği kestiği için bacak boyu kısa olan kız değil
Kızlar öyle görmüyor ama onu napcaz xjjd
Kızlar için mi giyiniyorsun yani jdns
Hayır da eleştiri yemek istemem fkdjxhx
Kendine biraz saygın olsun nasıl iyi hissediyorsan öyle giy millet ne dicek diye değil😏
Yarim bot pek guzel degil uzun bot daha sik
Bu iyi işte
Yarım bot
Bencede çok şık