Gören gözlerimiz varsa şükretmeyi unutmayalım ve insan sadece gözleriyle değil kalp gözüyle de görmeli bakmalı diyorum ve bu şarkıyı siz değerli arkadaşlarıma armağan ediyorum :)
link
Nişanlımın gözleri kahverengi ama renkli gözlü arkadaşlarım var hatta bir arkadaşımın sol gözü kahverengi sağ gözü yeşil ilk defa böyle bir şeye rastladım bende şaşırmıştım. :):)
evet var çok nadirde olsa hatta haberlere konu olmuştu
orta okulda vardı bir arkadaşımız van kedisi diye lakap takmıştm :D
Biri mavi gözlüyü biri ela birisi de yeşil yani hep renkli gözlüymüş sevgililerim
renk koleksiyonu gibi maşallah :)
Nasip öyle denk geldi :)
yok benimkinin gozler siyah beyaz.. ayrica kahverengiyi niye renkli olarak Kabul etmiyoruz onu anlamadim renk degil mi oda
bana teklif eden kızların hepsi kahverengi gözlüydü
Cevap
4Cevap
sevgilim ,herseyım bittii bakmaya kıyamadığımm..baktıkça utandığım..utandıkça bir kez daha aşık olduğum..o maviydi..bense bakmayı unutan kahve...
Şimdi efendim teknik olarak kahvede bir renk olduğuna göre benim kocamın da gözleri renkli olmuş olmuyor mu?
sen istersin de olmaz mı efendim :)
Ben de renkli gozu ne kadında ne erkekte artık olarak gormedim mesela.Zevk denilen sey bu oluyor.
olabilir renkler ve zevkler tartışılmazmış saygı duyulur :) ama yalan yok o çakırımsı mavi gözler kalbimi işliyor şiir gibi nakış gibi :)
Ömrümün gözleri elaa normalde açık kahve gibi :) ama güneşte baya yeşilgibi oluyorr boncuk gözlümün
renkli gözlü tanıdığım bile yok etrfımda düşündümde bir tane ela gözlü arkadaşım var başka yok :)
Esmer , renkli göz çekici ..
Hayır sevgilim renkli gözlü değil .
Ben mavi gözlüyüm o yüzden erkekte aramıyorum renkli göz :D ama yakışan erkekler var
kanka benim gözler renkli fekat şevgülüm yok :(
olur hacı sevgili göz rengine baksaydı yanmıştı siyah kahve rengi gözler :) olur olur sıkıntı yok kısmet her şey
yok ya olmadı mı olmuyo zorlamanın alemi yok :D saldım gidiyor hayır bok var seçicilik yapıyorum illa beğendiğim olacak yoksa asılanlara çıkmaya kalsaydım 1 dk boş kalmazdım ya :/
ela gözlerım var ama aşk hayatım berbat :)
düzelir zamanla kimin iyi ki şu zamanda
Kahverengi gözü var renk sayılır mı o.O
Beyazın içinde siyahı da var o da sayılır :)
Hep renki gözlerim olsun istemişimdir.
veriyim ben ?
sevgilim yokki
renklisi olsusn :D
assgfff
benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar