alkol bulunmayan hoş kokular var mı, yağlı ve ağır olduğunda özellikle yazları sevmiyorum. Tenim de alkollü parfümü kaldırmıyor bu yüzden alkolsüz parfüm arıyorum. Güzel esanslar da olabilir. Sizin kullanıp memnun kaldığınız alkolsüz parfüm var mı önerebileceğiniz?Alkolsüz parfüm
Alkolsüz parfüm olarak esanslar var. Yaz için güzel bir koku bulabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam cennet parfümü diye bir şey vardı onda hoş kokular var. Ben de bir ara arıyordum alkolsüz parfüm çünkü alkollü olanlar tenime iyi gelmiyor. İnternetten de araştırabilirsin parfümün orijinal olup, olmadığına dikkat et ama.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Alkolsüz parfüm var evet. Güvenilir internet sitelerine bakarsan orijinal bir marka bulabilirsin. Genellikle esans gibi oluyorlar ama hoş kokulu olanlar var. Özellikle yaz için fresh kokular bulabilirsin. Ben de bir ara kullandım ama adı aklıma gelmedi şu an. Aslında böyle parfümleri deneyerek almak gerekiyor.
Duru'nun kolonyaları var .Onlara bakabilirsin. Limon kokusu değil tabii. Deniz kokusu falan var onlara bakabilirsin. Alkolsüz parfüm bulmak zor internetten araştırabilirsin. Emin olmadığın markaları alma derim daha kötü olabilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Olmaz mı vardır tabii. Esans gibi olanlarda var, normal parfüm şişesinde olanlarda var. Alkolsüz parfüm diye arattığın zaman karşına birçok seçenek çıkar. Nasıl koku istiyorsun o da önemli. Görerek, deneyerek almak daha mantıklı.
helalsitesi.com u öneriyorum sana arkadaşım çok fazla sayıda seçenek ve koku mevcut bence siteye gir bak, kesinlikle işini görecektir. Ben burdan bir kaç defa parfüm aldım ve çok memnun kaldım ayrıca kokunun yanında koku kartelası gönderiyorlar, tüm kokuları deneme şansı elde ediyorsun bu mükemmel=)
bay bayan kullanıyor arkadaşım satıcısı diyor en çok bunu satıyorum gerçekten çok güzel kokusu var bir iki günde kalıyor üzerindeben herzaman kullanırım
www.alkolsuzesans.com web sayfasında yeterince çeşit var. Hem bilinen ünlü parfüm markalarının alkolsüz esansları , hem yeni yapılan alkolsüz parfüm çeşitleri mevcut ( Helal Sertifikalı )
Merhaba Alkolsüz parfümler satan en güzel kokuları en düşük fiyata veren bir kaç sayfa vereceğim mutlaka deneyin. Sahipleri çok ilgili kişiler. Tabiki yorumlara bakıp bunu daha iyi anlayabilirsiniz. Sayfa isimlerini vereyim sonra öneri kokuları yazayım. alkolsuzparfumler. com feyzanesans. com Bereketlisepet. com Alkolsüz parfümler den sükke nin 30 cc Mina parfümü ya da leyl alkolsüz parfümünü öneririm aksa esans a ait Esra alkolsüz parfümünü ya da kurtuba ve zeynep kokusunu öneririm Feyzan esans a ait Hürrem kokusu , Afife kokusu, NEŞVE kokusu bayanlar için mükemmel kokular. Mutlaka deneyin pişman olmazsınız.
En İyi Cevaplar