Eski Türk perdelerini kıyafetle bütünleştiren Türk modacı ödül aldı. Bu perdeleri hatırlayan kaç kişiyiz?

Selamlar.
Eski Türk perdelerini kıyafetle bütünleştiren Türk modacı ödül aldı. Bu perdeleri hatırlayan kaç kişiyiz?

En sonunda buda oldu. İngiltere’de yaşayan genç Türk modacı Tuncer Tonun, nostaljik Türk perdelerinden hazırladığı koleksiyonuyla Britanya’nın en iyi tasarımcı ödülünü kazandı.

İngiltere’nin başkenti Londra’daki London Fashion Week kapsamında düzenlenen Fashions Finest (Modaların En İyileri) organizasyonu, Britanya’nın en iyi tasarımcıları (Britain’s Top Designer) yarışması düzenledi ve modacımız bu yarışmada bize yabancı olmayan eski Türk perdesinden yapılan kıyafetlerle özel ödül aldı..
Kırk yıl düşünsem bu perdenin kıyafet olup birde ödül alacağı aklıma gelmezdi.
Ben bu perdeleri rahmetli anneannemin evinden çok iyi hatırlıyorum. Çocukluğumun perdesi..😊

Tek ben miyim hatırlayan?