Baloyu yaptık rüya gibi geçti. Şimdi sıra kep töreninde 😊 Bu elbiseye uygun göz makyajı, ruj rengi nasıl olmalı? Saçımı dalgalı fön mü, düz fön mü çektireyim?
Saçını dalgalı yaptır ve salaş bir topuz yaptır. Önden saçların filan çıksın yani eğer ön saçların çok uzuns abiraz kestir. Gelelim makyaja kırmızı tonlarında ruj sürmelisin yoksa yüzün silik görünür kesinlikle eyeliner sür ben kırmızı ruju eyelinersiz düşünemiyorum ve kullanacağın fondotene dikkat et tamamen cildine otursun ve güzel görünsün far olarakt göz kapağının iç kısmına beyaz parlak bir far sür arka tarfına dış kısmınada kendine en yakıştırdığın rnegi sür ama o rnek çok belli olmasın ben genelde kahve tonu kullanıyorum allık sür ama allığını abartmamaya dikkat et
Saç dalgalı elbisede mavi olduğu için kırmızı ruj ne bileyim hoş olmaz bence güzel sımsıyah bı eyelıner kahve tonlarında nudeye yakın bir ruj daha guzel durur
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende kırmızı rujun bu elbiseye gideceğini düşünmüyorum. Haklısınız kahve tonları iyidir 😊
Saçlar salık onden yukardan toplanmış masalı, makyaj mat açık pembe ruj veya dudak kalemi ışıltılı simli pembe far, hafif pembe allık , elmacık kemiklere aydınlatıcı eyeliner yok abartılı kirpik yok sadece normal rimel sür. Gözlerini asla koyu boyama sadece far ve rimel olsun
Saclariniz iri, dogal su dalgasi olabilir ve isilti kullanilmayan mat ama eyeliner'i biraz kuyruklu ve belirgin nostaljik bir makyaj yapabilirsiniz, ruj da nude'dan pembeye donuk olabilir ki keza allik da oyle olmali. Highlighter cok cok az kullanilmali.🙋♀️
Yani gönlünu kırmak istemem. ama kıyafet çok güzel ama Bula bula bı rengimi buldun bu elbiseyi kırmızı ya da siyah hadi biraz ucalim sarı ya da köyü yeşil ulan mavi bile olur koyu tabi ama bu renk olmaz buna makyaj da yapmak zor olur bnce bunlar fikirlerin umarım kirilmazsin
nude tonlarında bir far paleti ve ruj kullanabilirsin uğraşamam diyorsan da gözleri boş bırak rimel sür sadece ve güzel nötr ya da mavi alttonlu kırmızı bir ruj patlat süper yakışır ama ışıltılı far da çok tatlı olur bu elbiseye
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
saç hertürlü gider ama abartılı olmasın kesinlikle çok oynanmamıl saç modeli örgü şeklinde taç da olabilir
En İyi Cevaplar