Bugün yine birsürü post’a denk geldim gerçek deri şeyler istemiyorum bir uygulamadan kıyafetlerimi satıyorum Buda dolabımdan çıkmış gerçek mi suni mi nasıl anlayabilirim
Dünya'nın en lüks kürk ve deri firmasında (Antalya, D'enver Leather'da Rus - Avrupa satış ve mağaza koordinatörlüğü yaptım 6 yıl. En ufak ayrıntıları bile biliyorum deriyle alakalı, modeli eskidir belki ama deri tipi olarak en pahalı deri tipidir.. Şu an bu deri tipi en kaliteli deri diye satılıyor, fakat ''derimod'' gibi basit dericilerde var mı yok mu bilmiyorum sadece lüks mağazalarda oluyor.
Şöyle söyleyim ben 2015 sezonunda işi bıraktım o döneme göre konuşabilirim şu an enflasyon dolar falan arttı güncel fiyatını net söyleyemem herşey çok pahalandı malum. Bu derinin mağazaya geliş fiyatı: Örneğin normal deri 200'e geliyorsa bu 350'ye falan geliyordu en pahalı gelişi olan deriydi. Satış fiyatında normal deri (ZIG) 1000 tl'yse bu (Plonge) 3 bin tl ediyordu. Mağazada o kadar eder sen ikinci el satıcaksın bide elden vericeksin kolay kolay satamazsın ama 400-500 TL hak edişi var, enflasyon falan filan bilmiyorum belki iki katına bile satılabilir.
90'larda da imitasyon vardı, koku seni yönlendirir. İğneye çok aldanma eskiden zemin çok sağlam üretiliyordu:) Bana deri gibi geldi ama senin burnun meseleyi çözer. :D
En İyi Cevaplar