Birbirimizi kandırmaya gerek yok, en hakiki yol saçlarındaki kırıkları aldırmak. Bunun dışındaki işlemler saçını onarır ama en sağlıklı çözüm ara ara kırıklarını aldırmak.
Saçlarını elektrikli aletlere ne kadar yakın tutarsan o kadar kırık oluşur ve o kadar kurur. Saç spreyi, saç düzleştiricisi tarzı ürünler kullanmak imkansız ama bu hale getiren o bizleri.
Saçlarına spreyler kullanabilirsin mesela, Elidor Anında Onarıcı Bakım Spreyi'ni kullanabilirsin. Ürünü saçlarına sıktıktan sonra durulamana gerek kalmıyor. Diyelim ki dışarıya çıkacaksın ve saç uçların birbirine girmiş... Şişeyi çalkala, saçına sık ve saçını tara. Çok kolay tarıyor, sakın saç diplerine sürme ama bebeğim.
Son olarak da saçlarına, Elidor'un Anında Onarıcı Bakım serisindeki Serum Bakım Kremi'ni öneriyorum kuzum. Ben kullandım, saçlarına yağlı bir ağırlık vermiyor, kolayca yıkanıyor ve zorlamıyor bizleri.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saçlarımız boyaya, ısıya ve kötü hava koşullarına maruz kalıp yıpranıyor, özellikle uçları çok kırılıyor. Sonrasında yoğun bakım yapmamız ve nemlendirmemiz gerekiyor. Bunun için bir sürü ürün kullanıp saçları daha da yormaya gerek yok.
Elidor'un Anında Onarıcı Serum Bakım Kremini kullanıyorum ve çok da memnunum. İsteklerimi birebir karşılıyor. Keratin, saçın temel yapı taşıdır. Bu ürünün de içeriğinde keratin bulunuyor. Bu sayede ilk yıkamadan itibaren her yıkamada saçlarımı besleyip onarım sağlıyor. Ayrıca yine içeriğinde bulunan tatlı badem yağı sayesinde saçı neme doyuruyor ve kolay taranmasını, pürüzsüz bir görüntü almasını sağlıyor.
Ben bu üründen çok memnunum ve her yıkamanın sonunda severek kullanıyorum. Üstelik ince telli saçlılar da rahatlıkla kullanabilir, çünkü saçı ağırlaştırmıyor ve kolayca durulanıyor.
@Muratçakı67 Utanacak bir şey yok, çünkü bakım sadece kadınlara özgü bir şey değil. Bakım herkesin hakkı. Yine de dediğim gibi internet üzerinden de sipariş verebilirsin.
Isı kullanımı, boya, yetersiz beslenme, çevresel faktörler ve yanlış ürün kullanımı saç kırıklarına neden olabilir. Uçlarını sürekli kestirmek saç kırıklarının önüne geçmez.
Benim de saç kırıklarım vardı. Sürekli kestirmek istemiyordum ve harika bir çözüm buldum. Saç kırıklarımın kahramanı Elidor Anında Onarıcı Bakım Kremi 🧡 içerisinde kulundan Keratin ve tatlı badem ile saçlarımı anında onarıyor, ağırlık yapmıyor ve saç kırıklarım ile savaşıyor. Kullandığım günden beri çok memnunum. Ayrıca tatlı badem sayesinde saçlarım neme doyuyor. Saçlarımızın neme oldukça ihtiyacı var. 🤞
Her saç yıkama sonrası kullanıyorum ve kullandığım günden beri saçlarımdaki güçlenme gözle görülüyor. Saç kırıkları mı? Elidor en büyük kahramanım. 🙂
Yıllardır her saç rengini denemiş ve kırıklarla mücadele etmiş olan biri olarak söylüyorum ki saç kırıklarının kesimden başka çaresi yok. Hangi serumu kullanırsan kullan, maskeyi yaparsan yap sadece duştan çıktığın ilk an yumuşacık olacak saçların :) O kırıklar gitmiyor.
Şu herkesin bildiği morfose mavi su var ya, saçı kolay açan yumuşatan kolay şekil verdiren vs.. Ondan kullanmamıştım hiç.Adamın dediğine göre her duştan sonra ıslak saçın uçlarına doğru sık,sonr istediğin kadar düzleştir bir şey olmaz.Kırıkların üstünde etkileri yok diye biliyordum da şişe bitene kadar tek kırık olmadı düzleştirmeme rağmen.Bunun aynısı link
Aktarda saç bakım yağları var.İçinde 10 çeşit falan yağ var.Saçlarına çok önem veren birisi olarak söylüyorum.Birçok ürünü kullandım,hiçbirinden memnun kalmadım.Aktardan aldığım saç bakım yağını 3yıldır falan kullanıyorum.Çok memnunum,tavsiye ederim.Dene.
Duş sonrası saç uçlarına Argan yağı ile tatlı badem yağını karıştırıp sürebilirsin kırılmasını önler. Kırılan saçları kestirmekten başka şansın yok kırılan saç düzelmez. Saçını kuruyken tarama ve duştan çıkınca uçlardan diplere doğru narin narin tara
Ogx marka saç yağı ve saç serumları güzel ve uygun fiyatlı. Isıdan korumak, bir kaç gün sekilendirmemek saçı dinlendirmek ve uçlarından kestirmek gerekir.
marmarahair.com'a gır iletişim kısmından adresı al gıt.Istanbuldamısın bılmıyorum ama burası bagdat caddesınde.kesın cozumu bulursun. ha yok ben merkeze gıtmek ıstemıyorum sampuan tarzı bısey öner dersen eczanelerden Prozinc Sali Cade kahverengı bır ılaç sampuandır.haftada 2 kez kullanılır.
En İyi Cevaplar