Halıda ilk tercihiniz hangisidir.? Anket seçenekleri arasında yer almayan tercihinizide yazabilirsiniz.
Atlas
Gümüşsuyu
Saray
Kilim
Merinos
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Halıda ilk tercihiniz hangisidir.? Anket seçenekleri arasında yer almayan tercihinizide yazabilirsiniz.
Bir ev kuşu olarak halı bir evin direğidir diyebilirim :) O nedenle elim sürekli en iyi halı markalarına gidiyor. Halı benim için çok önemli olduğu için evlenmeden önce çeyiz yaparken mobilyalarım belli olmadığı halde halı almıştım :) Şimdi size en iyi halı markaları ne belirteceğim haydi gelin benimle :)
Öncelikle size bir halının nasıl kaliteli olup olmadığını söyleyeceğim. Kalite standartları açısından sınıflandırmalarda halının düğüm sıklığı önemli bir ölçüttür. Metrekare başına 100.000 düğüme kadar olan halılar kaba, 100.000-200.000 arası orta, 200.000-600.000 arası ince, 600.000 düğümden fazla olanlar ise çok ince kalite olarak adlandırılıyor.
Şimdi en iyi halı markalarına yakından bakalım...
Artemis Halı, kalite ve fiyat açısından en tercih edilebilir markalar arasında yer alıyor. Gaziantep’te 2012 yılında kurulan firma, Türkiye genelinde 1.500’ü aşkın noktada hizmet veriyor.
Atlas Halı da uzun yıllar dayanıklı kalmasıyla bilinmekte, bu sebeple halı deyince en çok tercih edilen markalar içerisinde boy gösteriyor. 1967 yılında Gaziantep’te kurulmuş olan firma, şu an Naksan Holding bünyesinde üretim yapıyor.
Koyunlu Halı, Birko A. Ş. bünyesinde geçmişten bugüne kaliteli ürünleri ile adından söz ettiriyor. Koyunlu köyünün halkı tarafından kurulan firma, bugün herkes tarafından bilinen bir marka.
Merinos'un reklamlarında bir dönem İbrahim Tatlıses'in oynadığını hatırlarsınız aslında. Halı markaları arasında 1970 itibariyle kurulmuş en eski halı markası olarak biliniyor. Bugün başarılı ev tekstil ürünleriyle de karşımıza çıkıyor.
İpek Halı, 1972 yılında üretim faaliyetlerine başlamıştır. Uzun yıllar boyunca kaliteden ödün vermeyerek, Türkiye’de en kaliteli 10 halı markaları arasına girmiş.
“Uzmanlaşma” ve “farklılaşma” ilkesiyle 1969 yılında Gaziantep’te kurulan Seyran Halı, trendleri takip ederek, modern şıklığı halı ile buluşturuyor.
atlas :) bu reklamdan kaldı aklımda
BU ATLAS HALI 80LERİN EN ÇOK SATAN MARKASIYDI. RAKİBİDE GÜMÜŞSUYU-KOYUNLU İDİ.SEN YENİ YENİ TANIYOR ADINI DUYUYORSUN GALİBA. :-)
evet :) ama güzel reklmları hoşuma gidiyor
Hiç anlamam
bayan olacaksın ve halıdan anlamayacaksın hayret. :-(
Halı işleriyle ben uğraşmıyorum ancak Merinosun reklamlarında bir ara İbrahim Tatlıses oynadığı için Merinosu seçtim. :D
ibrahim tatlıses o halısının 5/1 ortağıdır. eğer satmadıysa ve ortaklığı halen devam ediyorsa.merinos eskiden devlete ait olan sümerbank tekstilin bir markasıydı. özelleştirilince şahlandı.herkesin tanıdığı bir marka oldu.
halı deyince aklıma halı saha geliyor doğruya doğru şimdi :)
yahu ben her anket sorumun altına lütfen ciddi olalım uyarısını yazmaya daha ne kadar devam edeceğim. biraz ciddi olamazmısınız. :-(
Cevap
22Cevap
Bizim halılar merinos. Antepte okurken, fabrika orada ya, alıp durduydu bizimkiler :D
Şimdi alacak olsam, hepsi gözümde aynı :) çünkü farklarını bilmiyorum.
Merinostur halısı merinos ince narin dokusu allah allah
Allam neler dedim :D
:-)
Suanda merinos kullanıyorum oyuzden merinosu isaretledim
el dokuması halı seviyorum ben bizim evdekiler el dokuması.
Reklamların cevapları etkilemesinde büyük rolü var bence :) BU ara Saray halı moda reklamlarda :)
görüş için teşekkürler fakat tercihini yazmayı unutmuşsun. :-(
Saray
şimdi +1 veriyorum güle güle kullan.
teşekkürler :)
Aklıma ilk gelen Merinos. Adamlar iyi kazımış kafalarımıza bu ismi.
çalışanlarına ev yaptırıp veren bir firma olduğu içindir belki.
koyunlu diye bi marka var mı aklıma o geliyo nedense:)
evet koyunlu diye bir marka var. hatta borsada hisseleride var. satın alabiliyorsun.
hiç biri aklima hemen Kasmir hali gelir:D
seçeneklerin nyetersiz olmasından dolayı yazamadım.5-yerine 10 seçenek olsaydı iyi olurdu. cevap için teşekkürler. yeni anketlerimede katılmanı rica ediyorum.ve sana +1 veriyorum. :-)
o bu değilde bir ara bu halı reklamları neydi ya gına gelmişti
Annem hep merinostan alıyor :)
dinarsu geldi aklıma ilk neden bilmem
hangi halı değil hangi gümüşsuyu :)
F) Hicbiri, Lale hali cok guzeeelll...
ibonun reklamı ve merinos
ART halı dicem ben hem fiyatı ve modeli guzel halialnet aslında padişah merinos guzeller ama
Seçeneklerde en kalitelisi Gümüşsuyudur.
gümüşsuyu daha kaliteli ve geçmişi daha fazladır.
Merinos'ta mobilya da var! Yatak ta var!
hiç biri...hangisinin albenisi varsa o.
Merinos (merinosta mobilyada var:)
ben has halı seviyorum ya
Gümüşsuyu..ama gerçegi olacak
koyun postunu tek gecerim kurutup kullan miss gibi
merinos reklami bile vardi bir zamanlar :)
halı perde vs hiç sevmem
şu an saskınlık icindeyim
Pierre cardin
merinos :)
Merinos
Saray
merinos
Kaşmir.
saray :)
Merinos amannnn :))
Merinos Halı
merinos