Sacmalamayin. Terbiyesizlik yapmayın.
Dövme için kürtçe sevgi sözcüğü arıyorum.
Sacmalamayin. Terbiyesizlik yapmayın.
Kürt kelimesini duyar duymaz saldırıya geçeceğinize keşke Ada'm akıllı okusanız bunu paylaşan en başında geçici dövme yaptıracağım demiş yorumlara bakıyorumda saçma sapan canım canım şeyler yazmışsınız ırkçılık yapma Türkçe yazdır felan sen bunu diyerek ayrımcılık yapmış olmuyorsun zaten demi kardeş kardeşe bunu yaparsa dışarıdakileri bize neler yapar her Kürt'ü pkklı sanmayın madem bu kadar vatan aşığısınız burda boş boş konuşacağınıza gidin biraz tarihinizi araştırın şu ergenlikten kulaktan duyma laflarla kimsenin karşısına gelmeyin bunu paylaşan arkadaşa da şunu söylemek istiyorum madem yaptıracaksın sevgilinin söylemesi en çok hoşuna giden anlamlı bişeyi yazdır burdaki yorumları da umursama
Ne yazdirabileceginiz konusunda malesef bir fikrim yok
Fakat size,gecici bile olsa karsinizdaki kisi icin dövme yaptirmamanizi tavsiye ederim
Insanlari mutlu etmenin bircok yolu var...
Onu eger mutlu etmek,sevindirmek istiyorsaniz belki biraz daha yaratici olabilirsiniz.
ayrımcılık bu... neden kurtce? sen turksun turkce yazdır cok ıstıyorsan,kurtce dıye bır dıl yokki zaten...yarına cıkacagına senedın yok,bırgun ayrılırsın baskası cıkar karsına ve kurtce bırseyler oldugu ıcın vucudunda senden nefret edebılır...akıllı olun gencler,sacmalamayın...
Mın Beriya Te Kıriye - Ben Özledim Seni
Ez Jıte Hezdıkım - Beb Seni Seviyorum
Evina Dılemın - İçimdeki Neşe Dolu İnsan
Sebebe Canemın - Canımın Tek Sebebi
Bete Nabe - Sensiz Olmuyor
Cevap
10Cevap
arkadaşım kusura bakma da gelip geçici olan biri için neden dövme yaptırıyorsun, hem de kendi dilinde olmayan.. ırkçılık yapanlara sen kızmışsın ama senin yaptığın da ırkçılık. türkçe yazmak yerine kürtçe yazmayı tercih edip sevgilini sevindirmek. sonradan çok pişman olursun söylemedi deme
Herkesin anlayabileceği bir dil genele hitap eden bir kelime seç bence. Yarın birgün ayrıldığınızda yine kürt biriyle çıkman gerekicek :D :D
Bırak reklam kokan hareketleri. Dövme falan yaptırma.
ırkçılık yapanları Allah ıslah etsin başkada diyecek söz yok, böyle bir düşünceye sahip olanlar tek kelimeyle CAHİLSİNİZ :)
dövme yaptırmanızı önermiyorum... Kürtçe bir kaç cümle öğretebilirim..onları söylesen bence yeter
panpa niye kürtçe bence sen onu ingilizce yazda universal sömürge dili olsun ;)
sakın öyle bir şey yapma. sevgili için dövme yaptırmak kolunu bacağını kökünden kesip attırmak kadar riskli.
Kürtten evliya koyma avluya
sen nerelisin ben onu merak ettim
Antep
Annem biliyor. Gecici yaptircam ayrica
Ben Kürdüm Irkçı Değilim Kimse Kimseden Üstünde Değil Hepimiz Allahın Yarattığı Varlıklarız Bana Katılırsan Sana Güzel bir Söz Vercem Onu Yaz [ Mın Bériya Té Kıriye ] Beğeneceğinede Umut Ediyorum...
gandêr yazdır çok yakışır
iyi bir tercih değil bence başka bir süpriz dene
ez di hez dıkım senden hoşlanıyorum demek :)
seni seviyorum demek :)
Dançıkiniska :)
cavresamın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar