Ayrıca kocamı evde rahat bırakamam akşam olsada üstüne atlasam diye bekliyorum bırakamam rahat 😂
Eşiniz evde ne giyiniyor?
Ayrıca kocamı evde rahat bırakamam akşam olsada üstüne atlasam diye bekliyorum bırakamam rahat 😂
bende yazın genelde baksır ile kışın da baksır artı atlet ile dururum. haydaa bak şimdi dellendim alttaki güncellenmiş durumu şimdi fark ettim ulan yine benim karı aklıma geldi millette ne karı var arkadaş kıskanmamak elde değil ya ölmeden fantezilerimi arzularımı ısteklerımı yaşayamayacakmıyım ben :( :(
Yahu bırak adamı Allah aşkına bari evinde istediği gibi giyinsin. Ha memnun değilsen kadın ol git istediklerini al hayatım bundan sonra bunları giyeceksin ben öyle istiyorum de
Yuvayı yapan dişi kuştur. Ben eşimin aldıklarını giyerim, O da benim giyeceğim şeyleri bilir ve alır..
Versin kartı alayım 🤷♀️ ya da benle çıksın alışverişe bir annemlere gidiyorum geliyorum beşer tane atlet almış kocaman böyle
Ben mi söyleyeyim ver kartını hanıma sen alışverişten anlamıyorsun diye :)
Sen diyeceksin ben alacağım sen giyeceksin diye ablacığım
Dedim dün Yok artık öyle giymek gaffur gibi geziyorsun başımda doğru düzgün giyin dedim sonuçta saten değil tişörtlerde pamuklu şeyler rahatsız edecek bişiy değil hayır gyimesin nolar yanu
Evli değilim ama eski sevgilimle evinde buluştuğumuzda
yemek yemediğimiz sürece genelde üstüne bir şey giymez
altında da ya boxer ya da eşofman altı olur ama yemek sırasında
üstünde Can Yaman'ın "Erkenci Kuş"ta giydiği tişörtlere benzer tişörtler, altında da yine eşofman altı olur.

Boyle cik karsisina
Hahahahah deniycem nerden bulurum bunları
Pazardan tabiki😄
Abooov bunun adına kuş öldüren koydum 😀
Cevap
110Cevap
Eşim yok ama olsa da evdeyken giyinmesine gerek yok, boxerle gezsin ✩
ben öyle geziyorum evlenebiliriz
Ne abarttın sen de. Adam evinde atletle gezemiyecekse dışarda mı gezecek?
Atletle gezenler beğenmiş 🤣
Bu kadar abartılacak bir şey göremedim yani ev sonuçta:D çek pijamayı film izleyin Allah Allah dert ettiğin şeye bak:D
He abartılacak bişiy yok sen sevgilinin çevrim içi dk larını kolla seninki daha önemli 😂
Sevgilim yok iyidir böyle sksbjs
Tanrı seni koruyor evladım şükret 🤣
Canım Allahım sağolsun sjshs
@erendadaş yok canım Allahım yeter.
ben de senin kafadayım umarım öyle biriyle evlenmem :D
Ya bide donunun içine koyuyo uyuz oluyorum 👀
🙂🙂
Hiçbizaman atlet giymedim giymemde atlet giyeceğime hiçbişey giymem daha iyi kışda bile altdan atlet giymedim hiçbizaman öleceksek karizmatik ölelim bencede atlet hiç hoş durmuyo
Fazla abartmışsın sanki eşin sonuçta senin yanında rahat edemeyecekse nerede edecek sonuçta bırak istediğini giysin🙄
Benimki de atlet don, sevgilim bir de ama ne yapalım hahah😂
Eşim olsa evde giyinik gezdirmem gibime geliyor 😂😂
Evli degilim ve böyle olacaksa da olmasın. Atlete zaten gıcık oluyorum. Beyaz ve genişse ovv o daha ayrı 🤮
Aynen beyaz geniş büyük
Ben adidas marka kolsuz V yaka tişörtler almıştım onları giyiyorum çok ucuza almıştım indirimden atlet olmaz bencede
Henüz eşim yok da seninki gibi olsa senin gibi rahatsız olurdum muhtemelen özensiz oluşundan.
Tutku berrak yazıyo demişsin ya güncellemeye koptum sdghkfl
Anlamadım
Elbise, şort detayına dikkat çekme çabasını görmezden gelerek 😋 evde atlet giyen bir eşim / sevgilim olsa, o dakika bitiririm sanırım herşeyi 😁
Çaba değil de bende götüme ayıcıklı pijama çekebilirim ama böyle kezibanla kamil gibi mi gezelim
Ayrıca o dikkati giydiğim kişiye çekmeye çalışıyorum olmuyooo susar mısın 🤣🤣🤣
Zekanı beğendim 🤣 bir ara sohbet edelim şu an ineceleirni anlamıyorum
ay bırak adam evinde rahat etsin sen de çek şalvarı otur
Şalvar mı 🤮
ordan da inek otlamaya giderim artık
Öküz pardon
😂 😂 Hakkı kız dagılın
Adam evinde de istediği gibi giyinip rahat edemeyecekse yatsın ölsün
Mantıklı
Atlet büyükse önündeki açık kısım oturunca göbeğine kadar geliyodur. Öyle hepten kopartıyo insanı🤣🤣🤣
Ben nasıl rahatsa öyle giysin diyorum. hatta çıplak olsa daha iyii
Çok haşinsin bebeğim
vay vay
Ahaha tipik erkek kombini 😂 sevgilim yok ama istediği gibi giyinebilir sevdiğim bey
Ah gel tanış olalım eşim olmak ister misin? Yanık erkeğim ben
Biliyor musunuz? Mahremini alelade bir şekilde ulu orta konuşanları vallahi hiç anlayamadım ben.
Anası sen dünyanın en yakışıklılisisin her halinle diyip simartmistir yıllarca. Bence güzel güzel konuşa anlat biz erkek ler imadan anlamayız
Ben evde pijama takımımından başka giymem yaz kış fark etmez ama eşimin tayt ya da mini şortla isterim.
yaz günü evde tşört mü giycek . şükür ki evli değilim
Giymesin
nolur 80 yıllık imtahan dünyasında eşine azap etme. Allah bundan razı olmaz.
sen onun eşisin , oda tşörtle rahat etse giyerdi , edemiyo demek ki. eşine zulmetme , Rahman bunun hesabını sorar sana huzuruna getirildiğinde. iyi geceler
Ahh siz kadınlar evde böyle seksi giyinin. Kocalarınız bakmas size ama başka erkekler o halini görse kudurur biliyorsun dimi
Schortla gezer ne giyerse giysen ben onu seviyorum ve beyeniyirum her halinle oda beni
Ne kadar güzel
@SeRhAtCyPrYs ben beğenmiyorum demek ki
neden beğenmiyorsun nasıl olmasını isterdin
Seniki yine atlet giymiş bziimki sade boxer😅. bende çok uyarıyorum da nereye kadar bı gün giyse ertesi gün yine aynı
Safmisiniz kızım Allah allah daha ne istersin kocan la o senin.
Evli msn?
Hayır. Keşke eşim olsa. nasip olmadı ki. 33 yaşındayım ama abim evli ve 50 yaşında yengemden bilirim
Eşimden yana sıkıntım yok çok şükür şikayetçi de değilim. Sadece sürekli açık olması merak uyandrmiyor anladn mı?
Utandirsin karı koca ne istersin atla alta kucağına seviş saf mısın be abla. Allah sana erkek vermiş sarıl sarıl yat ne istersin ki. nefessiz kalıncaya kadar seviş abla. Allah rızası için seviş. Ne bilim her şeyinle yaşayın saf olmayın kocan o senin sarıl saril op.
Özele ne giriyorsun? yapmadığımi nerden biliyorsun? Bn eşime kıymet veriyorm m. etme sen
Yok ablam tamam kızma. Yanik erkeğim ben. Özür dilerim konuyu açmak istemedim.
Kızmıyorum ama bir sürü kişi okuyor ben sana şimdi nasıl cevap vereyim özelimi neden anlataym. Allah sana da kısmet etsin inşaallah
Amin bal ablam benim. Canımsın haklisin çiçek ablam. Keşke olsa da evlenmem
Eşim yok henüz. Ancak olduğunda istediği gibi giyinebilir
Mini şortla gezen hatunumu yakaladığım yerde affetmem. Atlet de rahattır ama senin her istediğini yapardım ;)
Nişanlım var geçen gün evine gittim saten pijama ile açtı kapıyı bence bu daha kötü😂
valla bizimkide kızıyor atlete mecburen tişört giyiyorum. yaw bırakıverin de rahat rahat takılalım olmaz mı?
Olmax
Ben her zaman evde güzel temiz giyinirim. Kocan elindekinin kıymetini bilmiyor. Eşim olsada öyle mini mini giyinse evde
Tşört ve şort elbette. mini , mini elbiseler de insanı kendinden alır yani. Alır ve götürür bir yerlere.
Sende evin içinde aynı şekil giy bak göreceksin rahatsız olup senin istediğin şekle geleceksin sen bunu yap eğer bir kaç gün s onra düzelmese ben bir şey bilmiyorum düzelirsede bana yaz sözmü😊😊😊
evde atlet giyiyorsa siyah spor kesim atletler al o zaman
Ne giymek isterse onu disarida yeterince kasıntı is kiyafeti giyiyor bari evde rahat etsin adam
mevsime göre değişiyor. ev müsait olucada bu aralar şort ve atlet
Ben valla direk sadece şort ile dolaşırım. Havalar çok sıcak ve bunaltıcı oluyor.
Bu sıcakta rahat giymek gerekiyor. Ben donla gezmeyi sevmem ama boxer la bazen de olsa gezerim.
yoklugu kötu bende hıc bısey gıymemeyı tercıh edıyom sadece baxırla gezıyom
Atlet daha rahattır ama , sen bence atletleri değiştirmeye bak en iyisi
Napsin adam beya sende ne büyütüyon evlenmişin artık adam hep karizma görünmeyemi uğrascak
ben kapri ve tşört giyerim duşumu alırım saçımı tarar perfümümü sıkar otururum
Bırak sıcakta adam rahat etsin ne takılıyon... Ben öyle yapıyorum 😂
Ne yani adam g string spor atlet mi giysin evde 🤣🤣
Adam ne istiyorsa onu giysin takılmayın bu kadar 😁
Onu benimlen garı bilir, sen bilecen kii.
Hahahah çok iyiydi 🤣
Yazın çıplak, bahar aylarında boxer ile, kışın esofman ya da hava güzelse t-shirt boxer
Giymesinden hoşlanmadığın şeyleri alma o zaman. Ama adamın da rahat etmeye ihtiyacı var bu kadar dert edeceksen hiç giymemesi de bir seçenek.
Eşim yok ama istediği gibi giyinsin paspal olmadığı sürece fhjjd
Eşim olsana vatandaş
Sonra karım benimle neden ilgilenmiyor..
Son derece haklısın. Öyle eşim olsa suratına bakmazdım herhalde
Allah yardım etsin yarın göbeklenir atlet göbeğin üzerinde göbek kıllı açık olur burnunu karıştırıp top yapıp sağa sola atar 😂😂
Hayır efenim sağlık ayrı bir şey onu yaşamayan bilemez
O işin esprisi sağlıktan dolayı olan bir göbeği kast etmedim ben hani bazıları pisliğinden dolayı yapar onu kast ettim sağlık bambaşka bir şey
Azad evlisin galiba
Ben bir tek iç çamaşırı ile duruyorum çok sıcak basıyor beni :D ya da şort ama üzerimde yine bişey yok
Aynı ben Ben de evde atlet don ne olacak kim görecek sanki
Tipinden belli zaten
Valla eşim ne istiyorsa onu giyiyor kafasına göre genelde boxer
:) bizde öyle şort atlet sıcakta başa nasıl olur ki zaten
Evde eşofman ve tişört giyerim. Sort ve atletle durmam kesinlikle
Umarım bir gün düzelir eşin 😂 ben yalnız yaşıyorum boxerla duruyorum evde 😂
Ben üstüme birley bulabilmek için savaş veriyorum adam katlı ütülü olanı giymiyor he, süper bence en azından sana iş çıkarmıyor.
O adamı aticaksin ben gelicem sonra memnun olacağın şekilde giyinirim
başka sorunlarınızda var sanırım buna takılıyorsun
teşekkürler azad mesaj yazarmısın
Teşekkürler naofu
Kocan çok şanslı birisi buraya girdiğini biliyor mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar