Merve 23 yaşında. Destekli sütyen, toplayıcı külot ve mavi lens vazgeçilmezi. Saçında çıtçıt var. Dürüst bir ilişki arıyor :))?

kadınlarda ki bu makyaj ve kıyafet çılgınlığı sizcede çok çirkin bir hal almadı mı?

Tayt giyen şişman kızlara tam alışmıştık ki şimdide fileli çorap giyen şişman kızlar türedi o ne la öyle ağlara takılmış balina gibi...!!

izlemelik: https://www.youtube.com/watch?v=t_kuhMUHJiA :))

lütfen şıklara yoğunlaşalım HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM HEPİNİZE +1 <3 ;))

sorular: www.kizlarsoruyor.com/uye/ottoman-warriors/sorular</a>
Kızlar, şort boyu kısaldıkça bacak boyu uzamıyor, turistler gelmeye başladı rezil etmeyin bizi :))
Kız yüzüne fondoten sürmemiş resmen 2 kat badana yapmış üstüne bir kat sıva çekmiş. Güzel olayım derken inşaatcı Süleyman abi olmuş :))
Makyaj yapın ama dozunda yapın. Karşınızda durup sanatçı bu eserinde ne anlatmış acaba dedirtmeyin :))
Popuyu düzgün gösteren kotlar destekli sütyenler korseler. Yemin ederim hiç bir kadını soyasım kalmadı. İçinden ne bok çıkacağı belli değil ki.. :))
Göğsü küçük olan kadınlar lütfen straplez elbise giymeyin ya göğsü sarılmış yaralı Kore gazisi gibi oluyorsunuz :))
Kızın şortu o kadar kısa ki, alırken sanki "şort istiyorum ama gotum görünsün" demiş dersiniz :))
Kızlar çıtçıtlı Saç, dolgulu sütyen, korseli çamaşır, dolgunlaştırıcı kullanıyorsunuz , sonrada erkeklere güvenmiyoruz diyosunuz; Peki siz bir erkeğin ne zaman pantolonuna patlıcan koyduğunu gördünüz? :))
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Merve 23 yaşında. Destekli sütyen, toplayıcı külot ve mavi lens vazgeçilmezi. Saçında çıtçıt var. Dürüst bir ilişki arıyor :))?