Neden ben dişiyim diye bagiramak yerine kekoyum diye bağırıyor?
Kızlarımız neden etek giymiyor ve keko tarz giyiniyor?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eteği yirtmak, indirmek, ya da altına bakmak daha kolay olduğu için mi istiyosunuz bunu?
Kasiyer kolsuz tşirt giyimiş diye kızı ilk kez görüp 'kolsuz giymişti bence bana yürüdü kankaa' diyen abazanlar gördüm. Siz varken nasıl kızlar kız gibi olsun? Burası cinselliğin afrikası. Avrupa amerika değil.
Keko tarzdan nefret ediyorum o ayrı da. Etek kısmını anlamadım. Biz kadınlar size sürekli kendimizi sunmak zorunda mıyız ya. Siz güzel giyinin siz bakın kendinize birazda sizene bizden. G. tumuzu açınca ne oluyor yani çok merakliysan git anan açsın sende izle
ne kızı lan bunlar benden daha erkek, hepsi benden daha çok sakal traşı olmuş daha çok halısaha maçına gitmiştir. kız dediği tipe bak malı çıkarıp masaya vuracak gibi bakıyor hepsi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Toplu kızlarda kot pantolonu çok seviyorum. Resmen gel ısır diyor.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Tabii senin fotodakilere ne desen haklısın. Onları Hitler amcaya versek, direk gaz odasına yollardı.
Çoğu kezban aslında etek süper duruyor haklısın ya da değişik bol pantolon çeşitleri uzun boylu kızlarda mükemmel hava katıyor dar kotları seçiyor çoğu aynen fotodaki durum oluşuyor:)
bunlar emolar. 2005 gibi türediler, 2013 sonrası da nesilleri tükendi. pantolon kısmına katılamayacağım, sonuçta cinsiyetsiz bir giysi seçeneği. kimseyi irdelemez.
En İyi Cevaplar