Elin gavuru giyince bizimkiler hayranlıkla izler bizden biri giyince neden taşa tutuluyor? Hatun gayet de güzel taşımış kıyafeti. Kendi kendini bu kadar aşağılayan tek milletiz sanırım (soruyu soran arkadaşım sana değil bu sitemim 😗)
O zaman büyük bir alkış ona. Bizim ülke de GG. Seda Sayan'a kadar gitmez umarım. Simitçinin önünde Falling Stars. Star? Seda Sayan? Star? Hm okey. O berbat görüntüye şükrettirmezler umarım. :D
ya ben bu dekolteyi güzel bulamıyorum ya olmuyor. Aşırı teşhircilik gibi geliyor bana. Hoşluğu, o hafif munzurluğu olur ya dekoltenin yok yani. Belki de Serenay'ı sevmediğimden daha da bir itici geldi bilemedim şimdi.
Eee daha konfeksiyon fabrikalari kapatilsin Millet ciplakliga dogru gidiyor. Ne geregi var bir yil sonra g.. acmak moda olur. Al iste kiyamet alametleri Ahlaksiz edep yoksunu toplum dinden irak Sanli onurlu LAIK nesil bizi bekliyor Ne mutlu bize :/
Zarif değil, ne çekiciliği var, ne göze hoş geliyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bence süper bir dekolte bu :D her an seks yapmaya hazır sıyır eteği bu iş tamam :D :D vajinanın görünmesi an meselesi :D gözlerimi alamazdım valla yemin ediyom :D
bunu bizim ülkede giymek büyük cesaret iter. o cesareti göstermiş tebrik ederim. keşke sevgilim de böyle giyine yanımda. önce o sevgiliyi bulmam gerek :)
En İyi Cevaplar