Belki kapşonlu belki kapşonsuz Sweatshirt tayt spor ayakkabı vb. Bu ideal değilse ilk buluşma için öneriniz nedir? “Ekim ve kasım“ aylarına göre ayarlama yapalım
Ben tercihen hafif spor giyim seviyorum ama karşı taraf bu ne hiç özenmemiş algısı vs gibi şeyler olur mu sizce ne yapmalı?
İlk buluşmada spor giyinmek sizce karşı tarafta ne gibi izlenim bırakır?
İlk buluşmada kılık kıyafet önemsizdi benim için. Ve ilk anda o uyumu yakalamak hedeftir. Onun için asla ne bakımsız nede aşırı süslü püslü gitmemek lazım. Karşı tarafı giyinişin değilde karekterin etkilemeli.
Zaten günlük hayatında bu tarz giyiniyorsan ilk buluşmaya da o tarzda gitmen lazım seni beğenen olduğun gibi beğenmesi gerekir ve dediğin aylar için güzel bir tercih
Spor da giysem saçımdan, makyajımdan, seçtiğim parçalardan özendiğim belli olur. Zaten buluşmadan önce beni İnstagram’da görüp tarzımı az çok anlamış olmalı ✩
Problem olacağını düşünmüyorum tabi burada spor giyimden kastınız da önemli; gri eşofmanla ilk buluşmaya gelmek, karşı taraf çok hazırlanmışsa saygısızlık algılayabilir ancak bir tayt ve sweatshirt güzel kombinlendiğinde ilk buluşmaya gidilebilir.
İki şey önemli; Birincisi mevsime / hava şartlarına uygun olsun. İkincisi de buluşma yerimize ve/veya o günkü planımıza uygun olsun. Gerisi O'nun zevkidir. :-)
:-) Elbette bir kadın olarak göze "hoş" görünecek kıyafetler içinde olmasını isterim ama o noktada bu buluşmanın içeriği de önemli hale gelir ;-) Eğer buluşma "mutlu son"la bitecek türdense sınırlar sonuna kadar zorlanabilir. Ama eğer uzun vade ve belki de ciddiyete giden bir sürecin başlangıcı olacaksa daha ağırdan alınmalı. :-)
Kişisel görüşüm karşı tarafın gayet rahat olmayı sevdiği ve eğlenceli bir karaktere sahip olduğu yönünde bir düşünceye girerim. Bunu iki senedir kot pantolon dahi giymeyen bir insan söylüyor.
En İyi Cevaplar