Aksesur olarak takılabilir desem de sekil a hemen bir din sömürüsüne ittifakı kuruluyor ki amaç da bu zaten. Bizim sıkıntımız her başına bez parçası takanı din ile bağdaşlaştırmaya çalışmamız. Altı Paris üstü Mekke hanım ablalarımız sayesinde güzel islamofobi yaygarası koparılıyor, yazık
Bakınız çok sosyetik devrim kadını Serra Yılmaz' a. Çarşaflıları öcü gibi görüyorum, nefret ediyorum diyerek algı yaratmaya çalışmış ama geçenlerde çekilen bir filmde kara çarşaf giyip müslüman bir kayınvalideyi canlandırmış... Aa pardonn onların ki sanattı dimii? Düşüncelerini paraya, ideolojilerinin anlamını mental objelere yükleyen kişiler var olduğu sürece bizler cehalet sınırlarını asla geçemeyeceğiz...
Ben hiç. görmedim böyle türbanlı sen nasıl bir yerde yaşıyorsun ki çoğaldıklarını farkettin? Bunların amaacı bambaşka bence türban sadece dikkat çekmek için araç... Dini böyle iğrenç fantezilere alet eden herkes cezasını çekecek elbet...
Madem mini etek giyecek kadar görüşlü ise o zaman baş örtüsünü neden takıyor o kadar acık giyinmeyi seviyorsa takamaz zaten bu resimler hepsi fake gerçekle alakası yok
Başörtülü olup da mini etek giyeni nerde gördün? p*rno sitelerinde veya resim paylaşım sitelerinde fantazi amaçlı yapılan paylaşımları başortülü mini etekliler çoğaldı diye burda yazmak biraz abes kaçmış.
Hayır tabi ki o fotoğraftakide onu süs olsun diye takmış ya bu pislikler yüzünden gerçekten türbanlı kadınlar utanıyor o kızı saçından tutup sürütlüyesim geldi. Not :şiddete hayır 🙂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dar pantolon ve tayt giyenleri gördüm ama bunlar gerçek kapalı değiller zaten proveke etmek için böyle şeyler yapanlardam
En İyi Cevaplar