Olay şu: Bir parça kıyafet alırken evdeki kıyafetler dikkatle düşünülmelidir. Eğer alınacak kıyafet, evdeki kıyafetlerin hiçbiri ile kombin haline gelemeyecekse o kıyafet satın alınmamalıdır. Birbiriyle uyum oluşturmayan alakasız kıyafetlerin birikmesi sonucunda, "yha ağbii giyecek hiçbir şeyim yoq!!!" algısı oluşur.
Kadınların hiçbir sorunu yok ama çok mağdur edebiyatı yapıyorlar. Hayat kadınlara güzel be.5 sene erken emeklilik, her konuda kadınlara pozitif ayrıcalık, kadınlara fazla iş ve erkeklere göre daha fazla maaş. Erkekler resmen köle olarak görülüyor. Bu sistem değişmeli bence.
@ZodyakBeyi @ZodyakBeyi Senin gibilerden de nefret ediyorum biliyor musun. Sen de cahil ve boş bir adamsın. Neden böyle düşündüğümü kısaca açıklayayım. Öncelikle yazdığın yorumda feministlere cesaret verecek şekilde konuşmıuşsun, ikinci olarak feminizmi karşı olanları ezik tutacak şekilde propaganda yapmışsın. Senin şu söylemine benzer bir söylem de şu. Mesela erkek , erkek haklarını savunacak diyor ki, feminist lince hazır bir şekilde bekliyorum ve diyorum ki kadın beyanı esas olmamalı. Yahu sen zaten doğru bir şeyi savunuyorsun, karşındakiler erkek düşmanı ve faşist. Senin boynuın neden bükük olsun ve kendini ezik tutasın. Burası dağ başı mı, kim kimi linç ediyor. Ayrıca feminist savaşçılar diye bir şey de yok. Onların hepsi değersiz erkek düşmanları. Onları ifade ederken yüceltici söylemleri kullanma. Bin türlü damga atıyorlarsa burada benim erkek hakkı savunmam sorun değildir, onların faşistliği sorundur. Ve burada senin üzerine düşünmen gereken ve odaklanman gereken şey sadece onların faşistliğidir. Onların neler yapabileceklerini düşünüp onlardan korkarak bir düşünce şekli geliştirmek değil. Sen şimdi açıkça onlara destek veriyorsun ve bunun farkında değilsin. Senin şu yorumunu okuyan bir feminist ne düşünür. Bunu anlayamıyor musun. Bu yorumumda olmasa bile başka erkeklerin başka yorumlarında linç etmek isterler ve bunun onların doğal hakkı olduğunu ve toplumun normal karşıladığını düşünürler. Çünkü senin gibi cahillerden dolayı. Sağcı cahiller erkek haklarını savunamazlar bu kafa yapısı ile. Tabi senin gibilerde zeka olmadığı için böyle konuşmalar yapman normal. Eminim ki ne demek istediğimi bile anlamamışsındır.
@ZodyakBeyi Kardeş daha yorum atma. Erkek haklarını savunacaksan git kendin konu aç. Buraya yazma. Kendini yorma. Sen erkek haklarını savunabilecek zekada ve potansiyelde biri değilsin.
Aslında demek istediği, "giyecek çok şey var ama içime sinen bir şey yok demek", kadınların dili biraz karmaşıktır. Biz ise, "giyecek bir şeyimiz yok" dersek o kesin yoktur 😀😀
Kombin yapmak ve uyumu ayarlamak zor o yüzden sanki giyecek bir şey yokmuş gibi geliyor. Bu durum için en iyisi tek tük değil de kombinleyip kıyafet almak.
Kadınlar monotonluğu, rutin hayatı sevmezler. "Giyecek bir şeyim yok." derken, "Giyecek YENİ bir şeyim yok." demek isterler. O nedenle yeni giyecekler alarak bu durumu aşabilirler. ;)
Aynı sorun bendede var ama ben ihtiyacım olan ne varsa alsam sorun ortadan kalkar bu yüzden hep annemle kavga ederim çünkü para yok bana göre kıyafet yok anneme göre ahhhh o
Yeni de alsak çözüm değil bir kaç kere giydin mi rutine dönüyor yeni arayışlar hiç bir şeyim yok demeye başlıyoruz. En etkili çözüm parasızlık Para yoksa alışverişte yok, alışveriş yoksa evde ne varsa onu giymeye mecbursun
En İyi Cevaplar