Kardesimin mezuniyeti olcak. Ben de gidicem. Resimde sol tarafta olani (krem olan) giymeyi dusunuyorum ama kardesimle aramda cok yas farki yok ben mezun oluyo gibi durmak istemiyorum. Sizce o elbise olurmu veya ne giyebilirim? 

güzel renk ama sönük biraz. daha iç açıcı bir rengi tercih etmelisin. mezuniyet bu.. ayrıca o düğmeli olan çok itici be ya
Aynen ama beni mezun olcak sanmasinlar diye sade giymeye calisiyorum. Soldaki gibi bir elbise fiusem abarti olmaz demi mezunlarin arasinda?
Giysem*
yok hayır, ama saçlar ya dümdüz fön olmalı ya da çok kabarık dalgalı bir fön olmalı. saçın o kıyafeti ya güzelleştirecek ya söndürecek
Fön düsünuyorum tesekkur ederim☺
çok güzel bir makyaj yap. pembe tonlarda.. gri pembeyle uyumludur.
Aynen teşekkürler☺
rica ederim
Sağda ki daha iyi sen mezun oluyor gibi dursan ne olur ki sanki
Her ikisi de cok sik ve guzel duruyor.
Mezun olanla neden karisasiniz ki? Giyin kremi gitsin, daha zarif duruyor 🤞
Teşekkürler☺
Dsha agir ve yadina uygun şık bir elbise sece bikirsin ve. mezuniyet. nasil bir. mekanda olucak ve sehir
Özel okulda olcak ama biraz lüks. O yuzden şık olmak lazim. Yine de yaşm mezun olanlara yakin oldugundan dolayi beni mezun olcak sanmasinlar diye sade bisey dusunuyorum ama emin olamadim
Hangi sehirdesiniz
Kirklareli
Neden
Seni girsem sana yakisan birkac kombin sayabilirim. ama
Cevap
3Cevap
Bence dusundunu giyme diğeri daha iyi gibi duruyor ya da daha klasik seyler giyebilirsin. Sağdaki de güsel ama
Yeni birşeyler al bence şık bir tulum falan olabilir
Bunlar güzel değil yeni sade şık bir elbise al bence
Soldakı bence oburu gunluk gıbı
Bence yeni ve sade bişey almaya çalş ://
Peki bunlar gibi elbise mi yoksa daha pantolon gibi bisey mi oyle biyere daha iyi olur?
Belden oturtmalı altı salaş bie elbise.
Tesekkurler
Bu ikisini de giyme bence
mezuniyet hangi okulda?
Özel okulda
Soldaki iyi bence
1. Fotodaki
sağdaki siyah
ikisi de güzel değil
Birinciyi giy
Ikisi de olmaz
Nasil birsey olabilir peki🤔🙂
Bilmiyorum da hiç yoksa siyah olabilir
sen kapalimisin
Hayir nerden cikardin ki
birinci olan elbise acik yaa sandim kapalisin felan
ne yapyiorsun
Anlamadim nasil napiyosun? Krem olani giymeyi dusunuyorum mezun olanlara pek karismamak icin ama emin degilim
ikiside cok guzeller
Tesekkurler
kac yasindasin
İkiside olmaz
Bunlar ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar