Terre d'Hermes parfümü hakkındaki yorumlarınız neler?

Arkadaşlar merabalar;

Terre d'Hermes'in parfümünü almayı planlıyorum. Çok farklı bir kokusu olduğunu biliyorum. Şu andaki kullandığım parfüm Paco Rabanne one million, çok güzel bir parfüm olmasına rağmen kokusu çok sıradan gelmeye başladı ve çok ele ayağa düşümüş, yani herkes tarafından kullanılan bir parfüm olduğundan farklı bir tarz arıyorum.

Terre d'Hermes hakkında yorumlarınızı alabilir miyim? Bayanlara itici mi gelir, yoksa çekici mi :)
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar merabalar;

Terre D'Hermes'e kavuştum :) hemen bir fısla kokladım. şunu demek isterim gerçekten de çok farklı bir parfüm. bir incelemeci şunu diyor: Terreyi terre yapan tek olmasıdır. gerçekten de öyle ben bu denli farklı olacağını hiç beklemiyordum. Çünkü çoğu parfüm hep birbirinin benzeridir, yeni bir parfüm alsanız hep diğerini anlatıyor veya aşina olduğunuz bi kokuyu hatırlatıyor size.

neyse karakter sınırım doluyor diğer satırda parfum hakkında bilgi vereceğim :)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dediğim gibi çok farklı bir parfüm. bu farklılık bazılarının hoşuna gidebileceği gibi bazılarının hoşuna gitmeyecektir ancak şu da bir gerçek ki eğer bir ortamda farklılık yapmak istiyorsanız Terre hissedilebilirliği ile kalıcılığı ile ve farklı koku tarzı ile 10 numara bir seçim olacaktır.

Güncellemeler
+1 yıl
Parfüm üst notalardan çabuk alt notalara geçiyor ve parfumda hissettiğiniz çakmak taşı ve sardunya bileşenleri oluyor. Kokusu aynen yaz yağmuru sabahları atıştırır va ondan sonra serin bir hava bürür ortalığı ve o anda size temiz bir hava gelir, insanın içini açan cinsten. aynen onun gibi bir kokusu var. Ancak kokusu çok etkili olması sebebi ile fazla sıkımlarda koku mide bulandırıcı bir hal alabiliyor. 2 veya 3 fıs ile çok farklı iç açıcı bir koku oluyor.
Terre d'Hermes parfümü hakkındaki yorumlarınız neler?