anlamıyorum kendimiz için giyiniyoruz farklı anlaşılıyorr cidden kendimi hoş hissttiğim için giyiyorum millet için değil yaniii amaa farlı algılanıyoo
Cevabın nedir?
kim farklı algılıyor kim bunlar? gidip kulaklarını çekelim. şaka bir yana altına tayt giymen bence de hoş olmaz estetik açıdan. baksana kızlar bile yadırgamış ben erkek halimle bile absürt buldum. ayrıca hayat senin hayatın istediğin gibi hareket etmekte özgürsün. göze mil çekemezsin ya adamlar bir yolunu bulup bakıyorlar önüne geçilmiyor. fakat bazı kızlar var ki (seni tenzih ediyorum) sırf erkeklerin kendilerine bakması için kırıta kırıta yürüyorlar etek boyu desen hak getire. bilmiyorum ama böyle kızların bulunduğu bir ortamda namuslu namussuz ayrımı yapmak gerçekten zor oluyor.
019 Yorumla
Soran+1 yılerkekte mini şort giyiyor peki ben ona hangi sıfatı yakıtırayım erkektir yapar mı diyeyiim ne de olsaa erkeklerr toplumumuzdaa yüceltiliyor müslümanız diyee kendini ilah gören erkekler varr
- +1 yıl
haşa, ben sadece içinde bulunduğumuz toplumu, ortamı izah etmeye çalıştım asla cinsiyet ayrımı yapmak gibi bir düşüncem olmadı. ben kadınlara değer veren bir insanım. erkeğin sahip olduğu haklara elbette onlar da sahip olmalı. istediği kıyafeti giyip rahat rahat dışarıda dolaşabilmeli ama toplum olarak daha buna hazır değiliz.
Soran+1 yılsene olmuş 2014 ne zaman değişecek bu zihniyet acabaa
Soran+1 yılo kadar öğretmen boşa atıyolarr onlar da tatilin derdine düşüncee eğitim meğiim kalmıyo bu ülkede yaşanılmaz zaten artık
- +1 yıl
zihniyet değişmeli kadını meta olarak görmeye devam ettiğimiz sürece bu böyle sürer gider. kadına saygı gösterilmeli gece yalnız sokağa çıktığı zaman başına bir şey gelmeyeceğini bilmeli. her an bir korku bir tedirgin hali hakim olmamalı. ama dediğim gibi önümüzde uzun bir yol var değişime yönelik ümidin var mı dersen eğer bu konuda biraz karamsarım ben.
Soran+1 yılerkeğe de tecavüz ediliyo yalnızz artık köpeğe eşşeğe bile o durumdayız
- +1 yıl
kızlar de cinsel yönden açlık çekiyor erkeklerde ama ne hikmetse sokakta bunları denk getirmek hiç de kolay olmuyor. erkek arkadaşı olmayan o kadar kız ve kız arkadaşı olmayan o kadar çok erkek tanıyorum ki. bunlar birbiriyle anlaşsalar o tecavüz olayları en aza iner diye tahmin ediyorum. hem erkeğe yapılanı hem de kadına.
Soran+1 yıliyi dee kadın erkek kadar cinsel sapkınlık yapmıyorr ben kızın erkeğe tecavüzünü duymadım maalesef sorun erkektee
Soran+1 yılerkeklerden cidden nefret ediyorum
Soran+1 yılevlenmiycem kattiyen
Soran+1 yılsen öyle san asıl erkekler kdınsız yapamaz sapıklık alır başını yürür kadın cinsellik olmadan yaşar erkek ölür yaşamassa erkeğin ölmesi işimize geldiğinden umarım kadınlar bir gün akıllanırlar da evlenmezler erkeklerin sonu gelir:))
Soran+1 yılerkeklere ölüm :)
En İyi Cevaplar
+1 yılbak sız kızların gorusuyle dusunuyosunuz ama senın erkek arkadasın ababan kardesın kuzenın felan nıe kızar erkek aklıyla dusundugu ıcın arkadaşlarıyla öyle gıyınen bırı gorduklerınde aralrında konuşdukları aklına gelırve yolda onunla bunula kavga etmemek ıcın kızarlar kı bende kızarım dar gıymıcen hacı fazla uslubuna göre gıy yanı abartmadan herkes mutlu olur nyanı kımsede bıse demez he bıde bunların ustune kotubakan hep kötübakardeme ben bakmıyorum mesela gıyınene bakarım anca gıyınmeyene kımse bakmaz yanlışanlama :)soruguzel bu arada
08 Yorumla
Soran+1 yılben ailemle de tartışıyorum ama onlar daa bir haltya karışamazlar bu benim hayatım kıskançlıktann laf atılıyoo bu yaşta giyinmiycem dee ölünce mi giyincem nası mantık bu yaa evlenincee giyinemiycen yok öncesinde giyinemiycen nedir bu erkek zihniyeti onlara şirin görünmek için hayatımdan mı feragat edeyim tekrar söylyorum kendim için giyiniyorum ben
- +1 yıl
al işte anlamıyosunkı benımdedıgımı bı söz vardır kadın vardır ipe götürür kadın vardır ipden alır bu sözü anladıgın zaman benım nedemek ıstedıgımı ailenin nedemek ıstedıgını anlarsın bukadar kendını begenmıs olmaz okadar bılıyosan oturdekı anne baba benı bırakın ben kendım yasıcam bana para felanvermeyınayrı eve cıkcam de ilişkinizi kesınde
Soran+1 yılişe gireyim zaten evimi ayıracağım üniv mezunuyum kafam rahatyı onlardan ayrıyken yaa
- +1 yıl
bu kafada devam et canım iyi yerlere gelirsin inşallah ama bence zor ailen öyle kadar yanlız kalamssın bu hayatta ki onları hayatından sılebılıyosan kışıliğinde sorunvar demekdir
Soran+1 yılkişiliğim oturmamış olsaydı dediklerinde haklısın ama 26 yaşına gelmiş bir adama daa çarşaf giy diyemessin silmek değil herkes kendince düşünebilecek zekaya sahiptir sen farklı düşünemiyorsan zaten onların kontrolü altındasındır özgür değilsindirr bir de bu açıdan bak
- +1 yıl
bırde senı hayat getıren ve buhayatta ıyı kötü bır ev yurt sahıbı yapan yetıs ınsanların ölümüne kadr beklememıyorsan bazı seylerı dunyanın en özgür adamı olsam nolur onlara karsı bunca yapılana ragmen bı ıyılık gosteremessem ve yapamassam
Soran+1 yılyahuu ne yapmışımmm gören de hemen evden defolup gittim sanırr kafamın rahatlığı iin bu şartt çıkıp karşımaa yarın öbürgüün görücü usulü adam çıkartacaklarr ben bu zihniyette biri değilim yaa kırıcı olurumm fazlasıyla ki allahtan ailem geri değil ama bu zihniyette olan aile yapılarını da biliyoruz
- +1 yıl
evt bızım aile ve sulale kı allaha sukur gorucu usuluyle evlenlerın hepsi mutlu ciddi anlamda mutlulaarve ayrılma söz konusudeğil ki encok ayrılıkseverek evlenenlerde oluyo bunuda benden ıyı bılırsın sokakdaki tanısdıgım ya da hiç bir sekilde aile akkraba bagımın olmadıgı komşuluk felangıbı bagların olmadı bırıyle evlenmek bırazx degısık gelıyor bana yanı evlendiğin kişin ailesi nasıl bırıyse cocuklaırda öyle olur yanibuyuklerın lafı herzaman ıcın tecrubedır
+1 yılonlar bakınca kendini tatmin ediyosun bence tipik kezban. buradaki yorumlardan da anlaşıyo
04 Yorumla
Soran+1 yılkızım kezban pariste ben buradayım sen kendini pariste sanıyosun sanırım erkekler bir kezbanı atmış sen de papağan gibi ne diyolrsa gelip burada ötüyosun kıskançlıkta son noktaa giyinemediğinden hasetlik çekiyosun sizinkiler kara çarşafa mı doluyolar senii
- +1 yıl
kezban lafını benim dedelerim buldu ahahahhhahah gerçek ya nasıl da zoruna gitmiş :)
Soran+1 yılyook onun mucidi paristeydii seni keklemişler ergenmisin sen
- +1 yıl
hayır genç bir bireyim. insanları yaş aralığıyla aşağılamak doğru değil :) bana kezban lafını kullanıyorum diye laf ediyosun ama buda aynı şey. olaysız dağılalım en iyisi yaşasın özgürlük yaşasın halkların kardeşliği!
Allah kimseyi mini eteğin altına tayt giyecek kadar şaşırtmasın.
25 Yorumla
Soran+1 yılbenn şaşırmadım amaa kot etek buu canıımm yakışıyorrr yanii kötü görünmüyoo
Soran+1 yılcideen hoş görünüyoo yakıştıran çook görmediğin içinn yorum yapıyosun
Soran+1 yıl:)))
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
30Cevap
Kişinin özgürlüğü,başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.Türkiye maalesef zihniyet açısından oldukça geride.Tabi yaşam mantalitesi standartların üstünde olan insanlar da var aramızda o yüzden pek sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Kaldı ki insanlar mutlu olmak için yaşamalı,mutluysan sorun yok. Lakin sana ağza yakışmayacak yakıştırma yapan insanlar olacaktır. Bu insanların nasıl bir karaktere sahip olduklarını düşünebiliyorsan,senin için sorun bile olmaz. Benim felsefem şunu söyler; Ne giydiği değil,nasıl düşündüğü önemli.
00 YorumlaSen gerçektende giymek istiyorsan ve kendine yakıştırıyorsan giyebilirsin. Bakanlardan rahatsız oluyorsan, ya zevklerinden mahrum kalıp giymeyeceksin ya da hiç kimseye aldırmadan kendini yaşıyıcaksın. Milletin kafasına torba geçiremezsin ki bakarlar yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılbaksınlar
bekarlar için sorun değil belki ama evli bir bayan için hoş değil. onun da nedeni daha tam toplumumuz buna hazır değil. mesela evli bir bayan mini giyse sokakta mutlaka bakan çıkacaktır. ve beyniyle becerir zaten o bayanı. buda kocasına bence haksızlık olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılevli değilim ki keza evli olsam kaç yazar kime nee yahuu pantolon giyince de aynı bu yaşımda giymiycem dee 50 demi giyinecem sırf birileri sapıklık yapıyor diye hayatımızı yaşamıyalım mı
- +1 yıl
kimse kimseye karışamaz, niye giydin diyemez. ama bir hayal et eşinle yolda yürüyorsun senmini eteklisin sana baktıklarını hissedebiliyorsun . ee sana bakanlar napıyo seni beyninde beceriyor. kocana yapılan haksızlık değilmi. ama deniz kenarı olsa bikini bile giysen kimse bakmaz.
Soran+1 yılbecermek dee çok iğrenç ifadee kızlara kullandığınız tabirler hoş değil yaa cideeen iğreniyorum erkeklerden
+1 yılYanlış anlaşılacak birşey yok ama benim bildiğim mininin altına hiç birşey giyilmemesidir işin sırrı orda. Birde o şekilde giyinmeni öneririm. Keşke görebilseydik ve yakışıp yakışmadığını oylayabilseydik :)
01 Yorumla
Soran+1 yılüstat kot eekli kız çok altında tayt var diye düşün zaten söylemesek de düşünüyosunuz her haltı düşünüp tahrik oluyosunuz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılherşey meydanda. ve bu tahrik eder erkegi. sapıklıkla alakası yok anlatabildim mi?
hormon dengesi olayı.
erkek kızların dar kıyafetlerinde istegi artar. bunu artık ögrenin. kızlar icinde dolaşmıyorsunuz. erkekler de var. sadece kızlar icinde dolaşacaksanız dar giyin soyunun ne yaparsanız yapın. ama erkekler ve kızlar arasındaki farkları inceleyin bence00 Yorumlasenin burada hiç bir sucun yok bizim ülkede abaza çok oldugundan pantolonda giysen aynı dert olur sen baskalarını hiç bakma sana hangisi hoş geliyorsa öyle takıl kulak asma hiç bir zaman :)
06 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıyorum zaten amaa işee abazalıkta son noktaa
Soran+1 yılgerizekalılar feminist oldum zaten
Soran+1 yılaynen üstatt yaa arada senin gibiler çıkıyoo türünün son örneğisiniz kendinize iyi bakın:)
Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence de kendin için giyinmelisin, reklama gerek yok...
Ayrıca mini etek altına tayt nedir... Ya tayt giyin ya da etek..04 Yorumla
Soran+1 yılyaa siyah tayt giyiniyorum altına bazen uzun bot siyah kırmızı kazak etek fazla ini olduğundan tayt giyiniyorum kot etek buu
Soran+1 yılüstteki yazılanlarda öyle denilmiyoo amaa
+1 yılkim kötü dedi aa aşk olsun tabiki giyin mini etek sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar dimi ama sen öyle konuşan örümcek beyinlilere bakma giy sen mini giyyyy
012 Yorumla
Soran+1 yılyaa dersane hocam beni cepten aradıı bunun için mi diye düşünmeye başladım derste gülümsüyoo sapıkmıdır nedir
- +1 yıl
yokbe ne alaka ama sizi neden aradı bilemem sormadınmı neden aradınız diye
Soran+1 yılsormadım dersten bahsetti yaa
- +1 yıl
demkki derslerle ilgiliymiş bak nerdeyse adamı zan altında bırakıcakdık demi bu arada yaşın kaç
Soran+1 yılhocayla yaşıtızz amaa
- +1 yıl
sen kaç yaşındasın işde
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
hı ozaman hocanın sana bakış açısı öğrencilik dışındda olsa normal 17/18 yaşında değilsin sonucda sende hocandan etkilenıyosan normal bu şeyler
Soran+1 yılETKİLENDİĞİMİ NERDEN ÇIKARDIN ADAM BELKİ etek giydiğimden farklı düşündü kız arkadaşı var çünkü
- +1 yıl
hı ozaman ben etkilenebilirimsenden talibin yoksa
Soran+1 yılallah akıl fikir versin
- +1 yıl
sanada tatlım o yaşda benım gibisini bulmuşsun bunuyosun allah akıl fikir versin sana
+1 yılMedeniyet dediğin açmaksa bedeni, demek ki hayvanlar insanlardan daha medeni. (Mehmet Akif Ersoy )
062 Yorumla
Soran+1 yılhayvanlar zaten daha medeniii
- +1 yıl
Tebrik ederim. Anlatılmak isteneni çok iyi anlamışsın.
Soran+1 yılhayvanlar her zaman insanlardan medenidirr kapalılar bana göre medeniyetsizz kapandıklarından kafalara oksijen gitmiyo beyin çürüyoo neticede:P
- +1 yıl
Senin beynin tazeyse ben çürümesini tercih ederim. Senin durumundakileri eleştiren bir üstadın ladını alıntılıyorum, sen alakasız bir şekilde "Hayvanlar daha medeni." diyosun. Bunun üzerine ironi yapıyorum, anlamadığın yetmezmiş gibi yine alakasız şeyler yazıyosun. İnsanların inançlarına saygı duymaktan çok uzaksın. Herkes istediği inanca sahip olabilir ve inancını yaşamakta hürdür.Senin davranışların başkalarının inancına göre onların görmemesi gereken bir davranışsa rahatsız olmaları gayet normal
Soran+1 yılsiz çok mu saygı gösteriyorsunuzz gördük saygıyı önce iğneyi kendinize batırın lütfen çuvaldız sonraki iş
- +1 yıl
Toplumun çoğunluğunun Müslüman olduğu bir ülkede yaşıyosun. İnsanların inançlarına saygı duymak zorundasın. "Başını kapatanların beynine oksijen gitmiyo." dediğin an zaten sorduğun soruyu sorma hakkını kaybetmiş oluyosun.
- +1 yıl
Sana saygısızlık edenler beni ilgilendirmez. Herkes başkasının inançlarına saygı duymak zorundadır. Müslümanlara beyinsiz dersen ben de sana beyinsiz derim. Sen önce nasıl tartışacağını öğren. Her yerde böyle davranıyosan saygı göstermemeleri normal.
Soran+1 yılislamiyet öncesini araştır insanların kafalarının ne kaar ileride olduğunu görürsün nerde gericilik sapıklık var hep müslümanız diyen zihniyetlerden çıkıyor iranın tarihini araştır bii bir de şimdiki halini aradaki farkı gör müslümanız denilince iş bitmiyor müslüman ülkede yaşıyor olmakk insanların yaşam alanına karıştırmayı gerektirmiyor
- +1 yıl
O kadar geriye gitmene gerek yok. Osmanlı tarihinden haberdar olsaydın bu cümleyi kurmana gerek kalmazdı. Bireylerin yaptığı hata topluma mal edilemez. Kimsenin de senin yaşam alanına karıştığı yok. Gelip sana zorla kıyafet giydiren mi oldu? Sen kavramları birbiriyle karıştırıyosun. Bütün Müslüman erkekler açık seçik giyinen insanlardan rahatsız olur . Çünkü görmeleri haramdır. Bu da çok doğal bir haktır. Sen de başı kapalı insanlardan rahatsız olduğunu belirtmedin mi yukarda ? Aynı şey işte.
- +1 yıl
Benim inancım seni görmemin haram olduğunu söylüyosa ve ben de bundan rahatsız oluyosam buna saygı duymak zorundasın. Benim inancımla ilgili laf söylemeye kalkarsan ben de senin inancına laf söylerim . Bunun sonu gelmez.
Soran+1 yıliyi o zaman nefes almıyalım ortadan tüyelim biri benim yaşam alanıma bununu sokuyosaa kırıcı da olurum gerekirsee arkadaşım kimse kimseniin hayatına karışamazz bu dediğiniz alıntı yaptığınız ifadede açıklara yeterince hakaret edilmiş hayvanlarla dahi kıyaslama yapılmış buu lafa bişi denilmiyo amaa biz denilincee saygısızlık oluyor öyle mii
- +1 yıl
Şu iddia ettiğin sapıklıkları da bir söyle bakalım neymiş benim bilmediğim ama yaptığım sapıklıklar ?
Soran+1 yılne sapıklığı arkadaşım
- +1 yıl
Senin sorunun olayları anlamak istememen. O sözde ne anlatılmak istenmiş bir düşün bakalım. Senin anladığına göre "Orasını burasını açan hayvandır." sonucu çıkar. Bi de ben açıklayayım bu sözü sana. Belki anlarsın. Bahsedildiği gibi açık seçik giyinmek medenilikse, yani medenilik buysa, bu kadar basit bir durumsa bahsedilen medeniyet, bu kadar mantıktan uzaksa, hayvanlar zaten herkesten önce medenileşmiş diyor üstad.
- +1 yıl
"Nerde gericilik, sapıklık var hep Müslüman'ım diyenlerden çıkıyor." diyen sen değil miydin? Ben de Müslümanım. Neymiş yaptığımız sapıklıklar ? Ortaya bir laf attın açıkla diyorum.
Soran+1 yılalttaki yazılanları oku ota boka tahrik olanlar varr pantolon giyinincee bile tahrik olunuyor bu ülkede tavuk horoza da neler yapılmadı kii hala konuşuyosunuz yaa
- +1 yıl
(Alttaki söylediklerine cevap vermeye devam ediyorum)
Kimse sana ülkeyi terket demedi. Eğer benim söylediklerimden bunu çıkarıyosan aynısını sen de diyosun demektir. Başı kapalılardan rahatsız olduğunu belirten sendin. Başı kapalıları ülkeden mi kovdun yani sen şimdi ?
Soran+1 yılşu mehmet hocanın ifadesini paylaşan da sensin amaa
- +1 yıl
O nasıl bir anlayış biçimidir be ? Tahrik olan herkes Müslüman olmak zorunda mı? Erkeğin fıtratında olan bişeyi nasıl oluyo da Müslümanlara yakıştırıyosun? Her normal erkek dar kıyafet giymiş bayandan tahrik olur. İradesi olan kendine hakim olur, bakmaz ama bu erkeğin fıtratında vardır. Sizin gibiler de bunu bile bile lades dersiniz. El alemin kocasını , sevgilisini tahrik edeceğinizi bile bile açık seçik kıyafetler giyersiniz. Hatta bir de bakan olursa rahatsız olursunuz (Çok ironiktir.)
- +1 yıl
Biri baktığında mahrem alanınız olduğu aklına gelir ve rahatsız olursunuz ama açmaya gelince çok güzel sergilersiniz vücudunuzu.
- +1 yıl
Sen hangi ülkede yaşıyosun ya ? Mehmet Akif'e hoca dedin farkında mısın?
Soran+1 yılsiz de çok komiksiniz sen erkeksin her haltı yiyeceksiin amaa ezilen kız olacak öyle mi senin namusunda göz kapaklarındır bakmıycaksın arkadaşım nefsine hakim olamıyorsun diyee kız nefeste mi almasın nasıl bu zihniyet buu onu geçtim 6 aylık çocuğa tecavüz olayı yaşandı bu ülkede ne hacı hocalar kızlara tecavüz etti üfürükçülük yaparak göznüz görmüyo kulağınız duymuyo sanırım 3 maymunu mu oynuyosunuz 6 aylık çocuktan bile tahrik olunuyo keçi dana hayvanların ırzına geçiliyoo sen halakonuşuyosun
Soran+1 yılmehmet akif aç bak oku islamcı yazardırr taraflı bir yazar neticede herkes gibii düşüncesini kendince yazmış bu söz geçmişte yazılmış o söze bağlı mı yaşıycaksın bir şair ya da yazar bir lf ortaya atınca hemen o lafı benimsiyomusunuzz siz
- +1 yıl
Bak tekrar söylüyorum. Olayları anlayamama sorunun var ya da anlamak istemiyosun.
1- Erkek olduğum için her haltı yeme özgürlüğüm olduğunu söylemedim. Kadının olduğu kadar erkeğin de namusu olduğuna inanırım ve buna göre yaşarım. İnancım bunu gerektirir çünkü.
2-Elbette ki bakmayacam. Ben de sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum zaten ama sen anlamayı denemiyosun bir türlü. Ne dedim aşağıda ? "İradesi olan bakmaz." . İnancına göre yaşayan bir Müslüman bakmaz zaten.
Soran+1 yılsonra müslümanız diye geçiniliyo açın daa kavramları okuyup ona göre hareket edin bakış açınızı değiştirin gelenekçilik de bir yere kadar yaa eskiden erkek 8 kızla evleniyoduu bunu değiştiren zihniyet olduysaa tabuları yıktıysaa 20 sene sonra da bu düşünceleri yıkacak kşiler çıkacakk gelenekçilik törecilikk yok artık
- +1 yıl
3-Bahsettiğin tecavüz olayları İslamiyet'te yasaktır zaten. Bunu anlaman için İslamiyet'i biraz araştırman yeterli ama sen araştırmak yerine klişe lafları ezberleyerek tartışmaya çalışıyosun. Bi Müslüman herhangi birine tecavüz etti diye bütün Müslümanlar tecavüzcü oluyosa, senle aynı inanca sahip ve tecavüz suçunu işlemiş bir insan yüzünden sen de tecavüzcüsün. Bunu ben söylemedim, sen söyledin.
- +1 yıl
Dini olan taraflı mı olmuş oluyo? Müslümanlar yazar olamaz mı? Bütün Müslümanlar hoca mı? Bi lafın geçmişte söylenmesi geçerliliğini yitirmesine mi sebep oluyo? Her şairin lafını benimsediğimi nerden çıkardın? Sorularıma cevap vermeden geçiştiriyosun. Alakasız ve mantık dışı şeyler söylüyosun. Çürütmediğim lafın kalmadı hala üste çıkmaya çalışıyosun.
Soran+1 yılya arkadaşım kendinle çelişiyosuun müslümanlık kavramını aç oku diyorum bu ülke müslümansaa insanların daa ona yakışır şekilde davranması gerekirr dinimiz bunu hoş görüyo diyosun haramdır diyosun ama bunca sapıklığı şerefsizliği yapan adamlar daa müslümansaa burada bir kritik yapılmalıdır diyemiyorsun tabiki de aynı kefeye koyarım burada mni etek giyen adamlara basit deniliyosa ben de genel ifadede kritik yaparım bunun farkı yok
- +1 yıl
Sorduğun soruya cevap vericem elbet ama konuyu değiştirme. Farklı konulara yönelip durma. Ayrıca sorduğum sorulara cevap ver. Çok kaçamak tartışıyosun. İslamiyette çok eşlilik vardır inkar eden yok. Ama kimse 8-10 tane kadınla evlenemez kafasına göre. Bunun şartları vardır. Aç, oku ve öğren şartların ne olduğunu. İslamiyetin verdiği bu hakkı kendi pis emelleri için kullananlara da münafık diyoruz. Onun da ne demek olduğunu bir araştır.
Soran+1 yılçürütemedin maaleseff asıl klişe konuşan ordan buradan alıntı yapan sensiin dinimiz bunu hoş görüyo diyosuun biz müslüman bir ülkedeyiz diyosuun ama ortada olan şeyleri görüyorus kızların çarşafıyla örtüsüylee giyimiyle uğraşacağınıza dönüp kendinize bakın biraz etek giyen kızıı herkesle aynı kefeye koyan adama ben de bu evabı veriim genelleme yaparım
- +1 yıl
Kanunlarda açık bulup dolandırıcılık yapan insan yüzünden nasıl hepimiz dolandırıcı olmuyosak, İslamiyet'teki çok eşlilik kavramını kullanarak kadınlara haksızlık eden 3-5 adam için bütün Müslümanlar suçlu kabul edilemez.
Soran+1 yılhıı yani çok eşlilikk buyurulduğu içinn erkeklere göree islamiyet biçimlendirildiği için işinize geldiği gibi kitaplaştırıldığı içinn siz haklısınız kız daa sizin köleniz islamiyet kadını köleleştirir ilhan arselin şeriat ve kadın adlı kitabını oku her şey ayrıntısıyla yazıyo zatenn kadını köleleştirmek için her kelimeyii kendinizcee biimlendirip eklettirmeler yapmıssınız sonra da islamiyet bunu önerir diyorsunuzz yanlış bir düşüncedesin senin eleştrebilme anlayışındaa gelenekçilik mevcut
- +1 yıl
Ülke Müslüman değil, olamaz da zaten. Ülkenin dini yoktur , bireylerin vardır. Her Müslümanım diyen Müslüman olsaydı senin dediklerin olmazdı zaten. İslamiyet'e uygun yaşayan insan senin dediklerinin hiçbirini yapamaz. Sen bunu da anlamakta güçlük çekiyosun. Durumu örneklerle açıklıyorum ama sen yine muhalefet ediyosun. Kaçak elektrik kullanan T.C vatandaşları var diye bütün T.C vatandaşları kaçak elektrik kullanmak zorunda mı arkadaş? Daha kaç tane örnek vermem gerek anlaman için?
Soran+1 yılpeki soru mini etek giyen tüm kızlar basitmidirr ? peki tecavüz eden kişi bu ülkedeysee tavuğa tecavüz eden o kişi de müslümansaa sen onla aynı kefeye koyarmısın kendinii bu 2 ifade arasındaki fark nedir siz niye kişileri genelliyosunuz pekii
Soran+1 yılsenin hanende kimliğinde islam dini yazmıyo muu nasıl ülkenin dini yok islam iştee kimliğe öyle yazmışlar sen karar vermedin zaten doğduğunda öyle bir yaptırım uygulandıı
Soran+1 yılhalbukii insanların dini özgürlüğü kişilerin tekelinde olmamalıydıı kim neyi yaşamak istiyosa ona göre davranılmalıydıı
- +1 yıl
1- Senle tartışırken kendi düşüncem oladığı halde sağdan soldan alıntı yaptığım tek bişey göster bana.
2-Ben kimseyi kimseyle aynı kefeye koymadım. Sadece Müslümanlar'ın açık giyinen bayanlardan rahatsız olduğunu dile getirdim.
3-Kimse kimsenin kölesi değil. Bu tamamen uydurma. Hiç bir şekilde ispatlayamayacağın bişey.
- +1 yıl
4-Mini etek giyen kızın basit olduğuna dair herhangi bir ifade kullanmadım. Sadece bizlerin açık giyinen bayanları gördüğümüzde rahatsız olduğumuzu vurguladım. Bunun da inancımızdan kaynaklandığını açıkladım. Bu her gördüğümüz bayan hakkında cinsellik düşündüğümüz anlamı taşımaz. Bize yasak olan bişeye bakmak istemiyoruz ve açık giyinen bayanları görmek bizim için bu sebepten ötürü rahatsız edicidir dedim sadece. Mini etek giyen bayanların basit olup olmadığını ortada bişey yokken sen sordun.
Soran+1 yılbu ülke müslüman o zamann tecavüzcüsü de müslüman müslümanlıkta tecavüzz günahtır sen de müslümansın ama o kişiyle aynıı inanca sahipsin o zamabn bunun mini etek giyinen kızdan dahaa vahim bir durum olduğunu düşünüp kafalarınızıı bu noktayaa çeviriin çünkü bu ülkee kızlardan veee cinsellikten ibaret değil milletin giyimiyle uğraşmayın kızın giyimi başı ayağı vücudu bedeni sizi ilgilendirmiyor siz tecavüzcü diye ortada gezinen kendine müslüman diyen kendini seninle aynı zihniyette gören adamla koz
Soran+1 yılkozunuzu paylaşın kızların mini eteği en son konuşulacak noktaa bencee bu ülkede 6 aylık bebek dee giyimiyle tecavüze uğramadı neticede değil mii bu yobazlığı aşın bence
- +1 yıl
Bu mantığın da her mantığın gibi yanlış. İnanç özgürlüğü olan bir toplumda yaşıyoruz. Bu da demek oluyo ki kimliğine inancını yazdırmakta özgürsün. Kimse seni engellemiyo. Eğer aile Hristiyansa çocuğunun kimliğine Hristiyan yazdırıyodur. Bundan doğal ne var? Müslüman da Müslüman yazdırıyodur. Herhangi biri ailesi Müslüman olduğu halde Hristiyan inancına yönelirse yaşı 18'e geldiğinde kimliğine dini inancının hristiyanlık olduğunu yazdırır zaten. Burda inanç özgürlüğüne aykırı bir durum göremedim?
Soran+1 yılsenin inancında tecavüz dee günah zina da yasak ama bu ülkede hepsi mevcut arkadaşım şuan en masum nokta kızların giyimi bencee kız siz bakıyosunuz diyee yaşam alanını kısamaz o eteği öteki tarafta giyinemez ayn yaşı bidaha yaşamıycak milletin orasını burasını örteceğinizee farklı uğraşlar ediniin bence öncee bebeğe yapılan tecavüzün hesabını sorun ülke ayağa kaklmadı bu olaydaan mslüman ülkeysek inanç gereği o adamın linçi gerekirdi yapılmadı biz herzamanki gibi türbanı çarşafı perdeyi konuştu
Soran+1 yılnuz enteresan biri kimliğine alevi yazdı diye taşlanıyodu nerdeysee haberin yok sanırım
- +1 yıl
Sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor yav. Sen önce bir sorularıma cevap ve bu bir. Tecavüz konusunu açıkladım. Niye tekrar aynı sığ mantıkla cümleler kuruyosun bu iki. Ben senin giydiğin eteğe karışmıyorum, istersen çıplak gez. Bu durumun İslamiyet inancına ters olduğunu,o yüzden de Müslümanların açık giyinenlerden rahatsız olduğunu anlatmaya çalışıyorum bu üç. Sorularımı cevapsız bırakma bu da dört.
Soran+1 yılmüslümanlar yapılan tecavüzlere niye sesiniçıkarmıyo daa eteklerden rahatsız oluyoo sen niye bunun cevabını vermiyosun
- +1 yıl
Hala genelleme yapıyor yav , çattık arkadaş. Bak sana bu durumu kendi üzerimden açıklayayım. Ben Sivas'ın Divriği ilçesinde büyüdüm. Bi araştır bakalım ilçenin ne kadarı Alevi'ymiş. Ben orda kimsenin kimseyi taşladığına şahit olmadım. Mutlu mesut 12 senemi geçirdim alevi kardeşlerimle beraber. Liseyi de Sivas merkezde okudum. 2 tane alevi arkadaşım vardı ve çok çok yakın arkadaşlarımdı. Ben onları hiç bir zaman taşladığımı hatırlamıyorum.
Soran+1 yılmalatyada geçen ramazanda taşlanan varr
- +1 yıl
Üniversiteye 2. hazırlandığım sene Kayseri'de bir alevi arkdaşım daha oldu. Şimdi Ankara'da üniversite okuyorum . Burda da Alevi arkadaşlarım var. Ben onları da taşlamıyorum. Şimdi senin mantığına göre taşlayanlar mı Müslüman, ben mi Müslüman değilim? Müslüman olduğum için bu arkadaşları mı taşlamak zorunda mıyım ?
- +1 yıl
Vay arkadaş bir dediğimi de anla yav. 50 kere genelleme yapma dedim sana demi? Tecavüze hangi Müslüman sesini çıkarmıyomuş? İslamiyette yasak olan bişeye bir Müslüman nasıl sesini çıkarmaz? Senin yaptığın genellemeye göre bütün insanlar hırsız, tecavüzcü, gaspçı, kaçakçı, terörist. Çünkü bu suçları işleyen her milletten ve inanıştan insanlar var.
Soran+1 yılsivas katliamını kim yaptıı acabaa seninyobaz müslümanların değil mi?
Soran+1 yılsen de genelleme yapıyosun her mini etek giyen kız basittir anlamına getiriyosun Ankara da yyaşıyosann göörmüssündürrama ankarada eski Ankara değil her yer sarılmış çarşafa
- +1 yıl
Bana inancının ve ırkının ne olduğunu söyler misin ?
Soran+1 yılkeşke alman ırkından olsaydım nazi ırkııı 10 kat daha iyidirr yobazlıktan müslümanların yarısı yobaz
- +1 yıl
Anlaşıldı sen laftan anlamayacaksın. Takılmış plak gibi "Müslümanlar yobaz." diyip duruyosun. Başka da bir halt yapabildiğin de yok. Onu geçtim papağan gibi tekrarladığın tek cümleyi ispatladığın da yok. Sorduğum soruların yarısından çoğuna cevap dahi veremedin zaten. Senin gibi bir cahille daha fazla vaktimi harcamayacam. Ne halin varsa gör.
Soran+1 yılcahilim evet müslümanlar gibi yobaz vee zihinsel zeka fakiri olaağıma cahil olurum daha iyi kendine bakk düşüncelerin statik inancını üstün görüyosun karşındaki insanın düşüncesine saygın yok senin muhatap olmak istemiyorum artık yazma
- +1 yıl
İşte senin anlama kapasiten bu kadar. Ben saygı gösterdiğimi söyledim ama sen inatla beni saygısızlıkla suçluyosun. Saygı duymam desteklemem gerektiği anlamına gelmez. Rahatsız olmak ayrı bir olay saygı duymak ayrı... Müslümanlar zeka fakiri demişsin. O kadar zeka fakiriyim ki Türkiye'nin en iyi okullarından birinde okuyorum. Bi sürü Müslüman arkadaşım da Türkiye'nin en iyi okullarındalar. O kadar zeka fakiriyiz yani. Yobaz diyosun mesela. Ben her ne kadar inkar etsem de...
- +1 yıl
Ama ben kuru laf konuşmuyorum senin gibi. Her lafımı destekleyecek şeyler de söylüyorum. Yobaz dediğin ben, Müslümanlar tarafından taşlandı dediğin Alevi'ler tarafından çok sevilen bir insanım mesela. Çok severiz birbirimizi. Kardeşim yerine koyacağım 2 tane Alevi arkadaşım vardır mesela. Hristiyan arkadaşım da var. Çok normal şeyler bunlar. Ama bir yobazın yapabileceği şeyler değil. Gördün mü ? Yine haksız çıktın.
- +1 yıl
Zeka fakiri olarak gördüğün ben, seni her cümlende ezecek kadar zekiymişim aslında değil mi? Tabi sen bu cümleleri yine anlamayacak ve Müslümanlara dil uzatarak veya başka bir şekilde konuyu değiştireceksindir, eminim. Çünkü kapasiten karşındakiyle tartışamayacak kadar düşük. Bana söylediğinin aksine senin insanlara karşı saygın yok. Saygın olsa belli bir kitleye karşı "Yobaz, zeka fakiri" gibi hakaretler kullanmazdın. Aaa gördün mü? Yine yanlış yaptığın bir nokta çıktı ortaya.
- +1 yıl
Halbuki bu tür sözcükleri senin değil de bir Müslüman'ın söylemesi lazımdı değil mi senin mantığına göre ? Tüh gördün mü? Yine haksız çıktın. Neyse. Bu kadar ayar yeter sana. Hayatın boyunca böyle bir ayar yemeyeceksin muhtemelen. Hadi sana iyi saçmalamalar.
Soran+1 yılkimin neye ayar yediği ortadaa kıtsın sen yaa kendi kendine konuşmussun muhatap almıyorum bile senii orda konuş durr boş boş inan tamamını bile okumadım yüzeysel baktım gerek duymuyorum bilee yazsan da bakmıycam sana altın ayarlarınla mutluluklar arada gümüşe de takıl fazlaa ayar insanı bozabilir :))
- +1 yıl
Cevap yazarken 500 karakter hakkımız olduğundan yazdıklarımı 4'e bölmüş olmayayım sakın ? :D Hiç güleceğim yoktu. Senden de bu kadar aciz bir yorum beklenirdi zaten. Yazdıklarımı yüzeysel okuduysan niye cevap verme ihtiyacı duydun ? Bi de altın gümüş geyiği yapıp laf çarpmaya çalışmışsın. Ama çalışmışsın sadece. Yine mantık dışı bir cümle sarfederek beklentileri karşılamışsın ;)
Soran+1 yılhahaahaaaa:P
Moda & Stil konusunda 518 cevap paylaştı. Kendiniz için giyiniyor kısmı tamamen safsata. Diğer insanlardan farklı görünmek için giyiniyoruz demeniz gerekiyor.
015 Yorumla
Soran+1 yılyaa pantolon giyinince de öylee
Soran+1 yıltöre mii gelenek mii bunu uyduran da senin benim gibi tipik insanlar biri bir halt atmış ortayaa ismi töre gelenek olmuşş biri kadını aşağılayın demişş yılardırr ezliyor yeter yaa bu erkekler de kendini bir halt sanıyoo
Soran+1 yılzaten bu ülkenin başına geçsem tüm erkekleri öldürtecem:)
Soran+1 yılevlenmiycemmm
Soran+1 yılsoykırım yapcam naziler gibi az kaldıı :P
Soran+1 yılyahudilere soykırım yapılmadı mı 2. dünya savaşındaa nazizm bayrağı altında adolf hitlerr adam üstat yaa ileriyi görmüş ben dee ilericiyim tüm erkeklerin soykırıma tabi tutulması gerek yoksaa yakında internet sansüründen sokakta tavşan horoz inek tavuk da kalmıycak
Soran+1 yıladofun yerinde olsam erkekleri de haritadan silerim tek kalırdım
Soran+1 yılsağol
Bişi yok ! Şu an her şey sütliman... Ama sesin yıllar sonra gür bir şekilde çıkacağı kesin ondan şüphem yok !
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi dee arkadaş ben rahat rahat dolaşıyorum ki kimsenin sıfatına da bakmıyoum ne halt ediyolarsa etsinler benim özgürlük alanıma girilemez
+1 yılÇok karmaşık bir durum
seni görmeden yorum yapmam imkansız
ve mini etek giymek erkekleri tahrik eder
sen bilerek yapmıyorsan bile
bu toplum içinde farklı anlayışlara
yol açar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak zamanın üstadlarından birinin bir sözü var;
"Tatmin etmeyeceksen tahrik etmeyeceksin" açıklamama lüzum var mı?012 Yorumla- +1 yıl
Dogru soz
Soran+1 yılo üstatt kızlarıı iyi aşağılamış sen dee beyinen yozlaşmıssıınn yaa yobazlıkta son nokta senin kendi düşüncen yok muu bir abazanın lafını buraya yazıyosun
Cevap sahibi+1 yılAbaza? :) yoo, ben sadece doğruyu söylüyorum. Bacaklarınızın gözükmesinden ne zevk alıyorsunuz açıklasana bir bana? Neyin fantazisi yani bu?
Soran+1 yılsen bacaklarınla yürümüyomusun kot giyilse de içibde bacak varr de mi ondan bile tahrik olacak kadar abazasınız siz kafa aşağıda şeyiniz yukarda sizin
Cevap sahibi+1 yılYahu nerden çıkardın bunları sen? kendi kendine yazıp çiziyorsun. Ben sana olanı söylüyorum, işin metafiziği umrumda değil. Durum bu, ister mini etek giyer dolanırsın ister çarşaf çeker kapanırsın. Beni tahrik de etmezsin. Ancak basit olduğunu anlarım mini eteğin sayesinde . Başkası da başka çıkarımlarda bulunur elbette.
Soran+1 yıliştee size basit lafınıı söylettiren zihniyeti sorguluyorum kıza önyargılı yaklaşıyosunuz insanın giyimiyle beyni her zaman aynı olmuyoo kişiyi tanımadan o etiketi vurmak hoş değil
Cevap sahibi+1 yılYa gülüm neden anlamıyorsun sen? çok zor bir şey anlatmıyorum sana, "bataklıkta gül yetişmez" sana hiçbiryerde giyme demiyorum, sahilde mayoyla geziyor herkes kimse abazalık yapıyor mu? Çünkü orada mayoyla gezmek icab ediyor ve absürd değil. Ama o mayoyla okula gidebiliyormusun? Bu mevzuda bu kadar basit. Ortamı dışında giymeyeceksin keyf-e keder bu kadar basit.
Soran+1 yılyahuu okulda mini etekli kızlar yok muu formalar paso mini ama o kadar abaza bir toplumuz kii ondan tahrik olan hocalar varr bu ülkenin gidişatı iyi değil gittikçe dindarlaşılıyo sanılıyoo ama dindarlık dahaa fecii çünkü ne halt varsaa dindarcı denilenlerden çıkuyo
Cevap sahibi+1 yılSen bence bu olayı bahane ederek erkeklere çemkirmek istiyorsun? Hadi itiraf et?
Soran+1 yılerkeklerden zaten nefret ediyorum orası ayrı meselee zaten feministim:P
Cevap sahibi+1 yılEe o zaman daha niye soruyorsun bu riskli soruyu güzel bacım ya :D akşam akşam niye kavga etmeye böyle heveslisin :)
Soran+1 yıl:)
+1 yılbacak benim etek benim giyerim. ziktir et sen erkekleri
02 Yorumla
Soran+1 yılayneen öküz gibi baksınlar
- +1 yıl
Ayıplı kelimeler bunlar
+1 yılkendın ıcın yaptıkların mılletın gozune hayallerıne malzeme oluorsa o kendın ıcın degıl elalem ıcındır
03 Yorumla
Soran+1 yılpantolon giyince de aynıı
- +1 yıl
hanım hanımcık gıyersen kımse kotu gozle bakmaz ama sen dapdar gıyersen... neyse bısı demıcem allah hepımıze herkes hıdayet versın amın
Soran+1 yılpantolonum da dar yaa napim şalvarla mı dolaşayım kara çarşaf mı giyşneyim bir gözüme dürbünlük yer mi açayım 2 tane yaa artık aşın bunları yaa her halttan tahrik olmayın beyniniz çalışssın artık
mini etek güzelde karda kışta giymeyin abi ya. benim altımda don var pantolon var ben donuyorum
02 YorumlaOkurken bile içimde birşeyler kıpırdadı. Ne hoş, giymeye devammmmm. ;)
012 Yorumla
Soran+1 yıletek altındaki tayta nası tahrik oluyosunuzz yaa abazaıkta son nokta
Soran+1 yılhatlar belli oluyo ne yaa bildiğin bacak sende de varr arkadaşım bacağın şekli şemali herkkeste aynı nesinden tahrik oluyosun pantolonda giysen altında bacak var zaten yürüsen de 2 bacakla yürüyosun ne var bunda
- +1 yıl
İşte anlamadığın için rahatsız oluyorsun. Giyinmek, üzerine bişeyler örtmek değildir.
İçine hiç birşey giyme, tül tak gez. Nasıl olur? Veya tepeden tırnağa çok sıkıca tayt giy, her kıvrımlarına girsin. Veya beyaz veya sarı sıkı penye veya sıkı kot giy boydan boya. Peki ince bir gömlek giy içinde başka birşey olmasın ve yazın su fıskiyesinin altına gir kurumadan çık dolaş.
Biraz fantezi yapmış gibi oldum ama :))
Bu giysiler sana normal mi geliyor? H?l? anlamadıysan seni kendi h?line bırakıyorum.
Soran+1 yıloo sen aşmıssın hayalindeki kızıı açıklamıssın hala kız gözünde objee
Soran+1 yılGİYSİ ÖNEMLİ DEĞİL İÇİNDEKİ beden önemli hepiniz aynı kfadasınız karşındakiinin duygularını düşünmeden hareket ediyosunuz karşınızdakini et parçası görmekten kalbinin olduğunu unutuyosunuz
Soran+1 yılo zaman sen eşine kara çarşaf giydir kadının nefes borusunu da çarşaf la kapat gözüne de 2 dürbünlük yaptır üstüne de tül taktırt öteki tarafı boylasın zaten yaşam alanı kalmıyoo güneş görmediği iiçin aramızdan erken ayrılır dul kalırsın bu daha mı iyi
Soran+1 yılbencee bir tarafını kapatmakla ömrü geçicekk pek uzun yaşamaz bu acıya kim olsa dayanamaz üstat yazık o kıza
+1 yılne güzel işte giyinn tabiki ama bakan erkklere tepki neden
07 Yorumla
Soran+1 yıltepki değilll dee farklı algılanıyoo bakmaktan ötee bakmıyorum sıfatlarına umurumda değil ama önyargı varr yakıştığı için giyinemez mii dersane hocam bile cebinden aradı yaa
- +1 yıl
tabiki yakışanı giyeceksınız.dersane hocan neden aradı?
Soran+1 yılders için aradı güyaa sırıtıp duruyo sınıftaa anlıyamadım
- +1 yıl
çevrenn tepkisini boşver hrkes kendınden sorumlu sonuçta
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
çevreye çok kulak asmayacaksn .herkes kendisine yakışanı gyer kımse karışamaz buna
Soran+1 yılok
genel tahrik söz konusu bu kadar açın içinde de başka türlü algılanamaz ki
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekler cidden şeyinden başka bir haltını düşünmüyo azıcık beyniyle hareket etseydi iyiydi
Giyecekseniz adam gibi giyin. Mini etek altina tayt da neymis.
00 Yorumla
+1 yılolabilir çok doğal rus sevgilim süper fileli mini etekle geziniyordu...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk giydiğin bizi(erkekleri) tahrik ediyor, ikinci yaptığın hareket de pek yakışmıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım nası yakışmıyo
Cevap sahibi+1 yılyani ben yakıştıramıyorum, estetik gelmiyor
Soran+1 yılyaa kot etek kısa oluncaa altına tayt hoş oluyo botlaa tay t dediğim dar ama çorap gibi
Cevap sahibi+1 yılne demek istediğini anladım, sadece fikrimi söyledim, sen istediğini giy bişey diyemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılMilleti azdırıyosunuz sonra gösterip vermiyosunuz sonra türk erkekleri neden türk kızlarını sevmiyo
014 Yorumla
Soran+1 yıliğrensiin verip vermemek nee yaa nasıı bii laf buu adam kendine yakıştırmış giyşniyorr illa bii halt mu arıycaksınız altındaa
Cevap sahibi+1 yılSen ne kadar safsın zaten korkudanda gizlisin sen öylesin belli gösteriyosun azdırıyosun ama verdiğin yok
Soran+1 yılbenn bir ton sapık mesaj atar diye gizliym
Cevap sahibi+1 yılBöyle mini etek giyiyorum altına tayt gibi konuşup milleti bu saatte azdırırsan tabi atarlar
Soran+1 yılvermek nee yaa ne kadar iğrençsinizz
Cevap sahibi+1 yılİyi cinsel ilişkiye girmek diyelim
Soran+1 yılhala iğreniyorum yaa şu kızlara cinsel obje gözüyle bakmayın umarın kadınlar birgün akıllanırdaa asla ilşki yaşamaz sizinlee o günler de yakın ölüp gideceksiniz abazalıktan zaten internet sansürü da var yakında ya sapık gibi sokağa döküleceksiniz yaa daa horoza tavuğa ineğe bakmaya başlıycaksınızz
Cevap sahibi+1 yılAyy sen kezban dediklerindensiiiin :D
Soran+1 yılyook ben parise hiç gitmedimm
Cevap sahibi+1 yılBu nerden çıktı şimdi
Soran+1 yılkezban ordaydıı
Cevap sahibi+1 yılYoo
Soran+1 yılen son ordayydı bir git bakalım ordamıymış
Cevap sahibi+1 yılHaa tamam tamam dalga geçtiğini sandıııı
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakil kafanA gore burada serinle ahirette yanacaksin .. yazik
014 Yorumla
Soran+1 yılniye öteki tarafı gördün müüü
Cevap sahibi+1 yılAmini gotunu ac gez beni siklemez ama bos tavuga giren cok horoz olur
Soran+1 yılşerefsizlikte son noktaa sen sanırım bir tarafını açmıssın herkesi kendin gibi görüyosuun beyin özürlüsün git önce beynini açtırt tahtalar eksik sokak çocuğu lafa bakk
Cevap sahibi+1 yılLayik oldugunu alirain dewam et ;)
Soran+1 yılkafayı yemissin sennn diğer organlarını daa ye de kurtulalum senden gereksissin
Cevap sahibi+1 yılEn azindan kassarrrrrr diyilim yawriii
Soran+1 yıleve sen sucuksun kaşar kadar pahalı sayılmassın ne sucuğu olduğun belli değil at mı eşek mii
Cevap sahibi+1 yılSizin gibilet vibrator bulamayinca sucuga bas vuruyolar
Soran+1 yılsen sanırım çok kullanmıssıın belllii senin gibi zibidel yakında sokaktaki tavuğa da saldırır konuşmalarından belli nasıl bir şerefsiz olduğun
Cevap sahibi+1 yılTak sucugu bitir küfü
Soran+1 yılsenin gibi bir yaratığı dünyaya getirdiği iin annene acıyorum utanmıyosun daa o da bir bayan seni dünyaya getirmiş amaa bildiğin hıyar getirmiş bilsee burada dediklerinii sanırım doğurmadan düşürürdü çok gereksiz bii yaratıksın bşa yazma cevap verilecek karakterde biri değilsin o sucuğu sen ağzına at ancaa gidersin zihniyetsiz
Cevap sahibi+1 yılSenden cikacak cocugada bn aciyorum cunki orropu cocu olacak yazik
Soran+1 yılkendini tarif etmissin
Cevap sahibi+1 yılPeder hissesini bana devretti :))
+1 yılMini eteğin altına tayt mı :/
11 Yorumla
Soran+1 yılsiyah evet kott etekk dar siyahh
Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. mini eteğin altına taytı gurbetçiler giyer :D
06 Yorumla
Soran+1 yılbe de burada gurbetçiyim o pozisyondayım
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yıloldu başka isteğin üstat
+1 yıletek ve tayt mı -.- uwww zevksizce asfjkla
11 Yorumla
+1 yılBen farklı anlarım mesela :)
010 Yorumla
Soran+1 yılne anlarsıın yaa ben de sapık gibi görüyorum sizi pantolon giyilse dee bakılıyo napalım dürbünleri mi açalım her yeri kapatıp gözlere 2 dürbünlük nokta mı açalım
- +1 yıl
Aslında doğrusu o ben onu tavsiye ediyorum ama günümüzde pek mümkün değil:) doğrudur pantalon giyilsede bakılır;) ama etek çok başka bişey bence vücut sergilemekten başka bişey değil! He sen öyle düşünmeden yapsan bile olmaz öyle şey allah kadınları güzel yarattı ki kendilerini korusunlar diye:)))
Soran+1 yılyahuu ben kendimii korurum onlar anca salyalarını akıtırlarr nefret ediyorum erkeklerden
- +1 yıl
Peki :) umarım bigün saldırmazlar :)
Soran+1 yılkareteciyim:)
- +1 yıl
İstediğin kadar kareteci ol anlayamazsın :))))
Soran+1 yılöldürürüm direk
- +1 yıl
Valla senden beklerim bak bunu :D bide altta gızlar doğru yazmış eteğin altına tayt olur mu hiç :D kot olsun farketmez :)
Soran+1 yılben çığır açıyorum
- +1 yıl
E iyi bari
görsem kamera şakası zannederim :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yılmini eteğin altına tayt olmaz ama ya...
08 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
ne gülüyosun..çirkin duruyor..
Soran+1 yılçoğu hoş diyor amaa
- +1 yıl
saçma ..ya tayt giy ya da etek...ayrıca hoş diyolar diyosun...farklı algılayanlar kim o zaman ?
Soran+1 yılyaa algılama derken biri başlık açmış önyargıdan bahsetmiş diğer kategoride ben de aynı fikirdeyim diye açtım
- +1 yıl
iyi yapmışsın ;)
Soran+1 yıleminmisin alttaki yorumlara bak erkek zihniyeti ortdada
- +1 yıl
okudum da..herkesin fikri kendine...yani olay senin ne istediğin...
+1 yılbizde sizi hoş buluyoruz giyin tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMini eteğin altına tayt... daha neler görücez...
00 Yorumlaanlayamazsin :)
00 Yorumla
+1 yılburası türküye kızım
01 Yorumla
Soran+1 yılne var evladım türkiye diye kara çarşafa mı bürünelim nası zihniyet buu siz şort giyince bişi deniliyo muu o kadar kızla yatıyonuzz sırtınız sıvazlanıyoo kızzlar köle mi yaa dışarıda mı çıkmasınlar örümcek kafalımısınız
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Mini etek giymenin nesi kötü onu geçtim mini eteğin altına tayt giyiyoruz ne var bunda
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler