30+ kesinlikle. tabi kadınlar erken olgunlaşıyor ama 25 yaşında bir kız komple leopar deseni giyemez doğaya aykırı bir durum. olmaz olamaz bence. 30+ ve seksi olan ve özellikle uzun boylu kadınlar için idealdir.
Leoparin büyüklüğüne ve küçüklüğüne göre değişiyor bence yaş aralığı 😁ama ben de çok severim kendisi ne derlerse desinler hoşuma gidiyor 🐆 Mesela su tarz da çok hoş bence
Ben leoparı çok kadınsı buluyordum ama bu sezon trend olduktan sonra mağazalar leopardan başka bir şey üretmeyince bir deneyim dedim. Risk alarak önlük törenimde leopar etek giydim. Çok beğenildi. Ön yargılarınızı kırın çünkü ben kırdımmmm
Ben hiç tercih etmiyorum. Yani şöyle söyliyeyim. Tümden elbise olarak asla kullanmam. Ama ayakkabıda ve çantada desen olarak harika bir görüntü yaratıyor. Bence yakışan insanlar tercih edebilir ama benim tercihim değil. Keyifli günler.
Nedense pek sevemiyorum leopar desenini bir ara moda gibi bir şey di sanırım herhalde herkes giymişti nereye baksam oydu sıkılmıştım soğudum bir daha ısınamadım
En İyi Cevaplar