Arkadaşlar pantolon alacağım. kaç gündür düşün düşün karar veremedim. aslında siyah dar paça istiyorum ama kararsız da kaldım. sizce siyah dar paça pantolon güzel mi?
Siyah mı alayım kot mu?
Siyah mı alayım kot mu?
siyah dar bir pantolonun mutlaka olmali, cünkü her zaman ve herseyle uygun oluyor diyebilirim
bidahaki seferde dar kot alirsin, veya az uygun olanini al ikisinden de al
siyah pantolon yazın giyilir mi peki? bazı arkadaşlar giyilmez dedi
peki teşekkür ederim o zaman siyah alayımm 1 haftadır kararsızlıktan alamadım
teşekkür ederim :)
Hangisine ihtiyacınız varsa onu tercih edin.
Ama bana kalırsa kurtarıcı olarak her bayanın dolabında siyah bir pantolon olmalıdır.
Neden kurtarıcı olarak? siyah pantolonum var aslında ama bol paça. şimdi dar paçaya heveslendim kararsız kaldım. bide hangi aya kadar giyebilirim
Siyah renk her şeyle uyumludur o yüzden.
Siyah pantolonu yaz kış tercih edebilirsiniz rahatlıkla.
Bazı arkadaşlar yazın giyilmez dedi de ondan pek istemedim
Güzel bir şekilde kombin ettikten sonra neden giyilmesin.
En iyi cevap için de Teşekkür ederim :)
Ben teşekkür ederim güzel yorumların için :)
siyah kot pantolon da şık durur bedeninde ama siyah dar paça ince likralı kumaş siyah pantolon daha zarif durur bedeninde daha hoş durur
siyah kot demedim ki ya siyah pantolon ya da kot pantolon. siyahı ince likralı zaten
ımm yok siyah alayım en iyisi. kotlar hep aynı biribirne benziyor siyah farklı olur
haklısın arkadaşım .ama bazı modeller vardır ki tarz olarak tam senin bedenine ve zevkine göredir .sezon başlayınca mutlaka bakmalısın modellere .mesela imitasyon bershka olabilir .modeller hem şık hemde likralı her modelden bulabilirsin .streç pantolonlarda şık ve güzel durur bedeninde
siyah pantolon bu mevsim de giyilmez mi? Şubat bitiyor zaten martta falan?
siyah pantolon giyebilirsin .mevsim uygun .yazın daha açık renkler tercih edersin
orta linkte ki güzelmiş. öyleyse siyah alayım ben. yine karar değiştirmem inş. yardımlarn için teşekkürler :)
nasıl istersen arkadaşım .rica ederim : )
İkisinide al diyeceğim, maddi yönden sorun olabilir ama kot modern bir şeyse kot al.
Eğer klasikse siyah al.
kotum var aslında nasıl kot alacagımı bilmiyorum. aklımda siyah vardı ama kararsız kaldım. bir pantolon almak istiyorm başka şeylerde alıcam çünkü
Siyah al o halde.
Bana kalırsa pantolon alma derim ama seçeneklerin bunlar demek ki.
Cevap
9Cevap
Siyah dar paçadan ziyade kot al bence. Kotu da dar alabilirsin daha iyi duruyor.
kotum var aslında ama siyah dar paçaya heveslendim. alsam mı diye karar veremiyorum hoş gözüküyor mu
Hoş gözükmesine gözüküyor ama mavinin de kattığı ayrı bir hava var bence. Tabi sen heveslendim diyorsun siyah dar paça al o zaman :)
dar paça kotlarım var gerçekten hoş gözüküyorlar o yüzden kararsız kaldım yine mi kot alsam diye ama bir yandan siyaha heveslendim kararsızlıktan alamadım kaç gündür
Kotların varsa siyah dar paça al hem değişiklik olur hem hevesin kaçar :)
dimi içimde kalacağınaa hevesimi gidermiş olurum :) siyah bu mevsimde giyilir mi peki yukarıda bir arkdş giyilmez demiş
Yazın giyilmez ama bu mevsimde giyilir bence ki çevremde de giyen çok :)
hangi aya kadar giyebilirim peki :) bir aydan sebep siyah almaym
Baharda giyilmeyebilir bence. Ama havalar dengesiz belli olmaz :)
tamm karar vermişken siyah almaya şimdi mevsim kararsızlığı çıktı yaa sanırım hiçbir şey alamayacğm benn :/
Bence mevsimi falan boşver al siyahı içinde kalmasın. Bi kaç ay olsa da giyersin kararsız kalma :)
haklısın içimde kalacağına alıp giyeyim zaten 3, 4 kez giyince hevesim geçmiş olur. teşekkür ederimm :)
Yani. Rica ederim :)
bu sanah otobüste ve yemekhnede bikaç kız gördüm siyah kot giymişler abi çok güzel olmuşlarr
siyah hoş gözüküyor yanii? dar paça mıydı peki
evet dar paça ben beyendim yani :999
Günlerce bunu düşündün demek , yuh , git inthar et bence , gereksizsin
siyah kot... ben öyle görmek istiyorum seni..
:D :D
erkek gözüyle söyledim ;)
peki teşekkür ederim. siyah diyorsun yani
Bana daha çekici geliyor... Diğer erkekleri bilmem :)
Siyah dediğin keten pantolon ?
siyah likralı ketendi heralde
siyah giyilmez mi şimdi :/ dar paça yakışıyor
siyah mı
siyah dar paçalı kot alabilirsin :D
amele bile kot giyiyor siyah al alacaksan
bence 2s,ndede al kararsız kaldıysan (=
siyah kot al :)
siyah kot almalısın
siyah güzel görünüyor mu yoksa çok mu basit
siyah dar pantolon.
siyah dar.