Erkeklerin genelinin kokuyor onlar cevap vermesede olur :) ben kızların kokup kokmadığını merak ediyorum cidden kokuyor mu kokmuyor mu ? ne ile alakalı bu durum ?
(sapık değiliz ona göre)
(sapık değiliz ona göre)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu kadın erkek dinlemez bazı insanların ayakkabısı veya kendi içlerinden gelen bir kokusu varsa kadin erkek ayrımı olmaz.Ayağında mantar varsa vs veya ayakkabısı hiç bir yerden hava almıyorsa kokar.Benim evime bir kere kadın müsafir geldi ve ayakkabarını çıkardığında yemin ederim tüm evin içine bir koku dağıldı ve gezdiği yerlerde şöyle siyah terler aktı.O müsafir bizden gittikten sonra ben onun bastığı her yeri silmek mecburunda kaldım :) ve halıları bile yıkmaya yolladım çünki gezdiği yerler bile yemin ederim kokuyordu.Buda çok hasas bir durum.Bir insan başka insana sen kokuyorsun nasıl der.
yakınsa der :)
Ben diyemem ama ortalığı fıs fıslarım oda kokusuyla ve artık oda anlarsa anlar anlamassa ne yapalım başa gelen çekilir.İyi paylaşımlar :)
teşekkür ederim sanada
Ayaklarım gayet güzel ve kokmuyor nedenine gelince erkekler ve bazi bayanlar pedikür yapmiyor hergun ayni ayakkabiyi giyiyor , pamuksuz corap giyiyorlar , sık corap degistirmiyolar ayaklarini kremlemiyorlar tirnaklarini adam akilli kesmiyorlar batik oluyor , nasir oluyor mantar oluyor koku yapiyor Ayaginiz kokuyrsa suc sizin
Ayak fetişisti değilim o yüzden insancıl düşünebiliyorum kokması ihtimal dahilinde.
ihtimal var evet ama kızlarla hiç merhabam olmadığı için meraktan soruyorum .
Herhangi bir kız topluluğunun olduğu ortamın kapısına yanaş bağcıklarını bağlıyormuş gibi eğil kapı önündeki ayakkabılara ve bayılana kadar çek içine deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.
öyle bir fantezim yok ama
Birilerinin bu gizli bilgi için kendini feda etmesi lazım seçilmiş kişisin yoksa vahiy sana gelmezdi başarılar bu ulvi görevde.
link 'i izle. Ayak kokusunun kadınla erkekle alakası yok arkadaşım :)
Cevap
1Cevap
Hiç ayağımı koklamadım...
Normal otururken yada yatarken de her hangi bir koku hissetmedim.
Kokmaz mı? Kokabilir. Ayakkabıdan kaynaklanabilir. Yıkamamaktan olabilir. Mantar olabilir.. Bakım yapılmıyor olabilir.
Bence insanın kişisel temizliği ile alakalı.
erkeklerde kokarda kadınlarınkı kokmaz mı :D ayakkabı ya da bakteriler yüzünden koku oluşuyor ama gidip de kadııınn ayakların kokuyor denmez erkeklerede hey morukk ayakların çürümüş yumurta kokuyor da diyemesin ayakları yıkasın herkes kokmaz :)
Bizde insanız. Bizde kapalı ayakkabı çorap giyiyoruz :)
Bizimde ayaklarımız 5-6 saat aynı ayakkabının ıcınde duruyor:)
Spreyleri var onları kullanırsan kokmaz ama :)
kokmaz kokan varsada erkeklerinki kadar kokmaz çorap kokabilir ama
Sonucta erkegın ayagıda ınsan ayagı kızında. bakım yapmazsan heryerın kokar :D
kokmuyor benimki arkadaşlarım ve ailemden de kokanı görmedim. ama kokar diye bi rivayet var
Benim hiç kokmadı ama kokan lar var erkek arkadasına ALLAH sabır vere o derece çok keskin bir koku ıhyyy
kokar genelde ayakkabıdan kaynaklanan bir durum(ha bu arada benim ayaklarım kokmuyo yanlış anlaşılmasın) :)))
bilmem benim hiç kokmadı ama olabilir belki ama erkeklere göre daha azdır herhalde
yazın spor ayakkabı falan giyince çorap kokabilir ayağı bilmem de..
evet :D hayır diyen külliyen yalan biz insan değiilmiyiz
kokar tabi kokmaz mi :D
temiz tutmazsa kokar=D
kokar tabi bizde insanız
Bana koklatabilirsiniz
Erkeklerinki kadar kokmaz.
evet kokar
Kokar tabisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar