Millet yazmış "Çok yakışıklıyız Allah kahretmesin." sds Bana ne ! Bize ne! Size ne ! Onlara ne ! Herkesten buna ne ' sdsd
Lütfen bu konular da yakışıklı olmayanlara biraz saygı gösterelim. Ayrıca babet çorap yakışıksızlara yakışmıyor.
Şimdi dikkatinizi çektiysem devam edeyim.
Adamın bilekler yatay havalimanı gibi sdsd ama hala babet giyiyor. Neden? Neden? Yaaaa Neden? sdsd İğrenç oluyorsunuz benden demesi sdsd Bir de böyle bileklerin de yara olanlar falan yapmayın arkadaşlar dsufs bunların hepsi kapitalist sistemin maldan kaçırma oyunları ljfdshdfg
Tabiki zedeler moda diye diye insanların fıtratlarını bozuyorlar kız - erkek fark etmeksizin. Ayrıca beyaz uzun çorap giymesinede gerek yok erkek dediğimiz kavram kıro olmak demek değildir kendi olduğu sürece kişi her daim kalitelidir.
ben giyince rahatsız oluyor ayağım alışmalık bir durum ama bence öyle abez bişe yok ortada çorap sonuçta bu ve bence spor ayakkabı giyerken babet giyince daha iyi oluyo çorap gözükmüyo ha çorapsız ayakkabı giymişsin ha babetle giymişsin aynı şey gibi düşünüyorum
Spor yaparken tayt giyiyorum mecbur bunu giymem lazım üzerine de şortumu çekerim ve ayak bileğimin altında çorap giyerim (babet çorabı ne bilmiyorum) . Bunlar şart yani kullanmak zorundayım spor dışında böyle şeyler yapmam ama.. Tayt gibi Pantolon giyip gezen adamlar var 😂
@Soulfly_ed bulsam affetmem 3 tane alırım emeklımle hepsıne bakarım los angales hayatı yasarım seerefsızım bak o kadar yazıyorum vıskı bır elde kol altları dolu bırde yelpaze cekerler mıssssss al sana cennet S:DS:D:
@Soulfly_ed o degıl dısler takma benım onden 2 sı gıttı takma damak takım lazım 2. el bızım mahallede recep var gıttı gıdıcek az omru kaldı aılesı ıle konusup onun dıslerı uygun fıyata almanın hesaplarını yapıyorum
@Soulfly_ed bayan işli ya da işsiz sorun olmaz da, erkeğin iş günü ve saatinde burada olması biraz ilginç kalır. O yüzden demiştim 😉tabi bu bir dedeyse tabi, bir ayağı çukurda olacağından ne işi ama, çakma dede olunca ilginç yine de 😂
🤣🤣 Estağfurullah yaradan ziyade delikanlılık ne istersen bı ders vereyim ki v yaka beyaz gömlek giyip elime tesbih almak delikanlıliktan ziyade kroluk oluyor
Kardeş senin delikanlılık dediğin bilekte dar paça pantalon babet çorap kulakta küpe dar tshirt le oluyorsa sen o derste yanlış insanlardan kopya çekmişsin babana sor istersen delikanlı adam nasıl giyinir anlatsın
Delikanlılık kıyafet vs ye bakmaz insanın içindedir. İçi top olalım kendide top olur. Ego için eline tesbih ayağına kundura çekip ben delikanlıyım diye gezinir
Beni yaradan böyle yaratmış halimden memnunum beni senin gibi ibnelerin beğenmemesi iyi birşey tercihim erkekler değil seni de anladım şimdi yaran var demiştim özür dilerim kaşıntın varmış ama malesef ben oğlancı değilim hadi ikile boş yapma daha fazla
Ne yapsın o sıcakta ölsün mü bu çok saçma bir durum kocaman ayakkabının içinde siyah kalın çoraplarla rahat edilir mi hiç hem hava da sıcak hijyen açısından problem olabilir
En İyi Cevaplar