Kızlar, Bayanlar genç olgun kimligi pembe olan herkez avm'ye giderken niçin çok açık ya da teşhir olucak şekilde giyiniyor?

Meraba bayanlar sorumu biraz açmak istiyorum Başkentde Yaşıyorum Ve En Ufak Avm ye Bile Gittigimde Kalabalık Olmuyan Bir Mekanda Bile Aşırı Fazla Siyah Çoraplı Kombinli Kızlara Denk Geliyorum. Neden Bütün Açık Saçık Dar Frikik Vermelik Giyinen Bayanlar Avm'de Bekarından Tut Evlisine Kadar "Yoga taytlar" "mini şort File Çorap diz üstü topuklu çizme " Uzun Beyaz Gömlek Altı Ten Rengi Jartiyer" Beyaz Mini Elbise Altına Opak Beyaz Çorap " Tunik Altına Fit 15 den Siyah Çorap " Heleki Likralı Olmuyan Esneyip Bollaşmıyan Taytlar Bakıyorum 15 yaşındakide giymiş külot izi belli bakıyorum 25 yaşındakide giymiş ön bölgenin şekli şemali belli. Bakın neden giyersiniz demiyorum bu saydıklarımı giyenlere niye hep avmde denk geliyorum antares mesela hiç tesettürlü bir bayan yok en normel giyineni siyah pantolon giyenle eşofman giyen onlarda dar baldıra yapışık. Yok yani normel bol pantolon kazaklı bir bayan
Kızlar, Bayanlar genç olgun kimligi pembe olan herkez avm'ye giderken niçin çok açık ya da teşhir olucak şekilde giyiniyor?