Bir kadın pijamalı ev haliyle de alımlı olabilir mi? Bence bakımlı ve temiz bir kadın pijamalarıyla dahi çekici görünebilir. En azından cici bir görüntü olur.

Pijamaylada seksi olabilir elbette. Özellikle beyaz bir pijama giydiğinde içinde bir de sütyen yoksa o görüntü bile çıldırtmaya yeter.
Bakımlı, temiz kendini seven her kadın her haliyle çekici ve seksidir.
kendi bakımına önem vermişse evet çekici olur abla
Çuval giyse bile işini bilen kadın Seksi olur
Cevap
87Cevap
Eşinin gömleğini çıplak bedenine gelişigüzel giyiver. Bu erkekleri hipnotize eden bir görüntüdür. Tecrübelerle sabittir. .)
Her erkek için geçerli değil.
@grandcannon41 bence geçerli olabilir çekicilige baglı çünki dayanamaz hiç binerkek buna
Her erkeği değil demek istedim. Hiç etkilendiğim bir şey değil şahsen. Komik görünüyor daha çok.
pijamadan daha seksi olacagi kesin...
@soyluberatt aynen haklısın
Pijamayla çekici görünme olmaz ama tatlı olunabilir. Daha doğrusu bu eşinizin bakışına göre de değişebilir bence sizi çekici bulmak isterse o pijamaylada bulur ama genelde pijamayla olunca cici kız oluyoruz
bence kot pantolondan daha sexy duruyor picama
bayana en sexy bulduklarım picama etek (mini uzun farketmez) ve kumaş pantolon (kalçayı çok ortaya çıkarıyor aşırı tahrik ediyor)
şortlardan bahsetmeme gerek yok sanırım :D sexylik ötesi o <3
pijama böyle hatlara odanlanan olursa tabi seksi olur
odaklanan yazdığımı anlamıştır umarım okuyanlar :)
hisetmişim galiba açıklamam iyi oldu desene :)
Ben babaannemin fistanından giyer yatarımm hani çiçekli çiçekli beyaz desenli olur ya
Aha ha ha ha
sen o müthiş zekanla her erkeğin aklını çelersin. Haliyle de ne giysen giy içindeki sen olduğundan zaten seksi olur. Sadece bunu beğenmekle kalma, fikrini de belirt:)
Hep böyle istediğini kopart. Özgüvenini yüksek tutarak
Valla ben picamayla seksi olabiliyorum. Aha şekil 1 kız ayool
Fizik olduktan sonra pijama da olsa giyinmesini kendisiyle ruhuyla teni ile ahenk çiçekleri açmasını bilen kadın pijamayla da, kabanla da, lülotlu çorapla da çıplak da seksidir daima
Eger pojama diz yapan penye pijamaysa icindeki kainat guzeli olsada seksi gorunmez
Fizik ve giydiği pijamaya göre değişir. Seksi olanda var bana yaklaşma diyen de
Fizik olduktan sonra kıyafetin bir önemi yok bence
fizik , akıl ve düzgün Türkçe diyelim
Düzgün Türkçe ne alaka?
benim açımdan öyle
Candice Swanapoel gibiyse çekicidir onun dışında erimiş sabun gini kalçaya sahip olanlar pek çekici gelmiyor
Candice Swanepoel çuval giyse yakışır, çekici olur. Maalesef biz olamayız canım :D
❤❤❤
yok be sende çok tatlısın @womaninblack09 ilk defa bir gözlük bir insanı bu kadar tatlı mı eder dedim kendi kendime düşün yani. olumsuz düşünme şampiyon
@Hayatnediyorsun Teşekkür ederiiim ❤
kimde?
rica ederim @womaninblack09 neden yalnız kalmana müsade edeyim ki o zaman :)
Giydiğini yakıştırmayı bilen kadın her şekilde güzel, çekici, sevimli, seksi olmayı bilir.
Kesinlikle çekici ve seksi olurlar.
Ben bayılıyorum 😍
Balık etli ise zaten coştuğumun resmidir.
Katılıyorum evet bakımlı ve temiz bir kadın pijama ile yürek oynatır..
Evet ben bayılıyorum daha pofuduk gözüküyor tatliş bi' görüntü bence :P
Kadınlar Temiz bakımlı olduktan sonra her daim çekicidir paçalı don dahi giyseler... :D
Karakterine bağlı. Cinsellik anlamında çekici olmaz ama kadınsılık anlamında klasik ev kadını profili çizer.
Gecelik ile özellikle oluyor ama öyle güzel pijamalar da mevcut :).
Bu noktada fizik ayrıntısı devreye girer. Fiziği iyiyse olabilir.
Aynen sana katılıyorum sevgili @Aybukem78. Ćok tatlı oluyorsunuz. Evet temiz ve bakimli olmsnız kaydiyla. Bir de tebessüm ve cilve isterim... ☺😊😘😎
kadınına bağlı diyeceğim ayıp olacak..
ama gerçekten bu tamamen kadınla alakalı..
olabilende var, ne giyerse giysin bunu başaramayanda..
Elbette. Üstelik buna dağınık dalgalı sacları da eklersek mükemmel olur
Evet kesinlikle bir kadın ne giyse harika olabiliyor ☺
olurlar olurlar :D önemli olan pijamayı kullanmayı bilmek
bana çok sempatik geliyor açıkçası böyle biraz paspal ev hali..
Seksilik denen şey bence bedenle alakası yok önemli olan ruh.. Ruh seksi olacak..
Kuaförden çıkmış kadın yerine
Pijamalı tercih ederim
Bana deli diyolar
Esorfman tarzi giyimler benim daha cok dikkatimi ceker dogrusu
Sen transparan bir gecelik ve altına tanga giysen akşamı iple çekerim var ya. Gerçi sevgilin varmış ulan ne şanslı herifler var ya
Olur, kadının yüzü güzelse, fiziği güzelse, kalçaları dik ve biraz büyükse, memeleri dik ve büyükse pijama ile de seksi görünür.
Giyene yakışmasına bakar 😊
Kendine yakışanı bilmeli
kadınlar kendine bakınca her şeyle güzel seksi olur yeter ki bakımlı olsunlar baksınlar kendilerine
Kadından kadına değişir
@aybükem78 fizik onemli taş gibiyse ne giyse yakışır: )
sen her halinle seksisin canım bence ama transparan bir gecelik ve ya saten bir gecelik ile içinde sütyen olmadan düşünüyorum da fena oldum
Şunu bir anlayın seksi olmak insanın ruhunda olan bir şeydir, istemeden de seksi olur.
Evet itiraf ediyorum çoğunluk öyle iken oluyor
Hoş bu ara küsüz
Hayır. Çok itici görünüyor aslında. Pijaması nasıl olursa olsun. Şık kıyafet daha güzel.
Güzel fiziğe sahip kadın çuval dahi giyse yakışır
Burdan sorabilirsin
Burdan değil
Neyle ilgili sorcaksınız
Kızlarla ilgili bişeyler soracaktım
Bence olur ama biraz dekolte vermeli
Pijamalı halimi bir görsen kuzum🙈
Bence her türlü. Tatlı oluyor. Hoş yani
Pijamalar onlari daha cici gösteriyor bence :)
Güzele herşey yakışır.
Güzele çuval giyse yakışır derler..
Tabikisi de deiğin gibi🙂
Evet cekici olabiliyor
seksiliği giyimde arayan birisi değilim.
sonuçta çıplak sevişiyoruz 😅
ten uyumu önemli
Bence evet peki bir soru da benden 😄 Erkekte pijama ön tarafı kabarıksa kadına da çekici gelir mi?
Çekici gösteren kıyafetler değildir bence.
çekici olamasak da çok tatlıyız 😂😂
Evet
Seksi gözükmek için çaba harcar mısın? Neler yaparsın?
Hatun böyle Fit ise olabilir.:D
Bu tarz bir pijamaysa..
Evet bence çekici hali salaş ev hali
Öyle olduğumu söylerler
Kimin giydiğine bağlı
#emre00
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar