Bence erkek şampuanı ya da kadın şampuanı yok. Herkes aynı şampuandan kullanabilir. Yves rocher yıpranma karşıtı şampuan benim saçlarıma çok iyi geldi. Eğer satış görevlileri doğru söylüyorsa içeriği de temizmiş. Geçtiğimiz yaz kuru saçlar için olanini da kullanmistim deniz ve havuz sonrası oluşan kuruluğu toparlamıştı ama saçlarım nem kazandıktan sonra agirlastirmaya başladı. Bir de parlaklık veren tipini denemistim ama en çok onarici yıpranma karşıtı olanı sevdim diyebilirim. Çok köpürmediğini belirteyim köpük köpük yıkamaya alışık olanlar beğenmeyebilir.
Saç bakımının en önemli adımlarından biri de şampuanı doğru seçmektir. Doğru seçilen şampuan sayesinde saç problemlerine yakalanma riskiniz ortadan kalkar. Saçlarınızın yapısına, saç probleminize uygun seçilmiş bir şampuan saç sağlığını olumlu etkileyecektir.
Güzel kokan erkek şampuanları
1- Elidor Detox Ferahlığı Limon & Yeşil Çay
Elidor Detox Ferahlığı Limon & Yeşil Çay
Erkekler için çok uygun bulduğum bir şampuan. İçeriğindeki limon ve yeşilçay sayesinde saçlarınızı kirden, kepekten arındırıyor ve tertemiz olmasını sağlıyor. Aynı zamanda saçlarınızın canlı görünmesini de sağlıyor, kokusu misler gibi.
2- Head & Shoulders Clinical Strength Şampuan
Head & Shoulders Clinical Strength Şampuan
Erkeklerin en çok yaşadıkları saç problemlerinden biri olan kepeği düzenli kullanımda yok ediyor ve saçlarınızı derinlemesine besliyor.
3- Revox Men Şampuan
Revox Men Şampuan
Erkeklerin en sık yaşadığı bir diğer saç problemi ise saç dökülmeleri. Revox şampuan sayesinde bu probleminizi kökten çözebilirsiniz.
4- Clear Men Yoğun Arındırıcı Şampuan
Clear Men Yoğun Arındırıcı Şampuan
Kömür içeren formülüyle saç derinizi derinlemesine temizliyor ve yağdan, kirden arındırıyor. Aynı zamanda kepeklerle de savaşarak saçlarınızın canlı görünmesine destek oluyor.
5- Toni & Guy Men Yoğun Arındırıcı Şampuan
Toni & Guy Men Yoğun Arındırıcı Şampuan
Yağ ve kiri derinlemesine temizleyerek saçlarınızın beslenmesini sağlıyor. İlk kullanımdan itibaren saçlarınızın ne kadar canlı göründüğüne, doğal bir parlaklık kazandığına şahit olabilirsiniz.
yokkardeş sadece espirili söyledim.valla ben şampuanlardan çok çektim kullandıkça döküldü ve şimdi yeşil sabun kulanıyorum kaç senedir tık demiyor maşallah :))
Borcapil forte öneriyorum. Dökülme yoksa set halinde değil de sadece şampuanı da kullanılabilir. Kimyasallar eninde sonunda sıkıntı çıkartıyor saçlara. Söylediğim ürünün içeriğinde Bor bile mevcut :)