Arkadaşlar gelinlik almak mı pahalı, diktirmek mi? Ben kendim diktirmek istiyorum da, satın almakla arasında çok para oynamıyorsa kesinlikle diktircem. Diktiren varsa söylerseniz sevinirim :)

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar gelinlik almak mı pahalı, diktirmek mi? Ben kendim diktirmek istiyorum da, satın almakla arasında çok para oynamıyorsa kesinlikle diktircem. Diktiren varsa söylerseniz sevinirim :)

Ben son günlerde xdolap isimli bir site üzerinden gelinliğimi diktirecek terziyi buldum. Sitede özel olarak seçilmiş çok kaliteli terziler size teklif veriyor. Ücretsiz mobil uygulamaları da var. Gelinlik diktir diye arattığınızda bulabilirsiniz. Fiyatlar şehirden şehire terziden terziye değişir diye düşünüyorum. Ama zaten talep formunda ortalama bütçeni belirtiyorsun, terziler ona göre teklif gönderiyorlar.
Almak en mantıklısı.Ablam diktirmişti İzmir-Alsancakta. 6 milyar gelinliğe verildi benim içime öküz oturdu yani..Diktirmek çok daha pahalı çünkü el işi emeği olduğu için. Al hazır derim.
ama istediğim model bulamazsam
Yerine göre 2-3-4-5 bin liraya kadar çıkar..
Ayrıca hepsi papağan gibi "fransız gipürü" lafını tekrarlar.. inanmayın.. mahmutpaşadan cüzi bir fiyata aldıkları desenli uyduruk tül işte..
he he öyle kandırmaya çalışıyolar evet . bildiğin dantel işte . diktrmeye karar verdik kiralayıncada 1500 istiyolar diktirincede .en iyisi mi bir yere kiralık veririm veya tekrar satarım yle düşündük biz
bin liradan baslar en ucuz dikim.
Sen nerden biliyon :)
Cevap
4Cevap
gidip satın almak diktirmeye göre daha az para diye biliyorum.. sonucta özel dikim arasında fark elbet olcaktır.. fiyat veremem şimdi sana ama diktirmeyi düşündüğün gelinliğin değerine bağlı emek isteyense bayagı iyi miktar isterler :)
1500 lira diyolar dikimi felan ama bide buradakilere soruyum dedim
o zaman abartılı bir gelinlik değil :) satın alcagından 1000 lira fark diye biliorm bende..
çok teşekkür ederim çok saol :)
ben diktiriyorum şuanda 1500 tl ye anlaştık kiralaması 1300 tlydi satın almak daha mantıklı geldi bana görümcem satın aldı hazırı 1680 civarında aldı oda
satın almakla arada farkeden 200-300 lira anı kalır en azından diktirmek daha mantıklı geldi en azndan istediğim mdel olur
Fiyat konusunda çok fark yok ama ben sakın diktirme hazır al derim ablam pronoviasın bir modelini diktirdi 1700tlye ama çıkan görüntünün o modelle uzaktan yakından alaksı yoktu ben kendim hazır alcam
Gelinlik nedir ya bir gece giyeceişin o kadar verilir mi..hem evde de yer kaplar ..kirala bitane uygun bisi onun yerine evine dekoratif yaptirirsin :)
evet haklısın ama bilemiyorum istediğim tarz bir gelinlik bulamıyorum
Bulamassin zaten standarttir cogu kabarik tullu bisi iste bosver canım bnce cok dusunme:)
Ben gelinliğimi her şey içinde ile birlikte 800 e diktirdim eğer istanbuldaysan gaziosmanpaşada türkan gelinlik var ben orada diktirdim 1 ayda dikildi benim gelinliğim resimlerinden bakabilirsin
ben 3,500 tlye gelinlik aldım ve saklıyorum :) :) :)
Kumaşına göre değişir. Diktirmek zahmetli ama istediğin şey ortaya çıkarsa çok daha tatmin ediyor.
önemli olanda o zaten içime sinsin istiyorum
gelinlikte perde kumaşı kullanılıyo. perdenin metresi 35-40 tl civarı. bir gelinliğie 12-15 metre kumaş gider.
maliyetini hesapla.
terziye de üç beş kuruş atarsan en fazla 1.000 tl ye halledersin
Perde kumaş mi yok artık :))
Dikim daha pahalı tabi ki.. Özel tasarım istemiyorsan ucuza kapatirsin. 1500 u gözden çıkar ama.
zaten kiralamakta o fiyatlarda
Ben kiralamaya pek sıcak bakmıyorum. Dediğim fiyata bulup satın alabilirsin. Dikim çok daha pahalıdır.
kiralamak daha ucuz. alttarafı bidefa giycen atcan çalıştır saksıyı biraz
hayr arada sadece 100 - 200 lira fark ediyo neden o kadr veriyim ki kiralamaya . satın alırsam satma şansım ve kiralama şansımda var .az saksıyı çalıştır
seni kazıklamışlar gülüm. zaten kirası 200-300 tl öptüm ;*
bilmiyosun bir şey . ben kaç yere sordum biliyo musun sen herkes 1000 lira 1500 diyo sana perde mi verdiler gülüm 200-300 e veriyolar . ben salon perdemi 450 liraya diktirdim ne diyon sen
çok safsın fen akzık yemişsin e sen olmasan esnafta kazanamıcak zaten boşver vergiden düşersin bebişim :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bnce sen safsın net elinin altında gelinlik kirası ne kadar bak bebişim :)))
;*
hanımlar ben evde gelinlik dikiyorum düşünen varsa görüşebiliriz istediğiniz modeli bana gösterin dikeyim moda evlerine çok paralar vermeyin uygun fiyarlara dikiyorum05443285875
kiralaması bile bin tl diye duymustum eskiden :D
ne 1000 ni 1500
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar