Mesela Gliss iyi mi saçlarım uzuyor ama hep kırılıyor :( Güzel bir şampuan var mı bildiğiniz ve yöntem sağlıklı uzasın istiyorum düzleştirici ve maşayı bıraktım ama yine kırılıyor. Saç kırıklarına iyi gelen şampuan hangisi?Saç kırıklarına iyi gelen şampuan
Saç kırıkları maalesef sürekli işlem gören, iyi bakılmayan saçların kaçınılmaz sonu oluyor. Sürekli kırıkları aldırmak da saçlarını uzatmak isteyenler için hiç iyi bir çözüm olmaz. Çünkü her seferinde saçların boyu kısalır.
Saç kırıklarına iyi gelen şampuan markaları hangileri?
1. Elidor Şampuan Anında Onarıcı Bakım Şampuan
Saç kırıklarına iyi gelen şampuan
Kalsiyum ve Keratin içeren formülüyle saç tellerini tek tek onarmaya yardımcı olur. Saçları derinlemesine besler ve kırık görünümünü düzeltir.
İçeriğindeki mikro besleyiciler sayesinde saçların kaybettiği nemi geri kazandırır ve pürüzsüz, sağlıklı görünmesine destek olur. Aynı zamanda saçları koruma altına alır :)
Saçlardaki kırık görünümünü dolduran, saçları yeniden sağlıklı hale getiren şampuanlar arasındadır. Saçları onarırken aynı zamanda kaybettiği nemi de geri kazandırarak, yumuşaklık verir.
4. L'oréal Paris Elseve Dream Long Onarıcı Bakım Şampuan
Saç kırıklarını düzelten şampuan
Güçlü onarıcı formülü sayesinde hasat görmüş, aşırı işleme maruz kalmış saçları onarmaya yardımcı olur. Aynı zamanda kırık görünümünü ortadan kaldırarak, saçları besler.
ben ne yaptıysam hep kırıldı en sonunda sıfıra vurdurdum. şimdi orta boyda bir saçım var ve kırılmadan önce düzenli kesiyorum. Valla seninle aynı durumdaydım sıfıra vurdurmaktan başka çarem kalmamıştı. ama sen umarım düzeltirsin.
sana önerebileceğim fazla kestirmek. çünkü gözükmese de saçların çoğunluğu içten yıpranmıştır. hatta sıfıra vurduktan sonra da 1-2 tane gördüm ama geçti.
En İyi Cevaplar