Arkadaşlar. Biz 3 kız 1 erkek kardeşiz. cogunlukla annem bazen de biz yıllardır erkek kardeşimize üşümesin diye kilotlu çorap ve Beli açılmasın diye erkeklerin de çıtçıtlı body giydiriyoruz. Sağlık açısından giydiriyoruz. Rahat ediyor hasta olmuyor geceleri çok deli yattığı için ve her yanını usuttugu için böyle bir önlem aldık. Bazen çarşıdan satın alıyoruz bazen bizimkilerden giydiriyoruz. Sizin için bir fotoğrafını da atmak istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Resmini ekledim erkek kardeşimize kilotlu çorap giydirerek bazen de çıtçıtlı body giydirerek sizce iyi yapıyor muyuz?
Annen ne güzel kadınmış öyle bak mesaisinden fırsat bulunca internete bile yüklemiş kardeşinin resimlerini Arasam senin de resimlerini bulurum internetten sanırım. ne dersin aile boyu resimlerinizi arayalım mı? www.google.com.tr/search
Usumemesi icin alinan bir onlem oldugunu benimsetmeniz lazim. Bayana ozgu bir kiyafet oldugunu asilayarak kendini o hissiyata kaptirmasi sizin hataniz olur.
bu cocuk kendını bılıyor.. yarın ama ben boyle yetıstırıldım dıye yapacagı herseyde en buyuk pay sızın olacak.. yazıklar olsun.. hanı desenız yok yokluktan eskılerden yapıyoruz amennea bıde dıyorsunuz alıyoruz! ıkıncı kez yazıklar olsun..
Atabilirsin sıkıntı yok bence etek ve elbisede giysindöyle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Profilinde yaşında , koyduğun saçma sapan fotoğtaf da , yaptığınız iş de iş degil mk. erkekse erkek kiyafeti giyer cinsel psikolojisini bozmayin bu yasta milletin
Здравствуйте а много фото у вас где этот мальчик в колготках дома если есть фото где этот мальчик в колготках отправьте все фотографии этого мальчика где он дома в колготках дома домашние фотографий
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Resmini ekledim erkek kardeşimize kilotlu çorap giydirerek bazen de çıtçıtlı body giydirerek sizce iyi yapıyor muyuz?