Etfalde doğdun bir süre sonra Arabistan'a taşındın kesin. Ben doğdum doğalı Nişantaşı topraklarındayım be. Hava atmaya çalışıyorsun ama sadece havada kalıyor 🎈😂
Senin hava diye gördüğün şey benim günlük yaşantım be gülüm. Sen git bağcılar gençlik parkında falan oyna. Burda macro centerda kasiyerliğe falan gelirsin ancak ya da hafta sonu maçka parkına :D
Günlük yaşantını ne güzel anlattın ya. Ee başka nerelerde çalıştın Nişantaşı butiklere, kafelere eleman aranıyormuş haftaya Pazartesi başlarsın artık hem evine de yakın. Bende bahşiş bırakmaya gelirim 😂
Sen benimle sidik yarışına giremezsin ki :D Söylediklerine anca gülünürdü bende onu yaptım sadece. Zengin çocuğu olduğumu iddia etmedim nişantaşı çocuğu olduğumu söyledim :D
Senin sözlerin anca ilkokul mürazaraya yetecek kapasitede 😂 Seviye farkından dolayı birbirimizi anlamıyoruz sende haklısın. İnşallah aynı yerde oturmuyoruzdur ki bu pek mümkün değil 😂
Mezun olduğun okulu söylemene gerek yok bize. Heralde İşte Benim Stilim programı çok izledin çenen ordaki kızlar gibi düşmüş, laf yarışı yapıyorsun anca 😂
Kime benzediğin belli oldu. Anormallik sezdim zaten sende 😂 Bahar Candan piyasadan silindi ama izlerini bırakmış. Kalıcı beyin hasarlı olarak dolaşıyorsun yazık 😂
Fizik mi Nişantaşı kızlarını görmediğin belli 😂Hani 1.50-1.55 leri beğeniyordun bunun boyu 1.70 senin boyuna bu bile çok 😂 yere yakın olanlar senin 1.60 lık boyuna uygun kddks
En İyi Cevaplar