Tıpkı benim gibi giyinmişsin. Ben vücut hatları olarak kadınsıyım ama evli olduğum için eşim müsaade etmiyor artık kıllarımı almama. Eşim ile bu durumu konuştuğumda çok şaşırmıştı ama evde giyinmeme ve yatakta istediğim zaman crossdresser olmama izin vermesi ve beni böylede sevip kabullenmesi beni psikolojik olarak çökmekten kurtarmıştı. Tek diyebileceğim tekrardan izin verse de aldırsam kıllarımı. Sırf kendisinden daha kadınsı gözüktüğüm için istemiyormuş...
eğer burda yaşasan yurtdışında ve ben seni yolda görsem kesin aşık olurdum :) harika bir kadın olmuşsun ya... biraz daha bakarsam aşık olabilirim sana <3 :* ama tabi sadece fiziksel çekicilik ve seksapelite önemli değil... beynin ve ruhun da kadın gibi olmalı bence... elit, kibar, narin, cilveli, saygılı, sıcak, samimi, dürüst ve sempatik olmalısın... ki bir de üstüne bu güzel vücuduna ne giysen yakşır bence... ama tavsiyem daha renkli ve rahat şeyler denemelisin ;) ve kalçaların güzelse, bu bacaklarla tayt giysersen... efsane olursun bence... çorap olarak da desenli modeller tavsiye ederim ;) :*
Fotolar gerçekse [kusura bakma sanalda o kadar sahte fotoğraf var kii... :( ] gurur duydum ;)) Giydiğin her elbise çok yakışmış.
4
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Feke olmayı tercih etmedim. Sevdiğim yönlerim hakkında doğru yorum almak için kendi fotolarımı açıkça göstermek daha güzel olur düşündüm. Seviniyorum mutlu oluyorum beğenilerinizi gördükçe.
Kadın olmayı sevdiğim beğendiğim kıyafetleri elbiseleri farklı güzel kadına yakışan kıyafetler giymeyi seviyorum. Amacım seks değil. Erkek sevgili yapmak değil. Kadın kıyafetleri içinde daha mutluyum.
Uzun boylusun bacak hatların harika zarif kadınsı vücudun kıvrımların kadınsı. Elbisen kesimi modeli çok hoş. Aynı elbisenin siyah rengi ve ya abiye modelleri ince çorap , jartiyer çorabı ve ya ten çorap giibi kadınsı şık çekici bir çok aksesuar ve topuklularla harika kadınsı olursun.
En İyi Cevaplar