Dövmeniz var mı? Yaptırmayı düşünüyor musunuz?

Yahu bu islam dinini anlamakta bazen inanın güçlük çekiyorum: resim yapmaya çalışırız dönemin padişahlarına toslarız (günah), bilimle uğraşıp bir şeyle ortaya dökmeye çalışırız önümüz habüre kesilir. Keza dövme yaptırmaya çalışırız yok günah yok bilmem ne! Yahu bu ülke yi din din diye diye darbe ile yıkmaya çalışmadılar mı? Bazen inanın "PK" filmine çok veriyorum. Çok göndermeler var dinlere. Bir dövmenin günah ile ne ilgisi olabilir. Asıl günah olan; din ile insanlara yalan söyleyip ambargo uygulamak. Hırsızlık yapmaktır günah. İnsanlarımızı aç bırakmaktır günah.
Zararli oldugu icin olabilir mi acaba?
Herkesin kendinedir zararı.
Ana Allah senin icin senden daha iyi bildiği için zaten yasaklıyor
@Zikkimzik_kim Hangi Müslüman ülkesi Kur'an-ı Kerim' e göre yönetiliyor, 1 tane ülke söyleyemezsin bana. O nedenle geçin bunları sevgili kardeşim.
O insanlarin kararlari. Sen ona bakmicaksin konumuz da bu dgldi zaten. Onu buna baglaman sacma. Ben ustume dusen vazifemi yaptim gerisi sana kalmis bsy kardes iyi gunler
Benim yorumuma cevap vermen için önce bazı şeyleri anlamanı beklerim. Ne demek isteyip konuyu nereye çektiğimi gayet bilip asıl sen bu haklı yorumun ezikliği ile saçma buluyorsun. Onların kararı ise neden herkes bu adamların peşinde ve bu adamları başımıza musallat ediyor, çünkü aynısınız.
Kim kimin pesinde ne adami ne diyorsun ya dovmeden kim kime neyi musallat ediyor. Bence sen hakli oldugumu gorup sacmaliklarla duzeltmeye falan calisiyorsun. Herkesin kendi secimidir bir dine uyarsin uymazsin. Sadece İslam dini yok obur dinlere bak ayni sey. İslam dini haric butun dinler degisti. Ve kim neye inanmak isterse ona inanir ben sana sadece aciklik getirmek istedigim iyi bir niyetle tabi anlayana
Dovmeden yanlis oldu
Ben gayet güzel noktaya değindim, haklı olduğum için asıl sizin zorunuza gidiyor. Profilinde ki gibi dengesiz ve cahil insanlara prim verip, bana kalkmış akıl veriyorsunuz. Hadi arkadaşım sen dengin olan kişilere akıl ver.
Bak. Adam gibi anlatacaksan anlat o zmn. Ben ne demek istedigini anlamadim cunku ben soyledigim seyi acikladim. Sende acikla sacma dglse o zmn. Bu site ciddi bir site değil . Beni profilimle yargilayamazsin. Cok sukur cahil degilim cahil konusuna gelirsek soz sahibine ayittir.
Ayrica kimseye prim falan verdigim yok foto komik geldi ve profil yaptim bunu anlamayacak kadarsan yazik.
Seni kırdığım için özür dilerim. Birbirimizi kırmaya gerek yok arkadaşım.
Bende ozur dilerim
Bazen çok üzülüyorum biliyor musun, gereksiz boş yere birbirimizi kırıyoruz. Ne gereği vardı. Din, dil, ırk bunlar gerçekten birbirimizi kıracak kadar kendimizi tetiklememeli. Önemli olan şey; bu renklerin altında özgür olup anlayışlı oluşumuz. Ben hepsine saygı duyuyorum. Herkesi böyle olmaya davet ediyorum.
Eig. için teşekkür ederim.
İki tane var. Devamı gelecek ama önce biraz maddiyat 😝
Ben kendime düşünmem işim gereği uygun olmaz. Ama erkeklere yakıştırıyorum dövmeyi özellikle kaşıkta ve göğüste.
Bayanların dövmesiz olmasını yeğlerim güzelliği bozmasınlar.
Bu arada abim çok iyi dövmeci, herkes abin dövmeci sen de niye YÖK diyorlar tabi tercih meselesi. Ama kaslı erkeklere çok yakışıyor 😛
Bir tane var zaten başka düşünmüyorum :)
Cevap
71Cevap
Bence el bileginde, ayak bileğinde , omuzda ve ayak bileği arkasında dövme hoş duruyor şimdi moda sanırım parmak üstünde:)
kalçama düşünüyorum ya da iki göğsün ortasına kelebek
Evet ama arastirdim hijyenik olmayan yerlerde hiv virusene kadar herseye denk gelebilecegimi ogrendigim andan itibaren %75 vazgecmemis gibiyim
Omzuma küçük bişey yaptırmak isterdim ya da köprücük kemiğimin üstüne..
Evet sol kol iç bilekten dirseğe kadar aklımda bir kadın sırtı dövmesi yaptırmak var
Evet ama çok pahalı. Ben koluma elinde Kupa Ası tutan bir joker yaptırmak istiyorum.
Sol koluma omuzdan bileğe kadar olan dövme yaptırmayı düşünüyorum. Belki..
beğenmedim şahsen oraya daha uygun güzel görünecek başka bir dövme tercih edilebilir
düşündüm bir ara ama ondan sonra sıkılacağımı bildiğim için hiç girişmedim.
3 tane var zaten yaptırıcam ama bı tane daha amelıyat ızlerımı kapatıcam
Boynuma ve vücudumun bazı bölgelerine yaptıracağım çok abartmadan, tabii daha kesin karar veremedim.
Yaptırmayı düşünme kimyasal boya deri altına enjeksiyon ileride kansere çevirme riski olduğunu doktorlar söylüyor.
İki omzumda da dövme var, sırtıma da düşünüyorum. Güzel olan her dövme desen gibi yakışıyor. Kadınlarda ayrıca güzel duruyor, güzele güzellik katıyor.
Özel bir anlamı olan bir dövme olabilir. Nereye olacağı konusu önemli değil. Ama özel anlamı olan dövmeleri severim.
ömrüme imzasını atmış her hangi bir olay yasamadikca vücuduma kazitacagim hiçbir şey yok
İnancım gereği caiz olsaydı düşünürdüm parmağıma eşimin parmak izini yaptırmayı
Düşünüyorum.
Bir adet piston, bir de karahindiba. :D
Yaa ben göğüs te sevmiyorum böyle belde olabilir göğüste olursa küçük ve göğüs üstünde olmalı
ay kiyamam ben bunlara nasil acimadan dövmus gaddar adam bunlari gördunmu bak yazik yaa😂
harika olmuş ama saplan mış gibi olsaydı daha güzel olurdu
Var zaten.. Keşke yaptırmasaydım diyorum..
Yaş geçtikce sıkılıyor insan!
Saçma, Sıkıcı, Ve kendne güvenemeyen özenti durumlarında dikkat çekmek için yapılan pişmanlık
Abdest olmuyor diye biliyorum uygun değil dövme yine de araştırmak lazım
Hayir abdest oluyor
Ama tabi yinede gunah
@Zikkimzik_kim kesin bilgi mi şu geçmiyor deniliyor deriye
Sen istersen arastir ama mantiken de dusun. Derinin altina isleniyor o boya sen abdest alirken tene deymesini saglaman lazim.
Tv hocaları herkese göre farklı yorum yapabiliyor emin olamadım şimdi ben de arastircam bilgim olursa yazarım
Ben sadece nihat hatipoglu ve ugur kosara guvenirim
Vücuda iğneler batırılıp, açılan deliklere boyalı maddeler konularak yapılan dövme,
Diyor iğneli ignesiz nasıl oluyor ona bakmak lazım
Cok guzel olur. Popo göğüs ya da sırta
Sen nereye yaptırmayı dusunuyorsun
Daha karar verebilmiş değilim
göğüslerin dikse göğüse yaptır. yoksa poponun dış yanağına yaptır. resimdeki gibi değil
Düşündüm, yaptırdım ve devam..
Dovmelerim var yenilerini de yaptıracağım...
bir tane küçük bişey var yine düşünüyorum
Dövme bana saçma ve itici geliyor
Çok hoşuma gitmesi lazım
Dövme yaptırmak günahtır
Ben de ayni bu yorumu yapmak icin gelmisdim evet gunahtir dovme
düşünüyorum.. kartal dövmesi yaptıracağım
Düşünüyorum ayak bileğime
böyle diri göğüs varsa yakışır
Şu resim bu soruya iyi bir pirim yapmış 😂
yapmayacak gibi degil😊
Evetgogsume kralice taci❤💎
5 tane var 1 tanesini kendim yaptım :)