Erkek dediğin siyah kunduraya uzun beyaz çorap mı giyer?
İçlikten sonra en çok tartışılan konu babet çorabı. Giyen erkekleri yadırgar mısınız?
İçlikten sonra en çok tartışılan konu babet çorabı. Giyen erkekleri yadırgar mısınız?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Millet yazmış "Çok yakışıklıyız Allah kahretmesin." sds
Bana ne !
Bize ne!
Size ne !
Onlara ne !
Herkesten buna ne ' sdsd
Lütfen bu konular da yakışıklı olmayanlara biraz saygı gösterelim.
Ayrıca babet çorap yakışıksızlara yakışmıyor.
Şimdi dikkatinizi çektiysem devam edeyim.
Adamın bilekler yatay havalimanı gibi sdsd ama hala babet giyiyor.
Neden? Neden?
Yaaaa Neden? sdsd
İğrenç oluyorsunuz benden demesi sdsd
Bir de böyle bileklerin de yara olanlar falan yapmayın arkadaşlar dsufs
bunların hepsi kapitalist sistemin maldan kaçırma oyunları ljfdshdfg
Bunların hepsinin neden dış mihraklar fdlgjfg
Ben spor çorabı zor kabullendim..
O da halı sahada capri altına giymek için..
Adı üstünde babet çorap..
Babet giyenler babet çorap giyer..
Not: Güldür Güldür’de ki Naime’nin de dediği gibi:
“Çorabı yarım olanın garakteri de yarım olur!”
Söyleceklerim bu kadar.
#Vesselam
Tabiki zedeler moda diye diye insanların fıtratlarını bozuyorlar kız - erkek fark etmeksizin. Ayrıca beyaz uzun çorap giymesinede gerek yok erkek dediğimiz kavram kıro olmak demek değildir kendi olduğu sürece kişi her daim kalitelidir.
Uçları parmaklara kadar olan babaet çorapları zedeler onlar çok kötü duruyo erkeklerde😁😄😄😄 diğer yarım olanlar gayet normal
Cevap
80Cevap
Bence yakışmıyor ki gadasj
ben giyince rahatsız oluyor ayağım alışmalık bir durum ama bence öyle abez bişe yok ortada çorap sonuçta bu ve bence spor ayakkabı giyerken babet giyince daha iyi oluyo çorap gözükmüyo ha çorapsız ayakkabı giymişsin ha babetle giymişsin aynı şey gibi düşünüyorum
Spor yaparken tayt giyiyorum mecbur bunu giymem lazım üzerine de şortumu çekerim ve ayak bileğimin altında çorap giyerim (babet çorabı ne bilmiyorum) . Bunlar şart yani kullanmak zorundayım spor dışında böyle şeyler yapmam ama.. Tayt gibi
Pantolon giyip gezen adamlar var 😂
Bugün bu çocuğun fotoğrafını 2. görüşüm :))
Etkilemez altı üstü çorap
zedeler tabı kral bır kere gıydım mahalede adım cıktı sımdı kahveye almıyorlar boyle onyargılar son bulsun artık!!! yancılık yapıp bedava cay ıcıyorduk onuda ıcemıorum artık yazıklar olsun!!!
Puhaha abim gecmis olsun
@Soulfly_ed eyw brom adamsın kım cıkardıysa bu corabı allah bın belasını versın net
Eh be dede 102 yaina gelmisin babet neyine senin djzjzj
@Soulfly_ed dottunee don al dıorsun babed alacagına sende haklısın dogru soz dınler susarım aga net S:D:S:D
Ehehe yani Allah sana 102 yillik omur vermis sen babet corabi giyiyon sjjssu
@Soulfly_ed tarz olsun hanı kadınlara guzel gorunelım dedım saclarıda lımonladım o gun ama pas veren olmadı babed corapla olmuyormus onu anladım
Dede ne kadini dedee ohooo
@Soulfly_ed ahahahahah adammmmm S:dS:Ds 102 yasında notebooktan ınternete gırıp forumlara yardıran dede goreyım butun paramı onun mekanızmasının heykelını yapmak ıcın bagıslarım net S:DS:D:SDSD: hepsi betona gıder
Dede otobuste olsa yer istersin burda kadin diyon aaa
@Soulfly_ed bulsam affetmem 3 tane alırım emeklımle hepsıne bakarım los angales hayatı yasarım seerefsızım bak o kadar yazıyorum vıskı bır elde kol altları dolu bırde yelpaze cekerler mıssssss al sana cennet S:DS:D:
Dede gorursun topragin altinda cenneti he
@Soulfly_ed o degıl dısler takma benım onden 2 sı gıttı takma damak takım lazım 2. el bızım mahallede recep var gıttı gıdıcek az omru kaldı aılesı ıle konusup onun dıslerı uygun fıyata almanın hesaplarını yapıyorum
Dede git ibadet et birak kadini takma disi hadi
@Soulfly_ed ıbadetın yası olmaz evladım namazlarını kıldın mı sen? yoksa 50 den sonra dusunuruz dıyenlerdenmsıın S:S:DS:DD:abdest alda 2 rekat kıl banada dua et musluman evladım bak forumlarda fınk atıyorsun? genc yasta umreye gıt namaz kıl kı anlamı olsun benı ornek almayın :SD:S:D
Dede valla genciz diye yatiyoz sonumuz hayrola
@Soulfly_ed yanacaksınnnnnn ateslerle kavrulacaksınnnnnnn!!! ahahahahahahah :D
Hahah cok keyifli binsohbetti dedecim tesekkurler iyi günlerr 😂
@Soulfly_ed sanada brom adamsın :SA::SDAD:
Sohbete bak ya, bu ne. 😂😂Sonuç olarak bu dede harbi kaç yaşında acaba. Bunu öğrenemedik 🙄😂
@Hayatgercek haha kendi capimizda eglendik 😂😂
@Soulfly_ed hemen de cevap geldi. Bu çakma dedenin iş güç derdi yok anlaşılan 😂😂
Ahaha ben ofsayt 🙈dede yanıt verdi sandım iyi mi 😂
@Hayatgercek 102 yasinda adamin ne isi olsun yav 😂
Hehe asil issiz benmisim xjajzu
@Soulfly_ed bayan işli ya da işsiz sorun olmaz da, erkeğin iş günü ve saatinde burada olması biraz ilginç kalır. O yüzden demiştim 😉tabi bu bir dedeyse tabi, bir ayağı çukurda olacağından ne işi ama, çakma dede olunca ilginç yine de 😂
Taş çatlasın 30 yaşında
@Hayatgercek üzüldüm ben de isli biriyim bu aralar issizim 😕😕
@orhanelmacii civar belki ama gerçeği kendisi biliyor tabi 😉
@Soulfly_ed çoğu kişi aynı durumda, üzülmek boşuna 😑🙄
@Hayatgercek dedeye bisey mi oldu yav sesi cikmiuo bir baksak mi
@Soulfly_ed babet çorap krizinden sonra kalpten gitmiş olabilir tabi. El Fatiha 😂😂
@Hayatgercek adami 102 yasinda magdue etttiler ya genclik bitmiss 😂😂
bir ara bizim eniştede giymiş babet çorap bunla bir kafa buldum kafa 2 gün sonra baktım çıkarmış dahada giymiyor
Banane beni ilgilendirmez bana kardeşimle evli diye üstünlük taslayıp erkeklik yapmasını çok iyi biliyo hiç acımam hemen yapıştırdım yaftayı 😀
Babet ayakkabıyı nasıl ki kadınlar giyiyorsa o çorabı da kadınlar giyer o ayakkabı için yapılmış ibneligin lüzumu yok
Senin delikanliligin bı çoraba bağlıysa bisiy diyemiyorum 🤣
Abisi belli yaran var hadi sağdan yuru kreş ilerde böyle şakaları ordaki arkadaşlarına yap
🤣🤣 Estağfurullah yaradan ziyade delikanlılık ne istersen bı ders vereyim ki v yaka beyaz gömlek giyip elime tesbih almak delikanlıliktan ziyade kroluk oluyor
Kardeş senin delikanlılık dediğin bilekte dar paça pantalon babet çorap kulakta küpe dar tshirt le oluyorsa sen o derste yanlış insanlardan kopya çekmişsin babana sor istersen delikanlı adam nasıl giyinir anlatsın
Onlar zaten bu yaşa kadar öğretememişlerse sana benim hiç... imde olmazsın
Delikanlılık kıyafet vs ye bakmaz insanın içindedir. İçi top olalım kendide top olur. Ego için eline tesbih ayağına kundura çekip ben delikanlıyım diye gezinir
Sen git öyle kıyafetle kız istemeye soytarı gibi sana kız vericekler mi O zaman görürsün
Sana bı tiple ki verem bana her türlü verir 😂
Beni yaradan böyle yaratmış halimden memnunum beni senin gibi ibnelerin beğenmemesi iyi birşey tercihim erkekler değil seni de anladım şimdi yaran var demiştim özür dilerim kaşıntın varmış ama malesef ben oğlancı değilim hadi ikile boş yapma daha fazla
😅😂😂😂 sen kimsin ki ya seni begeniyim
Sen önce bı kız bul bu tiple gerisini düşünme 😂
Ananla baban senin kardeş galiba bir insan evladı bu kadar canım olamaz
T9 oldu bu kadar canım olamaz
Geri
Zekalı
Olamaz
Siyah kundura siyah çorap giyerim.
Ayak parmağının dibinde bitenler bence komik duruyor, ama onları bir tık uzunu yani bilek kemiğinin altında bitenleri var onlar normal
Beyaz çorap giyen erkekleri sevin kızlar kirlilik oranına göre analiz yapmanızı kolaylaştırır belki djdjsjsh
Aşırı derece de itici duruyor bence
Ama zevkler ve renklerde tartışılmaz
O yüzden saygı duyarım giyene de beğenene de
O değil de bari cumada giymeyin, giyiyorsunuz secdeye giderken filan zırt pırt çıkıyor ayaktan düzeltmeye çalışıyor surekli dikkat dağıtıyorsunuz
Tamam dize kadar çorapta giymesin ama babet nedir ya hu. ayrıca erkek bile hiç o kadar şık güzel değil
Geri görüşlülüğe gerek yok bence bir çok kişi ibnelik falan demiş ne alakası var çorap sadece ama bende fazla beğenmiyorum
Şekil A gösteriyor ki berbat bir buluş. Parmak arası terlikden sonra. Giymeyin şunları beyler... 🙄😉
Tam tersi gözüm fazlasıyla aşina, babet corabi yadirgamiyorum aksine daha iyi duruyor.
Ben geçen yıl 5 çift almıştım
Patik çorap oluyor ama babet çorap karizmayı çiziyor.
Giymedim, attım hepsini.
İğrenç buluyorum babet çorabını kimseye yakıştırmıyorum
Zedelermi bilmiyorum ama ben hiç sevmiyorum giyenede bir 🙄 şöyle bakarım
O kadar aptalca ki giyenleri yadırgamak anlam veremiyorum. Çorapsız giyecegine babet çorabı giysinler ne var sanki. Zedeler diyen boş yapıyor sadece.
Hayir yadirgamam up uzun beyaz corap giyeceklerine babet giysinler ayakabi daha šik duruyor
İster zedelesin ister zedelemesin 🤣 çok rahat her babet çorap giyiyorum
Delikanlılık denilen şeyin bir corapla yok olacağını düşünen basit insanlar varsa o onların delikanlı olma anlayışından ötürüdür
Eskiden çoraplar çoraba adamlar adama benziyordu...
Son dönemde çıkan giyim tarzını genel olarak hoş bulmuyor ve yakıştırmıyorum.
Ben babet giyiyorum önemli olan benim rahatlığım yadırgamalara pekte umrumda değil
Gayet doğal bir şey kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle giymeli
Güzel soruymuş . d Yani istediklerini giyerler tabi ama hiç hoş gözükmüyor gözüme. d
Benim arkadaş vardı hiç çorap giyemezdi babet spor olsun fsrketmiyordu
Komik duruyor kimde görsem gülesim geliyor o kaba saba ayaklara hiç o olmuş mu 😂😂😂
Ben babet çorap yiyorum. Spor ayakkabı giydiğim için. Kendimi daha rahat hissediyorum.
Babet corap giymryi ben kendime bile yakıştıramazken erkekte mide bulandırıcı kromsu
.
İstediğimi giyiyorum, toplumun içinde bulunduğu şartları zorlamadan.
.
Bizim bedenimiz bizim kararlarımız kızlar lütfen böyle yapmayın :D
Ne alakası varya çorap gözükmesin diye giymiş böyle yargılamak hiç hoş değil
resimdeki adamın imaj diye bir şeyi kalmamış.
zedeler tabi.
Ben bir tek sıcak havalarda spor yaparken giyiyorum babet çorabı...
Yok boş muhabbetler yadırgamıyorum dikkatimi bile çekmez
Herkes istedigi seyi giymekte serbest kimseyi ne giydigi uzerinden yadirgamamak gerek bence
Giysinler çorap gözükmemesi gereken ayakkabılar var sonuçta
Şahin taksiye Çelik jant takmayla araç bir bmw ye dönüşmez. görünüm komplikedir saygılar
Erkeğe olmuyor böyle şeyler erkek erkek gibi giyinmeli aradaki farkı kapatmayin
Kro gibi beyaz corapdansa babet corap giysinler daha guzel duruyor ayakkabınin icinde kaldi icin
Lütfen giymeyin ya Giyeceksenizde göstermeyin görmeyelim.😀
Merhaba,
Ben hoşlanmıyorum giyenlerden, ama saygı duymasını biliyorum.
Ya hayır ya aksine çok şık duruyo ben erkeklere yakistiriyorum.
Bileğe kadar olanlar hoş duruyor ama şu sadece parmakları kapatanlar iğrenç
Tabi ayakkabının şekline göre giymek gerekiyordur ama ben sevmiyorum
Ne alaka ya sonuçta çorabı gözükmesin diye giyiyor zedelemez.
Bu konulara girmek istemiyorum
Adamligim bende.
İşimiz olmaz babetle mabetle
Yok giysin ayağı terleyip ayakkabı kokacağına ve uzun çorapla pişeceğine
İmaj zedelemez veya kundura beyaz çorap yapması tek yok değildir sadece yakışmaz
Artık zedelemiyor, moda ayağıyla kadınlar erkekleşti, erkekler karılaştı.
Vaaay arkadaş. Kadınlara kendini beğendirecekler diye erkeklerin girdiği şaklabalıklara bak.
Şu ayakkabıyı giyen erkek gözüme gözükmesin rica olunur
Günlerden bir gün Cuma namazında önündeki nin babet çorabı secdeye gidince ayağından çıktı. Gülmemek için zor tuttum kendimi 😂😂
Müsterinin evine servise gidildiğinde eve girmek icin ayakkabiyi cikarirken ayaktan cikmasi cok komik oluyor
Babet çorabı zedelemez adı üstünde çorap ama babet ayakkabılar ve özellikle dapdar pantolonlar berbat görünüyor
Bütün kızlar orasını burasını rahatça teşhir edip gezebiliyo erkeğin babetine sohpet muhabbet olsun diye konu açmışsın
Kaba olanlar giymesin
Bazılarının ayağı 45 numara hem kıllı hem damarlı hem tipsiz, birde kısacık babet çorap giyiyolar mk
Ne yapsın o sıcakta ölsün mü bu çok saçma bir durum kocaman ayakkabının içinde siyah kalın çoraplarla rahat edilir mi hiç hem hava da sıcak hijyen açısından problem olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar