Bu tip sorularda "Ben makyajsız da güzelim" cevabının hakkı "Yaa he saten bu sitede herkes first lady"
Ben makyajsız bir halta benzemiyorum cevabının hakkı da "Aferin dürüstçe bir cevap" :)))) Bu yüzden görünen köy klavuz istemez mantığından yola çıkarak göremeyeceğin ve muhtemelen güzellikleri ve fizikleri hakkında işkembeden sallama ihtimalleri bulunan ve cidden makyajsız da güzel olanların işkembeden attığı konusunda haksızlığa uğradığı bu ortamda bu soru pek sonuca götürür nitelikte değil :))34 Yorumla- +1 yıl
cümleye başlangıcından sonunu bağlayamayacağını düşünsem de beni hayal kırıklığına uğrattın :D
En İyi Cevaplar
+1 yılKizlarin cevaplarina baktimda hayran kaldim,
Ben vala dogrusu makyajsiz bir halta benzemiorum.:D2220 Yorumla- +1 yıl
aa tesekurler, bugunku sorumun ilham kanagi :D
- +1 yıl
makyajli halim iste, ondan asik olmusundur:D
- +1 yıl
dürütçe bir cevap +1
- +1 yıl
+1 HAKETTİ
- +1 yıl
simdiki kizlar hepsi makyaj yapmayi sevmiyor, ben bayiliyorum!
erkekler tuvalete giden kizlari sevmese yeminle kizlarin hepsi burada ben tuvalete gitmeyi sevmem yazar! - +1 yıl
dudağının yanındaki uçuktan belli :)
- +1 yıl
O aldigim ilacin yan etkisi:( gecmis olsun bana dimi
- +1 yıl
SAYIN PAYLAŞIMCI OK Bİ HALTA BENZEMİYOR OLABİLİRSİN DİĞER KIZLARI DA RENCİDE ETME YAWW :)
- +1 yıl
rencide degil, ister kiz olsun ister erkek ne gorursem onu yazarim arkadas!
- +1 yıl
bişi demedik be! olum varya tenhada çok pis dalarım indir o elini indiiir dedim sana
- +1 yıl
evlen benimle
- +1 yıl
tskler wesson!
- +1 yıl
kimden bahsediyoruz?
ACIDI MI?
Merhaba Ben Kapitalizm!
Küçük kızlarınızı Barbie Bebeklerle büyüttüm, bugün sizden estetik operasyon için para istiyorlar diye neden şaşırıyorsunuz!
Çıkarlarım uğruna kocaman bir moda endüstrisi yarattım!
İstediğimi de elde ettim, 17 yaşındaki kızların çoğu dış görünüşlerinden rahatsız.
Ben Kapitalizmim! Bir kadının bir moda dergisini 15 dakika karıştırması kendi ve kendi vucudunu begenmemesine yetiryor, demis admin biri :):):)64 Yorumla- +1 yıl
alkisss
Suratına 5 hokka makyaj yapıp bir de güzel miyim diye soranlar var.Açıkçası makyaj yapan kimselerin kendi özgüvenlerinin yerinde olmadığına inanıyorum.güzelse güzeldir yani.Makyaj yapanlar sirk kaçkınlarından farksızdırlar :D YAşasın doğal güzellik ! bide Huy güzelliği olacak elbet
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
+1 yılEsmerim gözlerim çok iri kirpiklerim rimelsiz kaşlarıma deyecek neredeyse. Maşallah diyorum ki yüzümde ne bir siyah nokta nede bir sivilce var. burnum ufacıcık dişlerim inci gibi kaşlarım ücgen dudaklarımda oldukça dolgun tek kusurum anlım çok geniş onuda saçlarla kapıyabiliyorum sadece işe giderken hafif allık ve çok az rimel kullanıyorum çevremdeki erkeklerde makyajsız gördüğümüz en güzel kız ilan ettiler beni. bir düğünde abartılı bir makyaj yaptırmıştım 5 dakika duramadım hemen sildim özellikle fondatenden nefret ediyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kendimle barisigim, güzel oldugumu düsünüyorum, makyaja ihtiyacim yok. Ama makyajla insan mesela gözleri güzelse onlari daha cekici hale getirebilir veya dudaklarina hafif renk kattiginda, yani güzelliginin altini cizebilir insan hafif makyajla.
Ben ya makyajsiz dolasiyorum ya da cok hafif yapiyorum (rimel, belki bir kalem ya da ucuk pembe ruj parlatici, ama fondoten make-up allik kullanmam cildimi tikamam öyle.
bir kuzenim var kiz her gün kapkalin eyeliner cekiyor kirmizi ruj sürüyor baya abartiyor...herkesin kendi zevki ama böyle de dogalliktan cok cikiliyor bence.11 Yorumla
+1 yılMakyaj bir bayanın özgüveninin patlamasına sebeb olan bazı şeylerden sadece biridir. Aslında hiç birine yakışmaz ama kendilerini tatmin etmek için kullanırlar. Özgüvenim yeterince yerinde ve olması gerektiği gibi olduğundan dolayı özel günler haricinde makyaj yapmıyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
çok cesurca ve içten +++
- +1 yıl
Teşekkür ederim ^_^
Açıkçası makyaj çok yapan biri değilim, fakat severim. Yine de bazı günler sıfır makyaj giderim üniversiteye, herkes çok beğenir. Severler yani lan.
Buradaki dostlarıma da attım makyajsız halimi, onlarda beğendiler. Bir tanesi yapma hiç bile dedi, ben yarım hissederim yapmazsam.
Kısacası, makyajsız da hoştur lan.01 Yorumla18 yaşına geldim ve düne kadar kalem çekmeyi dahi bilmiyordum (zorla öğretiyorlar kız arkadaşlarım saolsunlar) bence makyaj yapmak insanları çirkinleştiriyor o kimyasal maddeler yüzünü mahvediyor ve onlarsız yapamıyorsun 18 yaşımdayım bir kere dahi fondöten kapatıcı sürmedim.Güzel miyim çirkin miyim orasını bilemem ama
10 Yorumlatemiz bir yuzu makyajlı bir yüze tercih ederim. Hele bazı bayan kardeşler makyaj yapıcam diye maymunlaşıyolar o bamabaşka acayip bişey. Ben fondoten, pudra, allık, kapatıcı nadiren kullanırım örtücek bir kusurum yok ki ama göz makyajı dikkat çekici farlar haricinde çok severim.
10 Yorumla
+1 yılTürkiye'de makyaj yapmak artık öyle bir seviyeye geldi ki, makyaj yapmıyorum ve makyajı sevmiyorum diyen kızların profil fotoğraflarında rimel, fondoten, göz kalemleri almış başını gidiyor.
Bu da ne demek;
Makyaj öyle bir seviyeye ulaşmış ki, bazı şeyleri insanlar makyajdan saymıyorum. Yazık gerçekten, çok yazık.
Doğal olun kızlar, doğal! Ben boya küpü gibi bir kızı öpmek istemiyorum. Yanağınızdan öptüğümde doğal allık sürülsün, yüzünüz kızarsın istiyorum.20 YorumlaBazı günler var sabah kalkıyorsun aynaya bakıyorsun ve kendini çok güzel görüyorsun. Bazı günler var sabah kalkıyorsun aynaya bakıyorsun ve kendini çok çirkin buluyorsun. Kendimi çirkin bulduğum günler makyaj yapıyorum fakat güzel hissettiğimde hafif bir şekilde uyguluyorum makyajı ama şu bir gerçekki makyajsız bir kız daha duru, masum görünüyor. Makyaj yaptığım zaman yüzümüz netleşiyor, bir renk kazanıyor. Ayrıca erkekler bizim makyajlı halimize aşık olup, makyajsız olmamızı bekliyorlar.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılmakyaj yapmayı sevmiyorum bir rimel sürüyosun gözün kaşınıyo şöyle hatır hutur kaşıyamıyosun nazik nazik kaşıyosun ruj sürüyosun yemek yiyince çıkıyo kenarlarında kalıyo fondoten sürünce dısarda bir lavaboya gidince yüzünü yıkayamıyosun rahat insan için makyaj iyi değildir tercih değildir benim hiç tercihim değil anca düğün müğün olcakta yapcam o zaman bile yüzümde maske varmış gibi hissediyorum
00 Yorumla evt ben :D zaten gec basladim 18 yasima yeni girmistim ve sade makyaj yapiyorum yani olsa olur olmaza olur hesabi cünkü bir özel gün oldugunda ve ozaman makyaj yaptiginda hic belli olmaz ve hic bir özelligin kalmaz yani her gün abartili makyaj yapan kizlarin özel günlerdede daha güzel daha farkli durma sanslari yok.
00 Yorumla
+1 yılBen güzelligin daha cok insanin kendi icinden daha dogrusu psikolojik durumundan geldigine inanirim. Eger kendimi iyi hissediyorsam makyajli veya makyajsiz fark etmeden kendimi güzel buluyorum. Eger kötü hissediyorsam makyajliyken bile kötü bulabiliyorum.
00 Yorumlaher türlü güzel olduğumdan genelde makyaj yapmıyorum ama özel günlerde veya bazen sadece rımel ve dudak nemlendiri sürüyorum cildim zaten pürüzsüz ve gergın gerek yok :D hatta kaşlarımı bıle aldırmıyorum gayet güzel ve çekıcıyım yanı neyse bu kadar özgüven patlaması yaşadığım yeter :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendimi hayatımda ilk defa 9 yaşında abimin düğünde kuaförde makyaşlı gördüm. bide en son 3 ay önce kendi nişanımda gördüm :) makyajlı baya harikayım gören hayran kalıyor :) ama makyajsızda sadece nişanlım hayran kalıyor :) makyaj yapmıyorum sadece doğalım çokta aşırı güzel değilim yani ama çirkinde ıyy falan denilcek biri değilim :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:):) allahım yarabbim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim makyajsiz halimi de makyajli zannediyolar zaten. Kirpiklerim uzun kivrik felan. Rimel surmussum saniyolar. Zaten bir hafta sonu makyaj yaparim onun haricinde renkli nemlendirici suruo cikarim disari. O sekil bile surekli iltifat ediyolar tuhafima gidiyo -_-
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:))
- +1 yıl
o zaman tanışabiliriz :)
+1 yılBen hiç makyaj yaptığımı bilmem, çok nadir kalem sürerim o da aynaya bakınca yabancı gibi görürüm kendimi. Yahu çikolata gibi tenim var, zayıfım vücut hattım güzel, saçlarım kalçama geliyor kıvırcığa yakın dalgalı. Kısaca bana türkan şoray derler :)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMakyajdan daha önemlisi saç bence fön çekmeden bakkala gitmem ve saçımı yaptığım anda bir anda dünya güzeli oluyorum saçımı yapmadığım zaman aynaya bakamam. Ama tabiki makyaj çok değiştiriyor makyajsız daha güzelim diyenler kendilerine yakışan makyajı bulamamışlardır.
01 YorumlaMakyacdan Nefertiti ediyoruuuuum... Makyaj kendimi cirkin hisetmemi sagliyo, sanki altinda birsey sakliyormusumusum gibi.. Bence makyaj sadece cok ozel gunlerde ve orantili yakisacak derecede yapilamli.. Özel olmak icin..
01 Yorumlakızların çoğu makyajsız 10 numara güzel.. ama o aptal kimyasalları suratlarına sürdükçe çirkinleşiyorlar.. evlendiğim zaman sabah uyandığımda kimyasaldan gulyabani görmek istemiyorum ben yanımda.. makyajlı kızlara asla teklif etmem o yüzden..
20 YorumlaMakyaj yapmam sadece göz kalemi rimel bide ruj oda hergün değil arada sırada Yani makyajsızda güzelimm :D
KIZIN BİRİ BÖYLE YAZMIŞ :D ULAN ZATEN BÜTÜN MAKYAJ MALZEMELERİNİ SAYDIN BİDE HALA ''SADECE'' YAZMIŞSIN :D03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmakyajla daha çirkin oluyorum yahu bir kere deniyim dedim o iğrenç fondoteni yüzüme sürdüğüm güne lanet olsun :)) ay katman katman yüzümün üstünde başka bir yüz falan hiç gerek yok. doğal halimle daha güzelim. ama doğal halim güzelmi onu bilmiyorum :D sadece makyajlı halimden daha güzel :DD
00 YorumlaGüzel degilim ama makyajsız daha rahat hissediyorum kendimi. Çünkü yaşlanmayı, kusurlarımı ve kırışıklıklarımı seviyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
HA ŞÖYLE OLGUN Bİ ZAT İÇİN +1
Ç'yi büyük yazmandaki mantığı anlanmayan saf üye olarak konuşuyorum,
makyaj yapmam. Uğraşmam, saçma bulduğum bir eylemdir.
Güzel değilim ama şirinim :313 YorumlaAçıkçası ben pek fazla beğenmiyorum kendimi makyajsız zaten küçük gösteriyorum bide makyaj yapmayınca iyice küçük zannediyolar :)
Makyajdan kastım kalem ruj ve rimel :)03 YorumlaOldum olası makyaj yapmayı sevmem. Bazen annem ve kardeşimin zoruyla ufak tefek birşeyler yaparım ama yok istesemde beceremiyorum. Zaten dudaklarım kalın olduğu için doğru düzgün ruj kullanamıyorum. Bildiğin maymun g*tüne benziyorum.
00 Yorumlabu soruyu sormanda hata var :) bir boka benzemiyorum dermi bir kız sence? çirkin olsa bile demez :) yani hatalı soru oldu :DD:DD:dD:D kızlae makyajsız kendilerine güvenseydi sen bunu bilirdin ve bu soruyu sormazdın :DDD
24 Yorumla
+1 yılEvet bana yakısmıyor pek cünkü minyon bir yüzüm var kaşlarım alınmış gibi şekilli gözlerimde küçük olunca makyajla panda yavrusuna dönüyorum :D Ama maske falan yapınca bakım yapmakla daha iyi oluyorum
00 YorumlaMakyaj sevmem diyenlerin çoğunun profil fotusunda göz kalemi rimel fondoten almış başını gidiyor.
Bu bir çelişki midir yoksa çevresindekilerin gazına gelmiş kız topluluğu mu görüyorum :))
İşte Türk kızına bu yüzden havalı diyoruz biz :))00 Yorumla
+1 yılBen bir kalem, likit, rimel çekip fırlıyorum dışarı.
Yaşım 20 ve daha yüzüme fondoten sürmedim, isimlerini bilmiyorum çünkü ihtiyacım yok.Her malzemenin ayrı fırçası varmış, ayy ayy ayy.Çok sıkıcııı.03 Yorumla- +1 yıl
Bu, daha ne makyajı yapacaksın gibi bir cümle mi yoksa aynen onlar yeterli gibi bir cümlemi, çözemedim :)
Durust olayım makyajsız halimle kendimi guzel buluyorum ovmuyorum kendimi ama sıradan bir güzellik öyle vaaav diyecek kadar değil belki begenmez bile baskasi ama makyaj yapsam güzelim tabi
04 Yorumlamakyajlı halim daha iyi tabi ama makyajsız hasta gibi durmuyormuşum o bana yetiyor gözlerim mavi makyaj yapmazsam çok belli olmuyor mecbur yapıyorum :)
04 Yorumla
+1 yılBen varım cildim bebek gibi ama güzel makyajlı güzel bir kız makyajsız güzel bir kızdan daha güzeldir. Rakiplerim yapıyo ben de yapıyorum çok da güzel yapıyorum. Kaliteli ürünler kullanınca bahsettiğiniz makyaj gibi olmuyo zaten
03 Yorumla- +1 yıl
Haha teşekkürler
+1 yılzaten ben gümlük hayatımda abartı makyaj yapmam çok özel bir gün olmalı normal de hep sadece rimel, göz kalemi ve eyeliner
ayrıca makyajsın natural olarak da çok dışarı çıkarım neysem o01 YorumlaHaftada en fazla iki kez makyaj yaptığım için sıkıntı yok ayrıca sadece göz makyajı o da hafif yüzüme bugüne kadar ne allık ve pudra sürdüm ne de fondöten onun yerine cildimi temizleyip aydınlattığı kremler işimi görüyor
00 Yorumla
+1 yılYalanlar havada ucuşmuştur şimdi :) .
- Ben doğal güzelim
- Makyajsız da çok güzelim
- Benim boyaya makyaj a ihtiyacım yok
ßla ßla ßla. . . :) sadece 2371238 tane den 3 tane örnek verdim :)10 Yorumlabence güzel kız haliye güzeldir..çamurada batsa üstüne çuvalda giyse kendini belli eder...güzel olmayan kız ne yaparsa yapsın olmaz..eşeğe altın semer vursanda eşek eşektir diye bir söz var..
20 YorumlaMakyajsiz kezban mode on makyajli sanayiden cikma chevrolette haha ')
23 Yorumla
+1 yılbenim bir kız arkadaşım vardı boy dersen boy endam dersen endam bitiyordum hatuna ama gece yatıyorum sanki beyoncee sabah kalkıyorum ÇAKİNİN GELİNİ yemin ediyorum, ocaklardan ırakkkkkkkkkk
40 YorumlaSürekli makyaj yapan bir insan değilim bu yüzden genelde doğalımdır ama makyajlı halim daha iyi sanırım :D
01 Yorumla
+1 yıladı üstünde makyaj.doğal halinde kalsalar bence daha güzel.çünkü akşam olunca uyku saati geldiğinde uyuyup sabah uyandığındadır en güzel halin.doğallıktır kişinin özü.
00 Yorumla
+1 yılDemiyorum normal biriyim belki de çirkinim o önemli değil de ben baya özeniyorum bu makyaj yapanlara zor iş. :)
02 Yorumla- +1 yıl
Niye ya çirkin biri rahat bir şekilde dile getirmez ya da kabullenmez mi. :)) aştım artık o konuyu.
Ben :) Allahim güzel yaratmış daha nasil olsun makyaj'a gerek duymuyorum ama arada allik ve rimmel sürüyorum biraz :)
01 Yorumlahani derlerya bir kızın içi güzel olsun gerisini avon halleder diye.. o aklıma geldi yazayım dedim :D
20 Yorumla
+1 yılsuratımı boyaya batırsam çıkarsam da malzeme yetersiz. çirkinim.
11 YorumlaBayanlarımızın %90 ben her türlü güzelim diyo özgüveninize hayranım. Dikkat edinde kibir zehirlenmesinden ölmeyin sazanlar.. cimcimeler :)
16 Yorumla- +1 yıl
aynennnn
- +1 yıl
Gercekcigim okdr. tsklerr
b.k gibiyim nan. ajdar benim makyajsız halimden daha seksidir.
12 Yorumlavalla ben bütün planımı ilerde bir gün adaya düşersem diye yaptım onun için seçeceğim kadında makyajsızda güzel olacak o kadar adaya düşünce yanımda tipsiz bişey istemem :DD
10 YorumlaMakyajla adeta bir maymunum. Makyajsız güzelim ama maalesef ki makyaj yakışmıyor.
11 YorumlaYani ben çok güzelim demem kendini beğenmişlik gibi olur diye düşünüyorum :) ama makyajlı halimi garipsiyorum kendimi makyajsız daha çok beğeniyorum :)
00 Yorumlaherkesin bir sempatikliği vardır ama çoğu kişi kendini makyajsız beğenmez. ben de onlardanım. ama çok makyaj yapmam kullandığım şeyler sadece göz kalemi ve allıktır
00 Yorumla
+1 yıl:) herkes genelde güzelim diyor herhalde
herkes kendine göre güzel ama alıştığımdan bilmm ama özellikle rimelsiz yüzüm çok solgun görünüyor :) o nedenle rimelsiz asla çıkmam zaten öyle çok makyaj yapmam ki00 Yorumlaloş ortamda adriana limaya taş çıkartırım
ama çok loş böyle, hatta karanlık30 YorumlaBen hiç bir zaman makyaj yapmam. Bence böyle daha doğalım.
114 Yorumla- +1 yıl
yapma zaten o güzelliğinin ekstra bir takviyeye ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum :)
- +1 yıl
Güzelim demiyorum stratosphere, sadece makiyaja gerek duymadığımı düşünüyorum. Eğer cildim parlak ve beyazsa niye onu fondotenle kapatmalıyım? Ve ya dodaklarım açık pembeyse niye onu tühaf renglerle renglemeliyim? Yanaklarımda azacık kırmızılık varsa, başka bişeye ne gerek var? Kaşlarımı düzeltirim. Kirpiklerim uzun ve siyah renglemeye gerek yok. Gözlerime her hangi bişeyi sürerersem gözlerindeki parlaklığı öldürüyor. Onun için doğal daha güzel.
Makiyajı o kişiler yapar ki, onlar sarı kirpikli, siyah renkler. Koyu esmer, kalem çekerek gözlerini belirgin yapar. Dodaklar koyu, açık yapar. Gözler japan, Çin ve s. Kirpiğe gereksinim duyar, kaşları rengler, Kaş yok ve s. - +1 yıl
Evet. Bence Türklerin makiyaj yapmasına gerek yok. Çünki makiyajı o halklar yapar ki, onlarda reng yetmezliği var. Mesela uzak Doğu halklarının kaşları ve kirpikleri yok, ve ya ya da çok az, rengleri solgun. Kaşlarına kalem sürmek, kirpik koymak ve yanaklarını renglemek hep onlardan gelen bir adet. Avrupalı halklarınsa azacık Kaş gözleri sarı, onun için kaşları bir ton rengleyip, kirpiklerine siyah sürerler ve rengli gözlerle mühteşem gözükürler. Ciltlerine de hep fondoten sürüp çil ve s. gibi şeyleri kapatırlar. Araplar esmer ve gözlerini deri renglerinden daha belirgin yapmak için sürme kullanırlar. Koyu cildli insanların dodakları koyu olur, ondan kırmızı gibi rengler sürerler ve s
- +1 yıl
niye tersledin hemen üzüldüm işte :( halbuki iltifat etmiştim.
Makyasizda guzelim hic olmasa cevremdekiler oyle soyler ki makyaj yapmm pek ama yapinca ayri bir guzellik oluyor :) insanda
00 Yorumlasoruya ben de cevap vermek istedim makyajlı bir halta benzemiyorum:)
04 Yorumlaben kendimi makyajsızda güzel buluyorum sadece makyaj insanlara olduğu güzeliğini yansıtır abartı olmadığı sürece yüz hatlarıyla ilgili bu tabi
00 YorumlaGunluk hayatta pek makyaj yapmam genellikle sadece rimel ve ruj kullanirim. Valla ister begenilsin ister begenilmesin ben cildime her gun bir ton boya surmem.
00 Yorumla
+1 yılmakyaj insanı ne kadar değiştirir ki? ben güzelim evet çünkü cildimle ilgili bir sorunum yok düzgün bir cildim var göz altlarım mor değil yani makyajın bana pek bir katkısı olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılbazen duru guzelligi olan kizlari gorup bir oof cekmiyo degilim :P
01 Yorumlamakyajsız da kendimi beğeniyorum ama her kızın makyajlı hali bir başka
03 Yorumlaerkekler unutuğunuz bir şey var makyaj güzele yakışır güzel yüz hatları olmayan bir kız isterse boya badana yapsın pek birşey değişmicektir.
01 Yorumla- +1 yıl
ya sana yakışırmı?
- Devamını Gör (268)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler