Şu an hiç açık yer yok. Ağda kalıntıları nasıl temizlenir? Bu kalıntılarla ne yapmalıyım kızlar? Sir ağda kalıntısı nasıl temizlenir?ağda kalıntıları nasıl temizlenir
Sir ağda kalıntısı temizlemek için birçok yöntem var ama ben en kolay yöntemden bahsetmek istiyorum. Bebek yağı vücuttaki tüm ağdadan kurtulmak için en iyi yöntem. Ağda yaptıktan sonra hemen duşa girerseniz ağda ciltte kuruyor ve su ile çıkmıyor. Bu yüzden ağda uygulaması bittikten sonra ağda yapılan bölgeye bebek yağı ile masaj yapın. 5 dakika bekleyin ve ardından duşa girin. Bu yöntem ile tüm ağda kalıntılarından kurtulabilirsiniz.
Ağda kalıntılarını temizlemenin birkaç doğal yolu var. Deneyip memnun kaldıklarımdan öneri vereyim ben size. Ciltteki ağdayı çıkarmanın birkaç yolu vardır. Aşağıdaki yöntemlerden herhangi birini denemeden önce, bölgeyi ılık suyla yıkayın ve sonra su bazlı bir losyonla nemlendirin.
Sıcak Su Kompresi
Temiz bir bezi sıcak suya batırdıktan sonra, ağda kalıntısına yerleştirin ve ağdayı yumuşatmak için yaklaşık 60 saniye bekletin.
Ağdayı deriden çıkarmak için bez kullanın.
Sıvı Yağ
Pamuk pedi normal yağ, masaj yağı veya zeytinyağına batırın. Hangi yağı kullanacağınız fark etmez. Sıcak yağ, soğuk yağdan daha iyi temizler.
Islanan pedi, yaklaşık iki dakika doygun hale gelene kadar ağda kalıntısı üzerinde tutun.
Ağda kalıntısını temiz pamuklu bir bezle silin.
sir ağda kalıntısı nasıl temizlenir
Vazelin
Ağda kalıntısı olan bölgeye bol miktarda vazelin sürün.
Beş dakika sonra alanı temiz bir pamuklu bezle silin. Vazelin biliyorsunuz petrol jölesidir. Ağda kalıntısını temizlemenin en iyi yollarından biridir.
Alkol
Bir pamuk pedi alkole batırın.
Dairesel bir hareket kullanarak, ağda kalıntısını çözünene veya soyulana kadar ovalayın.
Olası cilt tahrişini azaltmak için bölgeye nemlendirici bir losyon uygulayın.
Buz
Ağda üzerinde 30 saniye boyunca bir buz küpü tutun.
Gevşemiş ağdayı cildinizden çıkarın. Ama çıkmıyorsa daha doğrusu kazıma veya soyma ihtiyacınız varsa, cildinize zarar verebilirsiniz. Bu nedenle ağda dökülmüyorsa, farklı bir çıkarma yöntemi deneyin.
Ağda temizleme yolları ile alakalı detaylı bilgi istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz. Sir ağda kalıntılarını temizlemenin en iyi yolları bunlar bence. bunlarla uğraşamam diyorsanız ağda temizleyici ürün satın alın. O hemen temizliyor. Sir ağda kalıntıları nasıl temizlenir sorununu hallettiysek ben kaçar. :)
Ağda sonrası ciltteki ağda kalıntıları sadece yağ ile temizlenir hiçbir şekilde su ile çıkartma. Temizleme yağı sonrası cildi koruyucu ve nemlendirici kızarıklık ve tahrişlere karşı krem uygulaması yaparak cildini rahatlat..
bal ve bebek pudrasını macun kıvamına gelene kadar karıştır ve 20 dakika o bölgede beklet 20 dakika sonra ılık suyla yıka bunu o iz geçene kadar her gün uygula.
Az önce ben de dolaşırken birden aklıma geldi ağda yoğun yoktu ben de ağda yaptım il aklıma gelen krem di bir işe yaramadı bende o arada tekrar aklıma gelen makyaj temızleyıcısı neden olmasın dedim aldım direk ağda yağından daha güzel temizledi garnierin çift bazlı makyaj temizleyicisini kullandım