*Makyaj yapmak bir bağımlılık mıdır yoksa ihtiyaç mıdır ?
Bağımlılıktır
İhtiyaçtır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her ikisi de.Bazıları var bu olayı saplantı derecesine getiriyor.Makyaj yapma hastalığı var gerçekten.İnsan psikolojisi okuduğumda insanların belirli bir şeylere takıntı yapabileceklerini söylüyor.Örneğin Küçük Sırlar dizisindeki Ayşegül'ün kırmızı ruj takıntısı vardı.Kırmızı ruj sürmediği gün kendini çok kötü hissettiğini belirtiyordu.Her kadın makyaj yapmalı ama yaptığı makyajı kimse farketmemeli.Çok doğal durmalı.Ben doğallıktan yanayım makyajda.Anca bunu bağımlılık derecesine getirenlerin tedavi olması kesinlikle gerek.Hele de makyajla yatan bağımlı bir insan tanıdığım için kesinlikle tedavi gerek... :S
İhitiyac ama bir süre sonra bagmlılık haline geliyo canm sıkıldıgı zaman da makyaj yaparım eğlenceli bence
sadece kusurlaarı kapatmak için yapılır yoksa lüzümsüz
Böyle bir araba var...sen düşün artık..:)) link
Cevap
7Cevap
makyaj yapmak, çoğu kadın için kendisini aynada daha güzel görmek istediği, hemcinslerinin arasında en güzeli olmak istediği içindir, ama bunu bizim kıt akıllı erkeklerimiz kendileri için yaptığımızı, onlara kendimizi beğendirmek zorunda olduğumuzu zannederler, oysa ki bu onların hayal dünyaları :)
Kadınlar arasında en güzeli olmak istemesi erkeklere kendini beğendirmek için işte. Yani en dikkat çekici o olsun diye. Başka neden olsun?
Cildinde beğenmediği şeyler varsa ihtiyaçtır bu çünkü her kadın aynaya baktığında güzel bir yüz görmek ister.Mesela benm cildimde fazla sivilce vardı sürekli fondoten sürme ihtiyacı duyuyodum kapatmak için.Şimdi azaldı ve yakında kalmıcak inş ve bütün fondotenler çöpe :)
ne bağımlılıkdır nede bı ıhtıyaç.sız erkekler nasılkı maç ızlemekden zevk alıyosanız bunun ıçın bırı sızı kısıtlasa mutsuz olursanız bızdede aynı durum oluyo işte.aslında çokda bır nedenı yok.süs kadına yakışır.ruhunda vardır.
neden guldun
yok ya sataşma değil:)aklıma bıle gelemdı oyle bırşey:)nebılıyomn oyle dıyesım geldı.)
kimi için ihtiyaç tabii. insan kendini iyi ve guzel hıssetmek ıcın yapıyo. zaten kendını ıyı hıssedınce ozguven gelıyo. ama sık ve aşırı oldugunda bagımlılık ınsan makyajsız kendını begenmemeye baslıyo.
ihtiyaçla başlıyo sonra bağımlı oluyosun
bir sürü marka renkli süsülü ambalajlar bir ton renk seçeneği
sürekli denemek yeni şeyler almak istiyosun mesela
acayip eğlenceli bir dünya aslında
ama işte zararlıda cilde falan
insan dayanamıyo ya o rujlara ojelere
kimine göre değişiyor, bazen makyaj yapmak mutlu hissettirebiliyor, bazen ihtiyacın olmuyor. ben kıyafetime uyum sağlaması için bile yaptığım oluyor tamamen kişiye bağlı :)
İkiside değil bana göre, geçen sene yüzümü kozmetik dükkanına çevirip gezerdim , şimdi ise bir rimel ve parlatıcıyla geziyorum tamamiyle istek meselesi
Benim hoşuma gidiyor yapmak ondan yapıyorum yoksa canım istemezse hiç yapmıyorum tamamen zevkime bağlı
Makyaj yapmayan kadindan suphe edilir.kimi az yapar kimi cok.
Zaman zaman ikisi de ama daha çok bir alışkanlıktır.
Makyaj önce özenmekle başlar.
Sonra alışkanlık haline gelir.
Zaman ilerledikçe de ihtiyaç duyulur.
makyaj hobi gibi birşey benim gözümde öyle dyip geçmemek lazım makyaj sanattır farı allığı boca edip gezmek değildir aşırı eğlencedir benim için çok seviyorum makyajı çirkinlikten değil hobi gibi.
Guzeldir hostur ama hergun makyaj yaparsan dogal halinden haz etmez olursun bir yanan bagimliliktir
biraz ihtiyaç biraz bağımlılık daha fazlada zevktir. :)
Doğal güzelliğe sahip olmayanlar için ihtiyaçtır.Dozunda yapmalarında sakınca yok bence
benim için zevk canım isterse yapıyprum istemezse yapmıyorum
benım için bagımlılık degıl gerektıgı zaman yapıyorum.
rimel sürmek yetiyor bana kirpiklerim uzun seviyorum daha güzel oluyor
bağımlılık hale getirilmemesi gerekiyor ..
Eğer ciltte çok kusur varsa ihtiyaçtır.
Bağımlı olan kişi zaten ihtiyaç duyar :D :D
bir ihtiyaçken sonradan bağımlılık yapıyor -_-
kimine göre bağımlılık
kimine göre ihtiyac
türk kızları için ihtiyaçtır :D
Mecburiyettir
İkisi de değil zevktir.
bağımlılık değil yerine göre ihtiyaçtır
bayanlar makyaj yapmaktan zevk alırlar ..
kiminde bağımlılık , kiminde ihtiyaçtır
kiminde bağımlılık , kiminde ihtiyaçtır
Bence ihtiyaç. :D
ihtiyaç
ihtiyaç olabilir
bağımlılık bence.
Gereksiz bişey işte
İhtiyaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar