Cilt soyucu maske önerisi istiyorum...
Lekelere iyi gelen, cildi soyan güzel bir maske, jel, ilaç önerir misiniz?
Lekelere iyi gelen, cildi soyan güzel bir maske, jel, ilaç önerir misiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam :) Cilt lekeleri uzun süre benim de çok uğraştığım cilt sorunlarından biriydi. Ama zamanla hepsinden kurtuldum. Deneyimlerimi paylaşmak isterim.

Cilt bakımında ev yapımı doğal maskelerden faydalanmak çok keyifli oluyor. Doğal malzemeler kullanarak cilt lekelerinden kurtulmak oldukça basit. Zerdeçal lekelere karşı çok etkili malzemelerden biri. Bu yüzden cilt bakımında zerdeçalı kullanmayı çok seviyorum. Zerdeçal antibakteriyel özelliğe sahip olduğu için akne ve sivilcelerin kolay iyileşmesini ve lekelerin kısa sürede yok olmasında sağlıyor. Ayrıca cilt soyucu maske özelliğine sahip olduğu için cildi yeniliyor ve rengini açıyor. Aynı zamanda cilde doğal bir ışıltı kazandırıyor. Zerdeçal maskesinde ikinci malzeme tercihe bağlı. Ben bal kullanmayı tercih ediyorum. Eğer bal yoksa su da kullanılabilir. 1 yemek kaşığı toz zerdeçalın içine macun kıvamına gelene kadar bal ekliyorum ve homojen bir kıvam alana kadar karıştırıyorum. Bir fırça yardımıyla yüzüme uyguladıktan sonra 15 dakika bekletip yıkıyorum. Ardından nemlendirici uyguluyorum. Düzenli kullanımda yüzünüzde yarattığı etkiye bayılacaksınız.

Peeling uygulaması cilt bakımının olmazsa olmazıdır. Ölü deriden arınmamış bir cilt sağlıklı görünüme kavuşamaz. Peeling tanecikleri sayesinde cilt derinlemesine temizlenir. Gözeneklerde biriken kir ve siyah noktalar yok olur ve düzenli kullanımda tekrar oluşmasının önüne geçilmiş olunur. Cildin üzerinde oluşan ölü tabakadan kurtulunca cilt yenilenir ve lekelerin rengi de açılır. Zamanla da lekelerden tamamıyla kurtulabilirsiniz. Bu yüzden düzenli olarak haftada 1 veya 2 kere peeling yapmak çok önemli. Peeling uygulaması sırasında cilde nazik davranılmalı. Çok bastırmadan oval hareketler ile cildimize masaj yapmalıyız. Cildim hassas olduğu için Cilt dostu markaların peeling ürünlerini kullanmayı seviyorum. Bu yüzden Simple Pürüzsüzleştirici Peeling cilt bakımı rutinimin vazgeçilmezi. Sert kimyasal, paraben, alkol, parfüm ve renklendirici içermiyor. İçerisinde cilde çok iyi gelen B5, E vitaminleri ve saf pirinç granülleri mevcut. Cilt yenileme, leke giderme özelliklerine sahip pirinç tanecikleri doğal ve sağlıklı bir cilde kavuşmamı sağlıyor. Ölü deriden arındıktan sonra cildinizde oluşan pürüzsüzlüğe siz de benim gibi aşık olacaksınız.

Cilt soyan maske ya da cilt yenileyen ürünler kullandıktan sonra cildiniz yorulabilir. Bu yüzden mükemmel bir cilde kavuşmak için cilt bakımı adımlarından hiçbirini atlamamak gerekiyor. Bunlardan en önemlisi ise nemlendirici kullanmak. Maske, peeling gibi uygulamalardan sonra cilt tipinize bağlı olarak cilt üzerinde gerginlik, kuruluk ve kızarıklık gibi reaksiyonlar görünebilir. Bu yüzden tüm uygulamalar bittikten sonra, cilt bakımını size en iyi gelecek nemlendirici ile noktalamak cildinizin ihtiyacı olan en önemli adım. Cildimin her ihtiyacına cevap veren ve vazgeçilmezim olan nemlendirici Simple Daily Skin Detox Yağ İçermeyen Nemlendirici. Tüm Simple ürünleri gibi sert kimyasal, paraben, renklendirici, parfüm, alkol içermiyor. İçeriğinde kekik özü, cadı fındığı, çinko mevcut. Jel formülü sayesinde cildimde yağlı his bırakmıyor ve gözenekleri tıkamıyor. 24 saat boyunca cildimin nemli kalmasını sağlarken mat ve sağlıklı görünümünü de koruyor.
sakın suratına karbonat sürme. bütün suratın cayır cayır yanar kıpkırmızı olur kabarcıklar olur içine edersin. adam gibi hastaneye ya da güzellik saloluna git orda bir cildiyeci bul 250 tl ye kimyasal peeling yaptır ben yaptırdım 2. yi yaptırıcam yakın zamanlarda. ama yaza girdiğimiz için 120 tl lik hafif olan peeling den yaptırıcam diğeri sadece kışın yapılıyor
2 çay kaşığı yoğur 2çay kaşığı karbonat 1saat beklet kuruyana kadar sonra onu peeling yapar gibi çıar yüzünden yıka haftada 2-3 kez yap annem yapıyo güneş lekesi vardı yüzünde biraz hafifledii
Benler için geçer limi?
Bilmemki değil sanırım leke içinmiş güneş lekesi fala cil sornu sivilce izi ben geçermi bilmiyorum
Cevap
0Cevap
pembe maske
Hepsiburada.com da var ama cildin hassasa kullanma bloglardan araştır bi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar